Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

canım kist var dediği zaman adet değilsen adetin 3-4 günü genelde gitmişmi diye kontrol ediliyor adetliysende 15 gün sonra gel takrar bakalım diyorlar. bi kısmı adetle gidiyor gitmyenler içinse doğum kontrol hapı veriyor. ben bu kist yüzünden 15 yaşında ameliyat olduğum için nerdeyse kendi kendimi tedavi edicemmm

evet dikkat et sancısı berbat oluyor. su torbası varsa gece ayak altına biraz koy rahatlarsın

akşam giderken alıcam bide şimin yanında olunca çok utanıyorum hala atlatamadım duyguyu 3 yılı aşkın sevgili + 5 aylık evlilik hala utanıyorum

1 ekimderegl oldum adetin 3.günü klomen başladım ilk 2 sonra doz artdırdı 3. Tane içtim şimdide bitane oldu yumurta yumurtlamam geçmiş oluyor sanırım bilemiyorum
genelde klasik adetin 1 gününü 1 diye sayıp 12.14.ve 16 günlerde ilişki öneryorlar ama her zaman yumurtanın büyüyüp çatlama zamanına gelemiyebiliyor bu tarihler. 10mm diye ne zaman demişti sana. yeni dediyse daha şansın var gibi bu ay için çalışmaları bırakma istersen gün aşırı

hiç öle bişey demedi ama ilaç sonrası gittiğimde hiç kist var falan demedi. olmadı önümüzdeki ay bi gideyim ben ama bende o muayeneyi sevmiyorum işte kasılıyorum ağlıyorum doktorun elini itiyorum

hiç öle bişey demedi ama ilaç sonrası gittiğimde hiç kist var falan demedi. olmadı önümüzdeki ay bi gideyim ben ama bende o muayeneyi sevmiyorum işte kasılıyorum ağlıyorum doktorun elini itiyorum
sen eşinle rahat birlikte oluyorsun o canını yakmıyorsa ultrasonun hiç yakmaması lazım. kasılırsan işi zorlaştırırsın ki

Gecmiş olsun dormicum15 babana acil sifalar diliyorum benimde annemnoldu 1aydir ancak toparlandik

O g

sen eşinle rahat birlikte oluyorsun o canını yakmıyorsa ultrasonun hiç yakmaması lazım. kasılırsan işi zorlaştırırsın ki

Bazen ondada kasıyorum psikolojik olduğunu düşünüyorum çünkü bazen iyi bazen sorunlu

Yumurtalar belli bir olgunluğa erişsinde dedi sana klomen aşılama yapıcaz dedi belki cumaya büyür ama yumurta büyümedi daha
evet bende onu bekliyor diye düşündüm. olsun sen sıkma canını hiç kaçarı yok elbet büyücekkk bi şekilde

benimde keşke öyle olsa arada bi sorunsuz olmasınada razıyım. bende hep ağrı hep sancııı

e senın kist yüzündenmıymış peki nedenmiş. belkı odaklanmada problem yaşıyosundur bende odaklanana kadar çom problem yaşıyorum hahha

e senın kist yüzündenmıymış peki nedenmiş. belkı odaklanmada problem yaşıyosundur bende odaklanana kadar çom problem yaşıyorum hahha
kist varken kistten dedi birde rahmim dar ultrason aletini bile doktor ite kaka ilerletiyor

Kızlar selamlar bişey sorcam klomen kullanıyorum bitti bi tane 10 mm oluşmuş bu cuma tekrar gitcem bu süre arasında birliktelik iyi olurmu sizce)
pek bi etkisi olmaz ama yumurta olustuktan sonra çocuk için ilişkiye girmeye başlayacaksın bu nedenle şimdi zevk için takılabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…