dr öyle söyledi anca normal doğumdan sonra biraz rahat edersin dedi onuun içinde önce benim hamile kalmam gerekliah canım yaa. Çogunun doğumdan sonra rahatlıyomuş heralde
ovitrelle ne ? ilke kez duydummmMerhaba.ben de gobusumun dolmasini bekliyorumovitrelle yapdirdim,bugun 18.gunum.adetime 2gun kaldi
dr öyle söyledi anca normal doğumdan sonra biraz rahat edersin dedi onuun içinde önce benim hamile kalmam gerekli
Merhaba.ben de gobusumun dolmasini bekliyorumovitrelle yapdirdim,bugun 18.gunum.adetime 2gun kaldi
ovitrelle catlama ignesi.36saat sonra iliski onerdi doktor,iliskiden sonra 2tane utrogestab fitili koyuyorum. 12saat araylaovitrelle ne ? ilke kez duydummm
hadi bakalım hayırlısı iledolar göbüşünn
yok,sabirli digilim.dun sabah yapdim ucuz testlerden,negativdi.doktorum hala belli olmaz dedi,umutla bekliyomhoş geldin hadi bakalım hayırlısı olsun 2 gün kalmış yaptınmı hiç test yoksa sende tapılacak sabırlı olanlardanmısın
evet hiç bilmiyorum nasıl bi duygukız ya normal doğum olmazsa hep öylemi olcannn amann ne tat ne tuz
hımmm çatlatma iğnesi bende bu ayın 6sında ilk kez vuruldum. dediği tarihlerde ilişkiye girdik fakat fitil vermemişti bana .sana ne için verdiovitrelle catlama ignesi.36saat sonra iliski onerdi doktor,iliskiden sonra 2tane utrogestab fitili koyuyorum. 12saat arayla
yok,sabirli digilim.dun sabah yapdim ucuz testlerden,negativdi.doktorum hala belli olmaz dedi,umutla bekliyom
insallah ilk iynen ugurlu olur,bi daha yapdirmana gerek kalmaz.bana da 36saat sonra 3gun iliskimdedi,zaten sonra hic olamadik,asim hastalandi,atesi cikdi.fitil progetan icerikli,rahim duvarini kalinlasdirmak,dollenmeyi kolaylasdirmak icindir bence.bu arada Azerbaycandan yaziyom,turkcemde bozukluk olduysa kusura kalamayinhımmm çatlatma iğnesi bende bu ayın 6sında ilk kez vuruldum. dediği tarihlerde ilişkiye girdik fakat fitil vermemişti bana .sana ne için verdi
amin. insallah kavusuruz bebeklerimize.iyi bari tek değilim inşallah hayırlısı olsun canım allah isteyen kimsenın kucağını boş bırakmasın.
ovitrelle ne ? ilke kez duydummm
hadi bakalım hayırlısı iledolar göbüşünn
muhtemelen daha çok erken 1 sene dolsun olmazsa öyle gel diycektir canım hiç endişelenme.. en fazla kan tetkiklerine baktırır, ha bide ilk kez kadın doğumcuya gidiyosan smear alıyolar, rahim ağzı ca taraması için, başkada bişicik yokk, göz açıp kapayıncaya kadar biterof asıl ben asıl bennnn ilk defa gidicem dr .
kayınvalidemden alışkınım canım bu dileinsallah ilk iynen ugurlu olur,bi daha yapdirmana gerek kalmaz.bana da 36saat sonra 3gun iliskimdedi,zaten sonra hic olamadik,asim hastalandi,atesi cikdi.fitil progetan icerikli,rahim duvarini kalinlasdirmak,dollenmeyi kolaylasdirmak icindir bence.bu arada Azerbaycandan yaziyom,turkcemde bozukluk olduysa kusura kalamayin
öffff çok fena tırsıyorum yaaaamuhtemelen daha çok erken 1 sene dolsun olmazsa öyle gel diycektir canım hiç endişelenme.. en fazla kan tetkiklerine baktırır, ha bide ilk kez kadın doğumcuya gidiyosan smear alıyolar, rahim ağzı ca taraması için, başkada bişicik yokk, göz açıp kapayıncaya kadar biter
muhtemelen daha çok erken 1 sene dolsun olmazsa öyle gel diycektir canım hiç endişelenme.. en fazla kan tetkiklerine baktırır, ha bide ilk kez kadın doğumcuya gidiyosan smear alıyolar, rahim ağzı ca taraması için, başkada bişicik yokk, göz açıp kapayıncaya kadar biter
Altinim,ovitrelle catlama ignesibende ilk defa duydum ovülasyon testi gibi bişemi acaba :)
öffff çok fena tırsıyorum yaaaa
ayın 4ü olmaz bana şimdi
Altinim,ovitrelle catlama ignesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?