Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

ne bileyim bana 4 gün öncesi bile erken geliyor.
cumartesi yaptırınca bata kaç gün kalmış oluyor gerçi senin net değildi günü ama

cumartesi yaptırınca bata kaç gün kalmış oluyor gerçi senin net değildi günü ama

normalde en erken 28 gün olurdu ama gecen ay 26 oldu. cumartesi yaptırırsam bata 4-5 gün kalmış olcak işte

yumurtlamadan 10 gün sonra falan kanda belli olur diyolarya ondan bi bakım dedim. keşke elimde olsa yapmasam aslında ama fena meraklıyım

en azından değerlendirmişsin ,ben değerlen-di-re-me-dim
ben seni en önemli günleri değerlendirdin diye biliyorum.
değerlendirdim derken şimdi kociş de biraz rahat etsin deniliyor ya ben sadece o gün günde birkez çalışarak hata mı ettim acaba diyorum.

yumurtlamadan 10 gün sonra falan kanda belli olur diyolarya ondan bi bakım dedim. keşke elimde olsa yapmasam aslında ama fena meraklıyım
canım Allah sabır versin test yaparsın daha öncesinde diye düşünüyordum ama iyi dayandın yine
bende bi belirti olmadığından yada olanları gebeliktir diye şüphelenmediğimden günü geldiğinde görürüz diye ağırdan alıyorum

cansu bizim Bmt2008 nerde ya etiketliyorum etiketliyorum foruma giriyo buraya yazmıyo yoksa hamileyim diye bomba mı patlatıcak,yoksa küstü mü bize
Yooook bebeğim bugün geldi kirmizilar etiketlerinizi daha okuyamadim bile cok uzun suredir giremedim baktim sayfalar degismis uzunca okumaya basladim 180e geldim ama 300leri devirmissiniz yetisemiyorum hiziniza okuyup donucem herkese tek tek

normalde en erken 28 gün olurdu ama gecen ay 26 oldu. cumartesi yaptırırsam bata 4-5 gün kalmış olcak işte
anladım sen istediğin zaman yaptırabiliyorsan bence birkaç gün daha bekle.
ben düşünüyorum şimdi gecikirse kanda nasıl baktırcam diye git gel yaptırırlar diye

ben seni en önemli günleri değerlendirdin diye biliyorum.
değerlendirdim derken şimdi kociş de biraz rahat etsin deniliyor ya ben sadece o gün günde birkez çalışarak hata mı ettim acaba diyorum.
yok canım değerlendiremedim

canım idrar testi yaptım bi tane hahahahaha akıntım var diye ama sanırım soğuk falan aldım. bide bu kasık ağrısı neresi nasol oluyo göbek deliğimin sağı solu na sancı gibi giriyor bazen omu. ben hayali gebeliğe girdim bile galiba

anladım sen istediğin zaman yaptırabiliyorsan bence birkaç gün daha bekle.
ben düşünüyorum şimdi gecikirse kanda nasıl baktırcam diye git gel yaptırırlar diye

istediğim derken bukez doktor işim var diye istek yaptırdım kanda. bide benım ev yakınlarında 20 tl ye bakan klinik var ordanda yaptırırım. ovü alırkende 10 lumuydu neydi gebelik testide almıştım ama içimden bi his bu ayda olmayacak diyo neyse benım için çok erken daha o yüzden çok üzülmüyorum hayırlısı olsun

Kızlar selamlar bişey sorcam klomen kullanıyorum bitti bi tane 10 mm oluşmuş bu cuma tekrar gitcem bu süre arasında birliktelik iyi olurmu sizce)

biraz öyle olmuş...
ben zannedersem kendi kendime bile hala numaradayım istemezmiş tavırrr falan havammm batsınnn
kasık elini göbek altına yerleştir aşağıya bakan kısmının sağı ve solu

öyle canım hayırlısı ...
benimde 3. ay denemem
önceki 2 ayda kistten olmadı. bu ay kistimde yok bakalım artık

biraz öyle olmuş...
ben zannedersem kendi kendime bile hala numaradayım istemezmiş tavırrr falan havammm batsınnn
kasık elini göbek altına yerleştir aşağıya bakan kısmının sağı ve solu

havanı yesinler benım okadar aşşağıda değil ama üşüttüm sanırım ben ya ondan. gazda vuruyor bazen ne derler gece biyerlerim açıkta kalmış heralde

Kızlar selamlar bişey sorcam klomen kullanıyorum bitti bi tane 10 mm oluşmuş bu cuma tekrar gitcem bu süre arasında birliktelik iyi olurmu sizce)
canım bende aynı şeyi düşünmüştüm bu ay. ama ben birlikte olmadımm.
senin gidicek olduğun gün bar tarihinden kaç gün geçmiş olacak.

öyle canım hayırlısı ...
benimde 3. ay denemem
önceki 2 ayda kistten olmadı. bu ay kistimde yok bakalım artık

benım bu ay ıkıncı ama. bende bundan 3-5 ay önce enfeksiyon var diye gitmiştim o an yumurtalıkların iyi demişti bide küçük kist var gibi ama adette gider o demişti sonrada gitmedin hiç. olmadı önümüzdeki ay gideirm

havanı yesinler benım okadar aşşağıda değil ama üşüttüm sanırım ben ya ondan. gazda vuruyor bazen ne derler gece biyerlerim açıkta kalmış heralde
evet dikkat et sancısı berbat oluyor. su torbası varsa gece ayak altına biraz koy rahatlarsın

canım bende aynı şeyi düşünmüştüm bu ay. ama ben birlikte olmadımm.
senin gidicek olduğun gün bar tarihinden kaç gün geçmiş olacak.
1 ekimderegl oldum adetin 3.günü klomen başladım ilk 2 sonra doz artdırdı 3. Tane içtim şimdide bitane oldu yumurta yumurtlamam geçmiş oluyor sanırım bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…