inşallah kuşum inşallahhhhhhhhcansu1109 stres yapma şekerim...güzel haberler alacaksın merak etme güzellik...
dr gitcem canım 4ünde ,batı fln unuttum dr.a şafak sayıyorum bu ay bat dr yanisen niye tedirgin sin bakimmm kaçırdım bennn
hoşgeldin cnm aramıza da ovitrelle ne demek yaf...Merhaba.ben de gobusumun dolmasini bekliyorumovitrelle yapdirdim,bugun 18.gunum.adetime 2gun kaldi
catlama ignesihoşgeldin cnm aramıza da ovitrelle ne demek yaf...
arkadaş bu cahillik bitmiyo bizde....catlama ignesi
neden oyle diyosun ki?arkadaş bu cahillik bitmiyo bizde....
beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnncanım yapalımmm ,gelme durumu olanlar bi ses versin de plan yapalım :)
kız allah seniii beden dedim önemli bişimiiii bunun neyi tedirgin ettiki seniiiiiidr gitcem canım 4ünde ,batı fln unuttum dr.a şafak sayıyorum bu ay bat dr yani
hoşgeldiiinnnn canım benim.sat.taşız artk bende bugün regl oldum annene tekrar geçmiş olsun bat.ını yaz güncelleyelim bilgileriYooook bebeğim bugün geldi kirmizilar etiketlerinizi daha okuyamadim bile cok uzun suredir giremedim baktim sayfalar degismis uzunca okumaya basladim 180e geldim ama 300leri devirmissiniz yetisemiyorum hiziniza okuyup donucem herkese tek tek
aşkolsun canım niye kaldırıyosun takvimini.benim duygulanıyorum dememden kasıt,senin bebişin meydana geliş mucizesinden ve an be an herşeyiyle bizim grubun bebişi oluşundan.hatta grubun en büyük bebişlerinden maaşallahhhOyle deme tatlim ya, kaldirsam daha iyi galiba takvimi.tez zamanda Rabbim nasip etcek size de insallah. Gobusum vardi zati ama simdi surekli gaz varmis gibi bi siskinligim var.
aaaaaaaaaaaaa olurmuuu gecelerin yargıcı buradaaaayaaaaaaaaaaaaaaa ben yeni geldim yine kimse yok ışıklar kapalı.. kapı duvar
kesinlikle sensinn doğru gece deyince gözüm seni arıyooooaaaaaaaaaaaaa olurmuuu gecelerin yargıcı buradaaaa
gece gündüz ne zaman ararsan ben heeeepppp buralardayımmmmkesinlikle sensinn doğru gece deyince gözüm seni arıyoooo
Cogumuzun belirtileri pisikolojik.nefes almayi bile hamilelik belirtisi olabilir mi diyenbende de akıntı var kasık sancısı ve bel ağrısı var.(not: akıntı adetime yakında oluyor , kasık sancım bu ay zaten hergün vardı. belimdede fıtık var). bunların haricinde bende bişi hissetmiyorum.
geçen aylarda yattığım yerden banyo için kalkıcak oluyordum psikolojik olarak bi baş dönmesi falanbu ay öyle deyilim
yok kuşum ya bu ay 4. ayım hiç test almadım da yapmadım da.prensip meselesi:)(prensipden ziyade korku da çaktırrrma:))hihi :) evde testin varsa yap ,eğer yoksa alma ama bekle:)
canımcım benim bat geçti ama hala beklemedeyim.kaçırmışsınıdr belki diye söyleyeyim dedim.regl olan arkadaşlar bilgilerini güncellemeyi unutmasıııınnnn tabi boş duvarlara ders anlatıyorum şuannn
belirtiler hep pisikolojik.yakında nefes almak da hamilelik belirtisi mi diyeceğiz ama napalım bebiş özlemi bizi bu hale getiriyorbende de akıntı var kasık sancısı ve bel ağrısı var.(not: akıntı adetime yakında oluyor , kasık sancım bu ay zaten hergün vardı. belimdede fıtık var). bunların haricinde bende bişi hissetmiyorum.
geçen aylarda yattığım yerden banyo için kalkıcak oluyordum psikolojik olarak bi baş dönmesi falanbu ay öyle deyilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?