Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

yaaaaaaaaaaaaaaa ben yeni geldim yine kimse yok ışıklar kapalı.. kapı duvar

Yooook bebeğim bugün geldi kirmizilar etiketlerinizi daha okuyamadim bile cok uzun suredir giremedim baktim sayfalar degismis uzunca okumaya basladim 180e geldim ama 300leri devirmissiniz yetisemiyorum hiziniza okuyup donucem herkese tek tek
hoşgeldiiinnnn canım benim.sat.taşız artk bende bugün regl oldum annene tekrar geçmiş olsun bat.ını yaz güncelleyelim bilgileri

Oyle deme tatlim ya, kaldirsam daha iyi galiba takvimi. tez zamanda Rabbim nasip etcek size de insallah. Gobusum vardi zati ama simdi surekli gaz varmis gibi bi siskinligim var.
aşkolsun canım niye kaldırıyosun takvimini.benim duygulanıyorum dememden kasıt,senin bebişin meydana geliş mucizesinden ve an be an herşeyiyle bizim grubun bebişi oluşundan.hatta grubun en büyük bebişlerinden maaşallahhh

regl olan arkadaşlar bilgilerini güncellemeyi unutmasıııınnnn tabi boş duvarlara ders anlatıyorum şuannn

Cogumuzun belirtileri pisikolojik.nefes almayi bile hamilelik belirtisi olabilir mi diyen
hihi :) evde testin varsa yap ,eğer yoksa alma ama bekle:)
yok kuşum ya bu ay 4. ayım hiç test almadım da yapmadım da.prensip meselesi:)(prensipden ziyade korku da çaktırrrma:))

regl olan arkadaşlar bilgilerini güncellemeyi unutmasıııınnnn tabi boş duvarlara ders anlatıyorum şuannn
canımcım benim bat geçti ama hala beklemedeyim.kaçırmışsınıdr belki diye söyleyeyim dedim.

belirtiler hep pisikolojik.yakında nefes almak da hamilelik belirtisi mi diyeceğiz ama napalım bebiş özlemi bizi bu hale getiriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…