Her gun bisi öğreniyoruz...bebis olana kadar kadin dogumcu gibi bilgi sahibi olacaz...neden oyle diyosun ki?
tamam canım inşallah hiç gelmez bat.ıncanımcım benim bat geçti ama hala beklemedeyim.kaçırmışsınıdr belki diye söyleyeyim dedim.
ay inşallah.düzzensiz olduğum için hiç belli olmaz gelme ihtimali de yüksek.bir de sen listeden silerim deyince yazıyorum ara sıratamam canım inşallah hiç gelmez bat.ın
evet canim,oyle.ben doktara gidince ona bi kac soru sordum,bana ne dese iyi-doktormusun,detayli sorduguma sasirmis. :)Her gun bisi öğreniyoruz...bebis olana kadar kadin dogumcu gibi bilgi sahibi olacaz...
yok tatlım ben seni takip ediyorum günü geçiyo bazılarının etiketliyorum hala cevap alamıyorum ama daha kimseyi silmedim yaniay inşallah.düzzensiz olduğum için hiç belli olmaz gelme ihtimali de yüksek.bir de sen listeden silerim deyince yazıyorum ara sıra
canım nickmidedin diye biriydi sanırım yanlış hatırlamıyorusam 405 yada 404 sayfalarda olması lazım
eveeett sayfa 404 nickmidedin isimli arkadaşımızz
bak gece gündüz burdasın ne güzel şak diye söylüyosun:)eveeett sayfa 404 nickmidedin isimli arkadaşımızz
hemde adresiylen söylüyommmmmm.. gel vatandaşşşşgarantili cevaplar burdaaaaaaabak gece gündüz burdasın ne güzel şak diye söylüyosun:)
Ay InsAllahinsallah buyuyodur,ondan agrilarin olmus.sonucu bura yazarsin
helaaaaaalllllllhemde adresiylen söylüyommmmmm.. gel vatandaşşşşgarantili cevaplar burdaaaaaaa
Ben daha karar vereli 3ay oldu bebiş için . Beklediğimizden zannedersem öyle geliyor ama bu ay sadece ağrılarım var onlarda bana yerleşti sanırımbelirtiler hep pisikolojik.yakında nefes almak da hamilelik belirtisi mi diyeceğiz ama napalım bebiş özlemi bizi bu hale getiriyor
benim de 4 ay oldu.kırmızıyı görürsem 5 e doğru yol alacağım. bu foruma girmeden önce 6-7 ay beklemeyi çooook uzun sanıyordum ama şimdi 9 ay olanlar ben daha yeni başladım diyorlar. allah kimseyi çok bekletmesinBen daha karar vereli 3ay oldu bebiş için . Beklediğimizden zannedersem öyle geliyor ama bu ay sadece ağrılarım var onlarda bana yerleşti sanırım
benim de 4 ay oldu.kırmızıyı görürsem 5 e doğru yol alacağım. bu foruma girmeden önce 6-7 ay beklemeyi çooook uzun sanıyordum ama şimdi 9 ay olanlar ben daha yeni başladım diyorlar. allah kimseyi çok bekletmesin
ayrıca içimden bir ses benim daha marta nisana kadar bekleyeceğimi söylüyor. neden böyle bilmiyorum ama öyle.hayırlısıyla bebekler gelsinler de ay fark etmez.önceden ben de plan yapıyordum şu ay olsa bu ay olsa sanki sipariş veriyordum ama bakalım ne kadar bekletecek bizim yaramaz:)benim de 4 ay oldu.kırmızıyı görürsem 5 e doğru yol alacağım. bu foruma girmeden önce 6-7 ay beklemeyi çooook uzun sanıyordum ama şimdi 9 ay olanlar ben daha yeni başladım diyorlar. allah kimseyi çok bekletmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?