Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

Benim lekelenme basladi ama kirmizilar gelmedi henuz bekliyorun...lekelenme baslayipta hakile kalan varsa umudum var demektir...ama bende lekelenme basladiysa kirmizilarda gelir yane....

Bmt2008 canim çok tesekkur ederim yatıyorum anca karnimda çok kasılma var düşük riskim olduğundan böyle devam ediyoruz işte hamdolsun . annenin iyi olmasına çok sevindim . tasinmissin dikkat et vücudun yorgun düsmustur şimdi cçalışmalara tam gaz devam inşallah :))

Her gun bisi öğreniyoruz...bebis olana kadar kadin dogumcu gibi bilgi sahibi olacaz...
evet canim,oyle.ben doktara gidince ona bi kac soru sordum,bana ne dese iyi-doktormusun,detayli sorduguma sasirmis. :)
adetime 2gun var,bakalim,hayirlisi insallah.ama artik aksama dogru bel agrilarim basladi...

ay inşallah.düzzensiz olduğum için hiç belli olmaz gelme ihtimali de yüksek.bir de sen listeden silerim deyince yazıyorum ara sıra
yok tatlım ben seni takip ediyorum günü geçiyo bazılarının etiketliyorum hala cevap alamıyorum ama daha kimseyi silmedim yani

Son ıkı gun kaldı.Belirtı yok.Gecen ayda psıkolojık mılyon belırtı yasadım negatıftı.Yumurtlama zamanı bır gun arayla ıkı gun asırı sıddetli agrı yasadım kasıgımda acaba benım yumurtam buyuyemıyomu

belirtiler hep pisikolojik.yakında nefes almak da hamilelik belirtisi mi diyeceğiz ama napalım bebiş özlemi bizi bu hale getiriyor
Ben daha karar vereli 3ay oldu bebiş için . Beklediğimizden zannedersem öyle geliyor ama bu ay sadece ağrılarım var onlarda bana yerleşti sanırım

Ben daha karar vereli 3ay oldu bebiş için . Beklediğimizden zannedersem öyle geliyor ama bu ay sadece ağrılarım var onlarda bana yerleşti sanırım
benim de 4 ay oldu.kırmızıyı görürsem 5 e doğru yol alacağım. bu foruma girmeden önce 6-7 ay beklemeyi çooook uzun sanıyordum ama şimdi 9 ay olanlar ben daha yeni başladım diyorlar. allah kimseyi çok bekletmesin

ayrıca içimden bir ses benim daha marta nisana kadar bekleyeceğimi söylüyor. neden böyle bilmiyorum ama öyle.hayırlısıyla bebekler gelsinler de ay fark etmez.önceden ben de plan yapıyordum şu ay olsa bu ay olsa sanki sipariş veriyordum ama bakalım ne kadar bekletecek bizim yaramaz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…