bana dr nisan mayıs gibi başla dedi çalışamalara ben o aylar korundum eşim diyorki ndn dr dinlemiyoruz dedim bebek soğukta donup hastamı olsun ısmarlıcaz ya :) ben dedim ilk ay olmazsa 2.hayırlısı ile olur. İlk 2atda kist olunca bakalım bu ay ne sonuç alacağızayrıca içimden bir ses benim daha marta nisana kadar bekleyeceğimi söylüyor. neden böyle bilmiyorum ama öyle.hayırlısıyla bebekler gelsinler de ay fark etmez.önceden ben de plan yapıyordum şu ay olsa bu ay olsa sanki sipariş veriyordum ama bakalım ne kadar bekletecek bizim yaramaz:)
aminAramızda çok uzun süredir bekleyenler var rabbim önce onları sonrada biZleri bebişlere kavuştursun
amin canımmm Allah herkese en hayırlı zamanda nasip etsin bebişleriniiiAramızda çok uzun süredir bekleyenler var rabbim önce onları sonrada biZleri bebişlere kavuştursun
eveeeeetttt bildinnnn ben buradayımmmmmmmmmmmmm
ahahaa sen sınıfın nöbetcisi misin ?eveeeeetttt bildinnnn ben buradayımmmmmmmmmmmmmsen nasılsınn?
evet evet eveeeettt işte o benimmmmm :) dikkat et kız kendine havalar bi soğuk bi sıcak salgında var aman aman bize bizden başka çare yok ona göre dikkat et kendine hemen c vitamini almaya başla derim şahsen benahahaa sen sınıfın nöbetcisi misin ?
valla grip gibi bişeyim burnum akıyor ama halsizlik yok çok ilginç
ahh hep öğrencilerden geçti vallaevet evet eveeeettt işte o benimmmmm :) dikkat et kız kendine havalar bi soğuk bi sıcak salgında var aman aman bize bizden başka çare yok ona göre dikkat et kendine hemen c vitamini almaya başla derim şahsen ben
başkan yoklamayı alsın bakim662 Ebru Güneş burdaaa :))
ilaç içmekten nefffreeeet ediyorummm kaynat ıhlamuru için bal limon ohhhh sonrada miss gibi yat terlet kendini önceden tylolhot mu varmışşşşahh hep öğrencilerden geçti valla
yediğim mandalinanın hesabı yok ama tatsız tutsuz sanki mandalinalar
valla bi tylolhot içsem kendime gelirim gibi ama üşeniyorum yapmaya
ooooooooooooooooooooooooooooooo ebru hanımmm siz buralardamısınız yaaaaaaaa ne var ne yok bakalımmmm662 Ebru Güneş burdaaa :))
ilaç içmekten nefffreeeet ediyorummm kaynat ıhlamuru için bal limon ohhhh sonrada miss gibi yat terlet kendini önceden tylolhot mu varmışşşş
deneee pişman olmazsınnn olmadı 1bardak sütü ısıt içine 1çay kaşığı bal ve kimyon kat yarım limonu sık ve hemen iç hemen içmezsen süt kesiliyorrr dene pişman olmazsın süper geliyo öksürük üşütme boğaz ağrısı vs.valla tylolhot gibisi yok arkadaşım
allahtan öksürük ve boğaz ağrım yok nezle gibiyim sadece burnum akıyor ve hapşuruyorum ama tarif için teşk ben hiç süt içmem ki ıhlamuru yapacağım amadeneee pişman olmazsınnn olmadı 1bardak sütü ısıt içine 1çay kaşığı bal ve kimyon kat yarım limonu sık ve hemen iç hemen içmezsen süt kesiliyorrr dene pişman olmazsın süper geliyo öksürük üşütme boğaz ağrısı vs.
Sessiz takipteyim şekerim :))) telden mesaj yazmak çok zor geliyo özellikle yanıtlama benim için ölüm :))))) tövbe tovbeeee
Ama herkesin yazısını okuyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?