- 16 Ağustos 2015
- 589
- 435
- 23
- 34
Ay ig ne demekyslpsln Allah nasip ederse evet canım. İg yazismistik :)
Ay cahillik valla canim hafizam o kadar zayif ki kusura bakmaCennet MeleGim .!.:yslpsln instgrm canım :)
Iyi cnm sen nasilsin bende burdayim..
geldimmmm :)Nerdesiniz bayanlar..
korkuyorum yaaakız allah seniii beden dedim önemli bişimiiii bunun neyi tedirgin ettiki seniiiiii
ettik ikiiiiiiiiiiiiiiibeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
hadi gözün aydın banuşşş ,önümüzdeki maçlar için bu 4-5günde bol bol enerji motivasyon sinerji güzel olan ne varsa depola kendinehoşgeldiiinnnn canım benim.sat.taşız artk bende bugün regl oldum annene tekrar geçmiş olsun bat.ını yaz güncelleyelim bilgileri
ahahahah sorma vallaHer gun bisi öğreniyoruz...bebis olana kadar kadin dogumcu gibi bilgi sahibi olacaz...
napalım be muko napalım bu ay da böyle geçer sağlık olsun .Benim lekelenme basladi ama kirmizilar gelmedi henuz bekliyorun...lekelenme baslayipta hakile kalan varsa umudum var demektir...ama bende lekelenme basladiysa kirmizilarda gelir yane....
valla bu ay benim bel ağrım hiç geçmedi ara ara ben burdayım unutma beni diyor.resmen korunurken daha sağlamdımBen daha karar vereli 3ay oldu bebiş için . Beklediğimizden zannedersem öyle geliyor ama bu ay sadece ağrılarım var onlarda bana yerleşti sanırım
aminnn canımmm aminnn ben de şuan 5deyimbenim de 4 ay oldu.kırmızıyı görürsem 5 e doğru yol alacağım. bu foruma girmeden önce 6-7 ay beklemeyi çooook uzun sanıyordum ama şimdi 9 ay olanlar ben daha yeni başladım diyorlar. allah kimseyi çok bekletmesin
ben de hep eylül doğumu çok zor ay en zor deyip durdum bana da hep eylül doğumu nasip olcak gibi bi his var içimdeayrıca içimden bir ses benim daha marta nisana kadar bekleyeceğimi söylüyor. neden böyle bilmiyorum ama öyle.hayırlısıyla bebekler gelsinler de ay fark etmez.önceden ben de plan yapıyordum şu ay olsa bu ay olsa sanki sipariş veriyordum ama bakalım ne kadar bekletecek bizim yaramaz:)
bana da hemen olcak gibi geldiBana
bana dr nisan mayıs gibi başla dedi çalışamalara ben o aylar korundum eşim diyorki ndn dr dinlemiyoruz dedim bebek soğukta donup hastamı olsun ısmarlıcaz ya :) ben dedim ilk ay olmazsa 2.hayırlısı ile olur. İlk 2atda kist olunca bakalım bu ay ne sonuç alacağız
geçmiş olsun canım aman dikkat herkes hasta ,benim şirkette herkes kön kön öksürüyo evde de koci öyleahahaa sen sınıfın nöbetcisi misin ?
valla grip gibi bişeyim burnum akıyor ama halsizlik yok çok ilginç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?