Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

Slm kızlar Nasılsıniz giremedim bayadır nöbet hastalık derken böyle oldu ben klomen başladım bu ay yumurta takibi yaptircam hiç yeni hamile yok sanırım

hoşgeldiiinnnn canım benim.sat.taşız artk bende bugün regl oldum annene tekrar geçmiş olsun bat.ını yaz güncelleyelim bilgileri
hadi gözün aydın banuşşş ,önümüzdeki maçlar için bu 4-5günde bol bol enerji motivasyon sinerji güzel olan ne varsa depola kendine

Benim lekelenme basladi ama kirmizilar gelmedi henuz bekliyorun...lekelenme baslayipta hakile kalan varsa umudum var demektir...ama bende lekelenme basladiysa kirmizilarda gelir yane....
napalım be muko napalım bu ay da böyle geçer sağlık olsun .

Ben daha karar vereli 3ay oldu bebiş için . Beklediğimizden zannedersem öyle geliyor ama bu ay sadece ağrılarım var onlarda bana yerleşti sanırım
valla bu ay benim bel ağrım hiç geçmedi ara ara ben burdayım unutma beni diyor.resmen korunurken daha sağlamdım her ay bişey cıktı tövbeee

aminnn canımmm aminnn ben de şuan 5deyim 6ya girdiğimde dr.da almış olcam soluğu kısmetse

ben de hep eylül doğumu çok zor ay en zor deyip durdum bana da hep eylül doğumu nasip olcak gibi bi his var içimde
onun için de bi 2ay daha var yani nasip kısmet bu ay beklenti sıfır zaten

bana da hemen olcak gibi geldi eşim şimdi kızıyor beni hep beklettin hep beklettin diye

ahahaa sen sınıfın nöbetcisi misin ?
valla grip gibi bişeyim burnum akıyor ama halsizlik yok çok ilginç
geçmiş olsun canım aman dikkat herkes hasta ,benim şirkette herkes kön kön öksürüyo evde de koci öyle kaçarım yok galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…