Allah beterinden korusun . devamlı sıcak tutmaya çalışşvalla bu ay benim bel ağrım hiç geçmedi ara ara ben burdayım unutma beni diyor.resmen korunurken daha sağlamdımher ay bişey cıktı tövbeee
çok uyutuyo insanı beee ,ben onu içince nakavt oluyorum kalksam da dumanlı oluyo kafam sevmiyorumvalla tylolhot gibisi yok arkadaşım
bilemiyorsun kii insanın aklına gelmeyen başına gelirmiş hesabııı. Kimi durmadan haybeye hamile kalırr kimide kalmak içinbana da hemen olcak gibi geldieşim şimdi kızıyor beni hep beklettin hep beklettin diye
işte dikkat edemiyorum kendime hiçAllah beterinden korusun . devamlı sıcak tutmaya çalışş
ben iğneyi vurulduktan sonra oldum gripgeçmiş olsun canım aman dikkat herkes hasta ,benim şirkette herkes kön kön öksürüyo evde de koci öylekaçarım yok galiba
valla anlamadım gitti ya nasip işi işte ,ölcek olan nasıl kaçamıyorsa doğacak olan da kaçamıyor olay bu .allah'ın takdiri.hayırlı yazı yazmış olsun..bilemiyorsun kii insanın aklına gelmeyen başına gelirmiş hesabııı. Kimi durmadan haybeye hamile kalırr kimide kalmak içintırmanır durur
ben kociyle aşı olcaktım pazar,pazar günü benim hafif boğaz acımam vardı koci de öksürmeye başladı kaldı öyleben iğneyi vurulduktan sonra oldum grip
zannedersem 4-5 gündür gribim
sen beni gör o kadar korurum kemdimi ama hala oluyor bende fıtık var gerçiii. korumazsan sürekli ağrır yün korse al istersen sıcak tutar ekstre bişi yapmana gerek kalmaz.işte dikkat edemiyorum kendime hiç
çevresine iyi bakan ama kendini çok da sallamayan tip var ya işte o benim
olmazsa öyle yapayım gerçekten ya kaşındırır mı ki o dasen beni gör o kadar korurum kemdimi ama hala oluyor bende fıtık var gerçiii. korumazsan sürekli ağrır yün korse al istersen sıcak tutar ekstre bişi yapmana gerek kalmaz.
benide yakalamak üzerdeydiii ondan önce davrandımmmmben kociyle aşı olcaktım pazar,pazar günü benim hafif boğaz acımam vardı koci de öksürmeye başladı kaldı öyle
ellerine sağlık valla iyi yapmışsınbenide yakalamak üzerdeydiii ondan önce davrandımmmm
sıcakta çok kaşındırıyor şimdi hava serinn yün korseyle 1 yıl gezdim çelikle 6 ay gece gündüz çıkartmadan yatmış biri olarak en azından sen ağrın geçene kadar kullancan o yönden bakkkolmazsa öyle yapayım gerçekten ya kaşındırır mı ki o da
gripler hep böyle geçiceksee bana düğün bayrammmellerine sağlık valla iyi yapmışsın
ah işte o yüzden istedim hep aşıyıgripler hep böyle geçiceksee bana düğün bayrammm
yoksa ateşten başımı kaldıramıyordumm
tamam canım bakayım çarşıya çıktığımda .sağolasınsıcakta çok kaşındırıyor şimdi hava serinn yün korseyle 1 yıl gezdim çelikle 6 ay gece gündüz çıkartmadan yatmış biri olarak en azından sen ağrın geçene kadar kullancan o yönden bakkkeni geniş olanlardan al bide cırtcırtlı olmasın.
günaydın canikooo hoşgeldinngünaydın arkadaşlarrrrrrr
Aminn. geçen dolmuşta bi bayan vardı mazlummm sessiz duruşlu biri biri kucağında biri yanına oturmuş şoför dedi kucağına al büyük olan 3-4 yaşında onu indirdi yere kendi sıkıştı derken dedim bebeği ver istersen ben tutayım sıkıştın sen. verdi bana ama bi süre sonra usulca kulağıma yaklaşıp dedi sen nasıl yetişip bebeği aldıysan Allahta sana öyle yetişssin kucağını boş bırakmısın inş. diyip aldı bebeği ve diğer çocuğunu indi dolmuştaan birdenn. Ben o günden beri isterse bir değil bin ay geçsin umudumu yitimedim yitimicemde inş...valla anlamadım gitti ya nasip işi işte ,ölcek olan nasıl kaçamıyorsa doğacak olan da kaçamıyor olay bu .allah'ın takdiri.hayırlı yazı yazmış olsun..
günaydınnngünaydın arkadaşlarrrrrrr
ah canımm çok etkilendimmmm allah kabul etsinnn duasını inşallahhhhh .yitirme zatennn rabbim büyük ,allah'ın ol dediği birşey karşısında hangi dünya malı durur tıp da neymiş..Aminn. geçen dolmuşta bi bayan vardı mazlummm sessiz duruşlu biri biri kucağında biri yanına oturmuş şoför dedi kucağına al büyük olan 3-4 yaşında onu indirdi yere kendi sıkıştı derken dedim bebeği ver istersen ben tutayım sıkıştın sen. verdi bana ama bi süre sonra usulca kulağıma yaklaşıp dedi sen nasıl yetişip bebeği aldıysan Allahta sana öyle yetişssin kucağını boş bırakmısın inş. diyip aldı bebeği ve diğer çocuğunu indi dolmuştaan birdenn. Ben o günden beri isterse bir değil bin ay geçsin umudumu yitimedim yitimicemde inş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?