Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

bilemiyorsun kii insanın aklına gelmeyen başına gelirmiş hesabııı. Kimi durmadan haybeye hamile kalırr kimide kalmak için tırmanır durur
valla anlamadım gitti ya nasip işi işte ,ölcek olan nasıl kaçamıyorsa doğacak olan da kaçamıyor olay bu .allah'ın takdiri.hayırlı yazı yazmış olsun..

işte dikkat edemiyorum kendime hiç
çevresine iyi bakan ama kendini çok da sallamayan tip var ya işte o benim
sen beni gör o kadar korurum kemdimi ama hala oluyor bende fıtık var gerçiii. korumazsan sürekli ağrır yün korse al istersen sıcak tutar ekstre bişi yapmana gerek kalmaz.

sen beni gör o kadar korurum kemdimi ama hala oluyor bende fıtık var gerçiii. korumazsan sürekli ağrır yün korse al istersen sıcak tutar ekstre bişi yapmana gerek kalmaz.
olmazsa öyle yapayım gerçekten ya kaşındırır mı ki o da

olmazsa öyle yapayım gerçekten ya kaşındırır mı ki o da
sıcakta çok kaşındırıyor şimdi hava serinn yün korseyle 1 yıl gezdim çelikle 6 ay gece gündüz çıkartmadan yatmış biri olarak en azından sen ağrın geçene kadar kullancan o yönden bakkk eni geniş olanlardan al bide cırtcırtlı olmasın.

tamam canım bakayım çarşıya çıktığımda .sağolasın

valla anlamadım gitti ya nasip işi işte ,ölcek olan nasıl kaçamıyorsa doğacak olan da kaçamıyor olay bu .allah'ın takdiri.hayırlı yazı yazmış olsun..
Aminn. geçen dolmuşta bi bayan vardı mazlummm sessiz duruşlu biri biri kucağında biri yanına oturmuş şoför dedi kucağına al büyük olan 3-4 yaşında onu indirdi yere kendi sıkıştı derken dedim bebeği ver istersen ben tutayım sıkıştın sen. verdi bana ama bi süre sonra usulca kulağıma yaklaşıp dedi sen nasıl yetişip bebeği aldıysan Allahta sana öyle yetişssin kucağını boş bırakmısın inş. diyip aldı bebeği ve diğer çocuğunu indi dolmuştaan birdenn. Ben o günden beri isterse bir değil bin ay geçsin umudumu yitimedim yitimicemde inş...

ah canımm çok etkilendimmmm allah kabul etsinnn duasını inşallahhhhh .yitirme zatennn rabbim büyük ,allah'ın ol dediği birşey karşısında hangi dünya malı durur tıp da neymiş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…