Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

ah canımm çok etkilendimmmm allah kabul etsinnn duasını inşallahhhhh .yitirme zatennn rabbim büyük ,allah'ın ol dediği birşey karşısında hangi dünya malı durur tıp da neymiş..
ben birkaç gün sadece onun söylediklerini düşündüm. beni normalde gören lise öğrencisi falan zanneder ama o öyle değil direk duayıı etti etti birden apar topar indi yüzüme bile bakmadı yere bakmaktan ...

rabbim hepimizin gönlündekini hayırlı kılsın canım inşallah.beni de çok etkiliyor bu tarz olaylar.

Rabbim inşallah kabul etsin tez zamanda seninde kucağına dolsun canım aklıma birsey geldi bunu okuyunca 6.5 haftalık falan hamileyim kalp atışı bekliyoruz birgün sabah kulağımda bir ses başın sağolsun hemen uyandım babamı aradım iyi annemlerde iyiymiş işe gittim içim hala rahat değil dedim dr gideyim kalp atışları için vajinal de olsa baksın dr dedim tarihleri gözden geçirdik şimdiye kadar duymaliydik kalp atışını dedi vajinal baktı yok kalp atışı büyük ihtimalle kürtaj olmalısın dedi ondan sonra 3 dr gittim 1.5 hafta bekledim 8 haftalık iken kürtaj oldum öyle işte allah hepimizin duasını kabul etsin inşallah

Ben Grip aşısını önermiyorum genelde ama sen bilirsin Grip aşısı bir önceki senelerin virüslerini taşıyor bu sene çıkan yeni virüse bir etkisi yok bir de bebek düşünenler için öneriyorlar mi bilmiyorum

dr hamile olanlara dahi vuruluyor danıştım vurdurmadan.
bilgim var ama kendim denedim gördüm şuan gribim hat safhada değil böyle geçmesi bile benim için büyük birşeyyy.

aminnn canım aminnn . oluyor böyle şeylerde hayatın içinden sonuçtaaa. İnşalah sende bir an önce bebeğine kavuşursunnn.

dr hamile olanlara dahi vuruluyor danıştım vurdurmadan.
bilgim var ama kendim denedim gördüm şuan gribim hat safhada değil böyle geçmesi bile benim için büyük birşeyyy.
Ben hiç yaptırmadim ama yine de ne bilim istemiyorum

Ben hiç yaptırmadim ama yine de ne bilim istemiyorum
bende hiç yaptırmamıştım cansu1109 da ağır geçiriyormuş iğneyi vurunca hafif atlatıyorum deyince bende vuruldum. dr 2 kez sordum sakıncası yok diyince oldum. arkasınada hemen grip oldum ama arada bi hissettriyor kendini

ben 16 ay oldu evleneli.27 yşındayım. bu 3. ay denememiz oldu.. sat a 3 gün var.yarışmacı arkadaşlara başarılar
Ne kadar soru sordum canım sen çok yeniymissin gerçekten yaşında öyle denemede az büyük ihtimalle en kisa zamanda hamile kalırsın insallah belkide 3 gün sonra haberini aliruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…