geçer geçmez ol vallaah işte o yüzden istedim hep aşıyıbu hafta artık inş koci iyi olur da olalım.
benim de çok ağır geçiyo ,yatırır illa
ben birkaç gün sadece onun söylediklerini düşündüm. beni normalde gören lise öğrencisi falan zanneder ama o öyle değil direk duayıı etti etti birden apar topar indi yüzüme bile bakmadı yere bakmaktan ...ah canımm çok etkilendimmmm allah kabul etsinnn duasını inşallahhhhh .yitirme zatennn rabbim büyük ,allah'ın ol dediği birşey karşısında hangi dünya malı durur tıp da neymiş..
rabbim hepimizin gönlündekini hayırlı kılsın canım inşallah.beni de çok etkiliyor bu tarz olaylar.ben birkaç gün sadece onun söylediklerini düşündüm. beni normalde gören lise öğrencisi falan zanneder ama o öyle değil direk duayıı etti etti birden apar topar indi yüzüme bile bakmadı yere bakmaktan ...
aynen canım ..geçer geçmez ol valla
amiiinn aminnnnrabbim hepimizin gönlündekini hayırlı kılsın canım inşallah.beni de çok etkiliyor bu tarz olaylar.
Rabbim inşallah kabul etsin tez zamanda seninde kucağına dolsun canım aklıma birsey geldi bunu okuyunca 6.5 haftalık falan hamileyim kalp atışı bekliyoruz birgün sabah kulağımda bir ses başın sağolsun hemen uyandım babamı aradım iyi annemlerde iyiymiş işe gittim içim hala rahat değil dedim dr gideyim kalp atışları için vajinal de olsa baksın dr dedim tarihleri gözden geçirdik şimdiye kadar duymaliydik kalp atışını dedi vajinal baktı yok kalp atışı büyük ihtimalle kürtaj olmalısın dedi ondan sonra 3 dr gittim 1.5 hafta bekledim 8 haftalık iken kürtaj oldum öyle işte allah hepimizin duasını kabul etsin inşallahben birkaç gün sadece onun söylediklerini düşündüm. beni normalde gören lise öğrencisi falan zanneder ama o öyle değil direk duayıı etti etti birden apar topar indi yüzüme bile bakmadı yere bakmaktan ...
Ben Grip aşısını önermiyorum genelde ama sen bilirsin Grip aşısı bir önceki senelerin virüslerini taşıyor bu sene çıkan yeni virüse bir etkisi yok bir de bebek düşünenler için öneriyorlar mi bilmiyorumaynen canım ..
dr hamile olanlara dahi vuruluyor danıştım vurdurmadan.Ben Grip aşısını önermiyorum genelde ama sen bilirsin Grip aşısı bir önceki senelerin virüslerini taşıyor bu sene çıkan yeni virüse bir etkisi yok bir de bebek düşünenler için öneriyorlar mi bilmiyorum
aminnn canım aminnn . oluyor böyle şeylerde hayatın içinden sonuçtaaa. İnşalah sende bir an önce bebeğine kavuşursunnn.Rabbim inşallah kabul etsin tez zamanda seninde kucağına dolsun canım aklıma birsey geldi bunu okuyunca 6.5 haftalık falan hamileyim kalp atışı bekliyoruz birgün sabah kulağımda bir ses başın sağolsun hemen uyandım babamı aradım iyi annemlerde iyiymiş işe gittim içim hala rahat değil dedim dr gideyim kalp atışları için vajinal de olsa baksın dr dedim tarihleri gözden geçirdik şimdiye kadar duymaliydik kalp atışını dedi vajinal baktı yok kalp atışı büyük ihtimalle kürtaj olmalısın dedi ondan sonra 3 dr gittim 1.5 hafta bekledim 8 haftalık iken kürtaj oldum öyle işte allah hepimizin duasını kabul etsin inşallah
Ben hiç yaptırmadim ama yine de ne bilim istemiyorumdr hamile olanlara dahi vuruluyor danıştım vurdurmadan.
bilgim var ama kendim denedim gördüm şuan gribim hat safhada değil böyle geçmesi bile benim için büyük birşeyyy.
hangi şehirdesin izmirde gece yağmışşşş şuan yokherkese günaydın yağmurlu bir sabahtan
bende hiç yaptırmamıştımBen hiç yaptırmadim ama yine de ne bilim istemiyorum
Kirklareli canım burada sürekli bir yağmur var size Balkanlardan gelen hava durumunu bildiririmhangi şehirdesin izmirde gece yağmışşşş şuan yok
hehehehKirklareli canım burada sürekli bir yağmur var size Balkanlardan gelen hava durumunu bildiririm
Hava durumu sorumlusu benim bana sorun sen kaç yıllık evliyim yaş kaç ve ne kadardır bekliyorsun canımheheheh
ben 16 ay oldu evleneli.27 yşındayım. bu 3. ay denememiz oldu.. sat a 3 gün var.yarışmacı arkadaşlara başarılarHava durumu sorumlusu benim bana sorun sen kaç yıllık evliyim yaş kaç ve ne kadardır bekliyorsun canım
Ne kadar soru sordum canımben 16 ay oldu evleneli.27 yşındayım. bu 3. ay denememiz oldu.. sat a 3 gün var.yarışmacı arkadaşlara başarılar
yok canım hiç bi sakıncası yok gebelik içinbende hiç yaptırmamıştımcansu1109 da ağır geçiriyormuş iğneyi vurunca hafif atlatıyorum deyince bende vuruldum. dr 2 kez sordum sakıncası yok diyince oldum. arkasınada hemen grip oldum ama arada bi hissettriyor kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?