Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

günaydınnn millet yağmurlu soğuk sıfır morelman berbat bi günden selamlar.

hufff bursa da öyle soğukk yağmurluuu pusluuuu ,1hafta böyle olcakmışş

valla insanda acık negatiflik varsa bu hava depresyona sokuyor valla. sadece uyumak istiyorum şuan . bata kadar uyuyayım uyandığımda bebişim olsun

Heryerde yağış var sanırım bu kış çok soğuk olacakmış zaten kış gelene kadar da böyle devam edecek sanirim

evet ya bende duydum. zaten soğuktan donuyorum ben bu havada bile bilemiyorum napcam.

bişey kalmamış hadi son 6 ama en zor geçen günler
benim de senden 3gün sonra bu ay rahaat rahat bekliyorum

ay keşke canım ama bu ay günlerimi hiç değerlendiremedik o yüzden beklentim hiç yok :)
Bn gebe kaldığım ay klomen kullandım yumurta takibine gittim. dr küçük pazartesi gel dedi bir gittim pzt yumurtalar çatlamış yok olmuş o ayda eşim varikosel ameliyati olacaktı . Ondan sonra ilişki yasak zaten dedik bari ameliyat öncesi yapalım diye bin nazla kocam tarafından bu arada beraber olduk ya bir ya iki o koca ay içinde ben o kadar eminim ki hamile olmayacağım konusunda. Bat günü ark zorla baktırdı teste oda ne çift çizgi sonrası hüsranla bitse de hiç ummadığın anda bile oluyor canim

çok üzüldüm cnm ya....Allah başka keder göstermesin en kısa zamanda hayırlısı ile bebeğinizide alırsınız kucağınıza....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…