izmirde soğuk değil hava ama kapalııhufff bursa da öyle soğukk yağmurluuu pusluuuu ,1hafta böyle olcakmışş
benimde son 3bişey kalmamış hadi son 6 ama en zor geçen günler
benim de senden 3gün sonra bu ay rahaat rahat bekliyorum
ooo senin hele en zor dönemmmmmm :))benimde son 3
gıdak gıdak günün müüüüüüünurum falan kalmadı
ya kızlar benim bata 2 hafta var zaman geçmio ya, hemen regl olsamda aşılamayı yaptırsam diye bekliyorum
sabahtan beri batmalar batmalar batmalarr. eşim aradı ağrım var yanıma pet almayıda unuttum dedim. dur ya niye pet alıyorsun olmucan inş. adet falan dedi kapattıooo senin hele en zor dönemmmmmm :))
ne bileyim canım doğrudur rabbim yazmışsa kıyıdan köşeden illa ki olur ona inancım sonsuz. ama son 2 ay gün aşırı çalıştık yumurtlama gününü kaçırmamız da imkansız ama olmadı .. bu ay ilk kez ov. kullandım ama günlerimi değerlendirmedik o yüzden beklentim yok .vardır bi hayır bunda da zamanı var demek ki .allah sonunu güzel etsin canım benimmBn gebe kaldığım ay klomen kullandım yumurta takibine gittim. dr küçük pazartesi gel dedi bir gittim pzt yumurtalar çatlamış yok olmuş o ayda eşim varikosel ameliyati olacaktı . Ondan sonra ilişki yasak zaten dedik bari ameliyat öncesi yapalım diye bin nazla kocam tarafından bu arada beraber olduk ya bir ya iki o koca ay içinde ben o kadar eminim ki hamile olmayacağım konusunda. Bat günü ark zorla baktırdı teste oda ne çift çizgi sonrası hüsranla bitse de hiç ummadığın anda bile oluyor canim
sabahtan beri batmalar batmalar batmalarr. eşim aradı ağrım var yanıma pet almayıda unuttum dedim. dur ya niye pet alıyorsun olmucan inş. adet falan dedi kapattı
hahahah deli kızzz ne kadar kaldı senin unutuyorum hep
benim ki de bu ay inatla olduğunu savunuyo garibim dün dedim en sonunda çalışmadık ki ne bekliyoruz kandırma kendini dedim ,sen böyle dediğin için olmuyo dedi hey allahım yaaa alemler vallahi .D
günaydın şekrler....
İstanbul bugün yorgun
Üzgün ve yaşlanmış
Biraz kilo almış
Ağlamış yine, rimelleri akıyor
yağmurlu güzel bir günden günaydııınn.....
bende ağrım olunca diyorum herhalde gelicek adetim laf karıştırıp cevap vermiyor başka bişeyden konu açıyor. ama akşam sıkıştırdım neden cvp alamıyorum en önemli msjlrma diyebenim ki de bu ay inatla olduğunu savunuyo garibim dün dedim en sonunda çalışmadık ki ne bekliyoruz kandırma kendini dedim ,sen böyle dediğin için olmuyo dedi hey allahım yaaa alemler vallahi .D
sabahtan beri batmalar batmalar batmalarr. eşim aradı ağrım var yanıma pet almayıda unuttum dedim. dur ya niye pet alıyorsun olmucan inş. adet falan dedi kapattı
o ne demek ya sanki bizim elimizde....ay eveet bide öyleler ya olumsuz düşündüğün için diyolar ben yerleştişdim gerisi sende biter diyolarsıpalar yaa
ah kıyamam yaabende ağrım olunca diyorum herhalde gelicek adetim laf karıştırıp cevap vermiyor başka bişeyden konu açıyor. ama akşam sıkıştırdım neden cvp alamıyorum en önemli msjlrma diye.içini ferak tut olmucak öyle şeyler eğer olursada canın sağolsun ama gelcek bebişler dyip duruyor.
amin canım inş..ben böyle pek dışa vuramadığımdan o serbest serbest konuşuyorr. olacak inş ben ayarladım onu diyor ben de öyle tv izliyor gibi falan yapıyorum ya bari amin deseydin falan diyor (içimden amin diyorum halbuki)umut fakirin ekmeğidir. inşallah ya hissetmiştir eşin inşallahhh olmazsında bebiş haberi alırız kuzum
ayy ne kaa az kalmış kııızz neden beklentisiz bakimmmBat 23 ekim beklentisiz bekliyorum
hahahah aynılar yaaaaamin canım inş..ben böyle pek dışa vuramadığımdan o serbest serbest konuşuyorr. olacak inş ben ayarladım onu diyor ben de öyle tv izliyor gibi falan yapıyorum ya bari amin deseydin falan diyor (içimden amin diyorum halbuki)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?