Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

günaydın şekrler....

İstanbul bugün yorgun
Üzgün ve yaşlanmış
Biraz kilo almış
Ağlamış yine, rimelleri akıyor

yağmurlu güzel bir günden günaydııınn.....

nurum falan kalmadı

ya kızlar benim bata 2 hafta var zaman geçmio ya, hemen regl olsamda aşılamayı yaptırsam diye bekliyorum
gıdak gıdak günün müüüüüüü
benim de 9gün kaldı ama dr.a 14gün kaldı dırdıdımmmmmmm ben de onu düşünüyore

ne bileyim canım doğrudur rabbim yazmışsa kıyıdan köşeden illa ki olur ona inancım sonsuz. ama son 2 ay gün aşırı çalıştık yumurtlama gününü kaçırmamız da imkansız ama olmadı .. bu ay ilk kez ov. kullandım ama günlerimi değerlendirmedik o yüzden beklentim yok .vardır bi hayır bunda da zamanı var demek ki .allah sonunu güzel etsin canım benimm

sabahtan beri batmalar batmalar batmalarr. eşim aradı ağrım var yanıma pet almayıda unuttum dedim. dur ya niye pet alıyorsun olmucan inş. adet falan dedi kapattı
benim ki de bu ay inatla olduğunu savunuyo garibim dün dedim en sonunda çalışmadık ki ne bekliyoruz kandırma kendini dedim ,sen böyle dediğin için olmuyo dedi hey allahım yaaa alemler vallahi .D

benim ki de bu ay inatla olduğunu savunuyo garibim dün dedim en sonunda çalışmadık ki ne bekliyoruz kandırma kendini dedim ,sen böyle dediğin için olmuyo dedi hey allahım yaaa alemler vallahi .D

ay eveet bide öyleler ya olumsuz düşündüğün için diyolar ben yerleştişdim gerisi sende biter diyolar sıpalar yaa

günaydın şekrler....

İstanbul bugün yorgun
Üzgün ve yaşlanmış
Biraz kilo almış
Ağlamış yine, rimelleri akıyor

yağmurlu güzel bir günden günaydııınn.....

allahımmm hava durumcumuz sen ol artık bu ne güzel yorumlamadır yahu :)

bende ağrım olunca diyorum herhalde gelicek adetim laf karıştırıp cevap vermiyor başka bişeyden konu açıyor. ama akşam sıkıştırdım neden cvp alamıyorum en önemli msjlrma diye.içini ferak tut olmucak öyle şeyler eğer olursada canın sağolsun ama gelcek bebişler dyip duruyor.

sabahtan beri batmalar batmalar batmalarr. eşim aradı ağrım var yanıma pet almayıda unuttum dedim. dur ya niye pet alıyorsun olmucan inş. adet falan dedi kapattı

umut fakirin ekmeğidir. inşallah ya hissetmiştir eşin inşallahhh olmazsında bebiş haberi alırız kuzum

bende olmayı bekliyorii...lekelenme arada az devam ediyor ama belim acayip ağrıyo....eğilip bişi alamıyorum...eşimle cumartesi doktora gitmeyi planlıyoruz...hadi bakalım hayırlısı olsun....

ah kıyamam yaa onun gibi pozitif baktım 2ay fln ama sonuçta kötü çakıldım (

umut fakirin ekmeğidir. inşallah ya hissetmiştir eşin inşallahhh olmazsında bebiş haberi alırız kuzum
amin canım inş..ben böyle pek dışa vuramadığımdan o serbest serbest konuşuyorr. olacak inş ben ayarladım onu diyor ben de öyle tv izliyor gibi falan yapıyorum ya bari amin deseydin falan diyor (içimden amin diyorum halbuki)

hahahah aynılar yaaaa benimki de allah bize de nasip eder inşallah diyo sonra da hemen amin desene amin desene diyor deli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…