• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    239
Kızlarrrr ben hiç isim yazılı bir şey almadım yaptırmadım (hala da belli değil zaten😂) ama bir tane tulum yaptırma niyetim var, çok parçalı takımlardan istemiyorum gereksiz görüyorum ama hem kendine anı kalsın diye hem de hastanede fırsatımız olursa 3-5 fotosu olsun diye hastaneye koymak için tulum,şapka ya da tulum,şapka,battaniyeli bir şey düşündüm. Böyle yaptıran var mı varsa memnunsanız bana yollar mısınız yaptırdığınız yeri ballar
Canom ben instadan baby.bunnytr de yaptırdım arkadaşımda orada yaptırmıştı .. sonra kuzenimde çok beğendi aşırı kaliteli diye oda oradan yaptırdı

Geçmiş olsun kuzum Bende çok almadım 3.5 kilo aldım şu an 66 kilodayım çok kilo alsam daha perişan olurdum heralde 😃iyikide almadım oda bebeğin kilosu suyu plasantasidir Kesin Benim doğum şeklim henüz belli değil kuzum ilk doğumum olduğu için henüz doktor biseyde demedi inşallah normal olur tabi daha çabuk toparlarim ❤️senin belli oldumu doğumun normalmi sezeryan mıı
Hayırlısı ne ise o olsun.
Benimki sezeryan canım.

İnanır mısınız yeni çıktım daha saat 10da geldiğim randevudan. Böyle bir sıra görmedim ben tabii randevusuz olduğum için de ekstra bekledim. Velhasıl korkulacak birşey yokmuş, beklediğime değecek güzel haber 🥹 Artık o sertleşmeleri dert etme çok sık olacak, düzenli olmadığı sürece normal dedi. Hareketleri yavaşlayabilir artık dedi. Nefes egzersizlerine başla dedi. 33+5 2158 gr iyi dedi. Haftaya Nst randevusu verdi. Bir de şöyle bir şey verdi sizin de aklınızda bulunsun özellikle vajinal düşünenler
Ay maşallah 🌸 iyi olmanıza sevindim bugün hala nazlı benimki 😂 vallahi artık tozutuyoruz bu hareket olayından .. ama evet canım sen 35 olmuşsun neredeyse çok normal yeri daraldı artık sende .. ya okudum bir kaç yerde 32 den itibaren diyordu ama ne biliyim insan merak ediyor 😂

Mesajları okuyorum benim gibi olanlar var diye anlıyorum, özellikle haftasonu aşırı halsizdim ve haftasonundan beri özellikle ayaktayken karnım taş gibi sert oluyor. Oturunca da böyle ama daha rahat hissediyorum. Evden çalışıyorum cuma günü doktora gidicem hem çalışabilir raporu alıcam hemde bu sertleşmeyi sorucam. Normal mi bu durum diye.

Mesajları okuyorum benim gibi olanlar var diye anlıyorum, özellikle haftasonu aşırı halsizdim ve haftasonundan beri özellikle ayaktayken karnım taş gibi sert oluyor. Oturunca da böyle ama daha rahat hissediyorum. Evden çalışıyorum cuma günü doktora gidicem hem çalışabilir raporu alıcam hemde bu sertleşmeyi sorucam. Normal mi bu durum diye.
O sertleşme bende en çok merdiven çıkarken çok oluyor ya galiba artık normal ..

Ay maşallah 🌸 iyi olmanıza sevindim bugün hala nazlı benimki 😂 vallahi artık tozutuyoruz bu hareket olayından .. ama evet canım sen 35 olmuşsun neredeyse çok normal yeri daraldı artık sende .. ya okudum bir kaç yerde 32 den itibaren diyordu ama ne biliyim insan merak ediyor 😂
Ana yüreği asla tatmin olmuyor bunu anladık 😂 Çok hareket etse acaba rahatsız mı, az hareket etse bir şey mi oldu, hiç etmese zaten cinnetlik 😂 Kimse gelip de sakin olmak lazım masalları anlatmasın, sakin falan olunmuyor, sabahın 8’inde pilates topunda zıplatıyor adamı işte bu evlatlar 🥹 Canları sağolsun, hepimizinkine sağlık, bize de sabır diliyorum 🌸

Ben bugün ütümüzü yaptım dolabını yerleştirdim 🥰🌸 minnacık şeyler allahımmm sağlıkla kucaklarımıza alalım inşallah aminn 🤲🏼🌸
Ohhhh maşallah 😍😍😍 Amin amin inşallah 🤍
Bebişte çok hareket etmeyince endişelndim kuzum ya etkiledimi acaba diye şimdi küçükte olsa sinyal verdi annesine🙃 bu bebek tam bi baba aşiği sabahtan beridir konuşuyorum soğuk su içtim biseyler yedim utanması babası aradı konuşurken azcik kimildadi sesini duyunca uyanıyor şimdiden papucumz dama anlaşildi bı bozulmadim değil😆😃
uyyyy yerim onu babaya cilveleniyor o zaman 😍😍😍😍 benimki de öyle resmen eşimle sohbet ediyor cevap veriyor 🥹 Büyüdüler de babalarının seslerini tanıyorlar minnaklarımız maşallah.

Kızlar bugün bakamadım hiç buraya iyi olmana çok sevindim canım maşallah size 🤍 L limonlupastaa

Kuzum umarım sen de iyisindir mesajlarını göremedim ama dualarım seninle Y ymr93

Hanımlar boğazım ağrıyor 😣 evde doğal ne yapabilirim 🤔
bepanthen pastil öneriliyor hamilelikte.. eczaneden ondan alabilirsin doktoruna danışıp.. ben almıştım 15. haftalarda ben de boğaz enfeksiyonu geçirdim. bol su içerek ve en önemlisi dinlenerek geçer.. limonlu karabiberli tavuk suyuna çorba içmiştim.

Ana yüreği asla tatmin olmuyor bunu anladık 😂 Çok hareket etse acaba rahatsız mı, az hareket etse bir şey mi oldu, hiç etmese zaten cinnetlik 😂 Kimse gelip de sakin olmak lazım masalları anlatmasın, sakin falan olunmuyor, sabahın 8’inde pilates topunda zıplatıyor adamı işte bu evlatlar 🥹 Canları sağolsun, hepimizinkine sağlık, bize de sabır diliyorum 🌸
Ahahahah gülmüştür sana bu kadın sabahın nurunda napıyor böyle diye

Kızlar ben sorularımla doktorumu bıktırdım sanırım, dünkü hareket azlığını ve gece karın sertleşmesi olduğunu bugün hareketlerin arttığını anlatmıştım yine de gelmem gerekir mi diye sordum, kafanıza çok takıyorsunuz o yüzden evet demiş. Bu kadar pimpirikli olmak hoşuma gitmiyor ama yine de doktora sormadan içim rahat etmiyordu sanırım çok soru sordum

Kızlar ben sorularımla doktorumu bıktırdım sanırım, dünkü hareket azlığını ve gece karın sertleşmesi olduğunu bugün hareketlerin arttığını anlatmıştım yine de gelmem gerekir mi diye sordum, kafanıza çok takıyorsunuz o yüzden evet demiş. Bu kadar pimpirikli olmak hoşuma gitmiyor ama yine de doktora sormadan içim rahat etmiyordu sanırım çok soru sordum
Canım biraz haklı gibi 🙊 Kendine yazık ediyosun 7/24 bebişi takip ederek yaşanmaz ki. Çalışıyor musun bilmiyorum ama çalışmıyorsan eğer böyle haftada bir kurs gibi falan bi meşgale bulsan kafanı dağıtır. Gerçekten her şeyi sormaya gerek yok ☺️

Kızlarrrr ben hiç isim yazılı bir şey almadım yaptırmadım (hala da belli değil zaten😂) ama bir tane tulum yaptırma niyetim var, çok parçalı takımlardan istemiyorum gereksiz görüyorum ama hem kendine anı kalsın diye hem de hastanede fırsatımız olursa 3-5 fotosu olsun diye hastaneye koymak için tulum,şapka ya da tulum,şapka,battaniyeli bir şey düşündüm. Böyle yaptıran var mı varsa memnunsanız bana yollar mısınız yaptırdığınız yeri ballar
Ben @nakissepeti’nden yaptırdım çok beğendim 😍 Ama hastane çıkışı olarak istiyorsan 0-3 ay diye belirt sipariş verirken
Kızlar sancım çıktı yatisim yapıldı dua eder misiniz benim içinde çok korkuyorum
Korkma bitanem Allahın izniyle sancıların azalır taburcu olursun inşallah ama aksi senaryoda da burda nerdeyse senden 10 gün önce doğurmuş arkadaşımız var maşallah kendi de bebişi de iyi, pozitifi düşün hep üzme kendini 🥲

bepanthen pastil öneriliyor hamilelikte.. eczaneden ondan alabilirsin doktoruna danışıp.. ben almıştım 15. haftalarda ben de boğaz enfeksiyonu geçirdim. bol su içerek ve en önemlisi dinlenerek geçer.. limonlu karabiberli tavuk suyuna çorba içmiştim.
Çok teşekkür ederim, suyu bol içiyorum da işte yakalandım galiba yine de

Bence sormak en doğal hakkın. Kafamıza çok taktığımız doğru ama biz de hobi olarak her sene çocuk doğurmuyoruz bilmiyoruz neyin ne olduğunu. O yüzden o senden bıkamaz, kendi içini rahatlatmak için istediğin gibi ara, sor, git hatta. Aksi halde sen stres olacaksın bu da bebeğini etkileyecek Allah korusun. Bu konuda çok yüzsüzüm kusura bakmasınlar. Hiçbir randevuma vaktinde gitmedim hep erken gittim yani 1 hafta 10 gün erken. Çünkü hep aklıma bişeyler takıldı ve bekleyemedim randevuyu. Benimki de diyor yine erken gelmişsin diye ben de evet diyorum konu kapanıyor 😂

Canım biraz sakinleş ❤️seni anlıyorum ben de öyleyim de doktorum çok düşünürsen bebek de sanki seninle oyun oynuyor gibi uğraşır demişti 😃😃 belki de gerçekten oyun oynuyorlar bazen 🤤

Bıktırmak değil canımda senin için de bebiş içinde çok stres iyi değil tabi aklımıza takılıyor hep bir şeyler lakin başka meşgaleler bul kendine ben de 32 yi geçtim hala işe devam ediyorum mesela gittiği yere kadae evde çok olunca sürekli bir senaryo dönüyor kafamda doktorumda destekliyor sonuna kadar çalışmamı mesela yoksa anneler çok kafasında kuruyor bence de git işe dedi

Back
X