Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

Sağolun kızlar insaalah atar. Doktor kist engel olur gebelige dedi bakalım öğleden sonra ne olacak babyloading87 azrass cansu1109

doktorlar öyle diyor da sanmıyorum ben yaa....benim yengem kistle hamile kaldı...onun ablası her sene 1 kova kist boşaltıyorlar kadından( abartmıyorum) irsi onlarda....ounda 2 tane çocugu var bir düşüğü var....düşün yani....o yüzden doktorlar en kötüsüne göre hareket ediyolar...

Kesinliklee..En kötüsünü düşünüp yorumluyor coğu

Öyle canım ya nasipse zaten olur. Ölümden başka her derdin çaresi vardır elbet. Doktorlar da iyi söyleyip kötü çıkmasın diye öyle söylüyorlar dir.

Kızlar merhaba bugün sabah çatlatma iğnemi vurdum cumartesi günü de aşılama yaptırcam ben. Pek umudum yok bu ay ama. Allah tan ümit kesilmez. Yumurtamın biri 17mm diğeri 11.5. Bir de klomen kullandım sadece bu ay. Gelecek ay iğne ye geçeceğiz belki o zaman tutar.

neden umudun yok kuzum ?rabbim ol dedikten sonra her şey olur.ama umutsuzluk yapma... rabbimden umut asla kesilmez..ne zaman hangi mucizeyi yaşayacağımızı bilemeyiz.bak ne güzel bir yola girmişsin daha iğneni yeni vuruldun aşılama bile olmamışken neden bünyene negatif düşünceler aşılıyorsun ?

Öyle de tek yumurta var ya ondan . tabi inşaallah Yüce Rabbim isterse olur. Çok umutlanıyorum ama olmuyor o yüzden hayal kırıklığına da uğramak istemiyorum

Ama böyle olumsuz baslarsan olcağı varsa da olmaz yavrumÇağırma kötüyü

Öyle de tek yumurta var ya ondan . tabi inşaallah Yüce Rabbim isterse olur. Çok umutlanıyorum ama olmuyor o yüzden hayal kırıklığına da uğramak istemiyorum
olmazsa da zaten olmaz önüne geçemezsin.
biz böyle umutlanmamak kendimizi eğer olmazsa fazla üzmemek adına baştan önlem alıyoruz ya kendimizce;böyle yapınca üzülmüyo muyuz sanki olmayınca ? ama böyle yaparak baştan kendimize negatiflik aşılıyoruz...
olmazsa her türlü üzülünüyor insanız sonuçta..ama son ana kdr umut kesmemek gerek kuzum.umutsuzluk yok

Tamam canım benim. Dua et bana sabah

Kızlar geldim şimdi doktor hormonlar normal dedi kist için hap verdi 22 aralıkta başlayıp 10gün kullanıcakmışım bi dahaki adetin 2-5 günleri arasında kontrole çağırdı.Kist var diye hsg için birşey demedim bi dahaki gittiğimde söyliycem. siz neler yapıyorsunuz

inşallah gerek bile kalmaz canım..rabbim büyük..kötü bir şey yok ya önemli olan o

Zaman geçtikçe insan mucizesine inanıp allaha sığınıyor, az zaman deneyip olmayınca niye olmuyor diyor..ve ikisinin sınırını belirleyen oo en en en çok üzüldüğün adetin oluyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…