Sağolun kızlar insaalah atar. Doktor kist engel olur gebelige dedi bakalım öğleden sonra ne olacakbabyloading87 azrass cansu1109
Kesinliklee..En kötüsünü düşünüp yorumluyor coğudoktorlar öyle diyor da sanmıyorum ben yaa....benim yengem kistle hamile kaldı...onun ablası her sene 1 kova kist boşaltıyorlar kadından( abartmıyorum) irsi onlarda....ounda 2 tane çocugu var bir düşüğü var....düşün yani....o yüzden doktorlar en kötüsüne göre hareket ediyolar...
Öyle canım ya nasipse zaten olur. Ölümden başka her derdin çaresi vardır elbet. Doktorlar da iyi söyleyip kötü çıkmasın diye öyle söylüyorlar dir.doktorlar öyle diyor da sanmıyorum ben yaa....benim yengem kistle hamile kaldı...onun ablası her sene 1 kova kist boşaltıyorlar kadından( abartmıyorum) irsi onlarda....ounda 2 tane çocugu var bir düşüğü var....düşün yani....o yüzden doktorlar en kötüsüne göre hareket ediyolar...
neden umudun yok kuzum ?rabbim ol dedikten sonra her şey olur.ama umutsuzluk yapma... rabbimden umut asla kesilmez..ne zaman hangi mucizeyi yaşayacağımızı bilemeyiz.bak ne güzel bir yola girmişsin daha iğneni yeni vuruldun aşılama bile olmamışken neden bünyene negatif düşünceler aşılıyorsun ?Kızlar merhaba bugün sabah çatlatma iğnemi vurdum cumartesi günü de aşılama yaptırcam ben. Pek umudum yok bu ay ama. Allah tan ümit kesilmez. Yumurtamın biri 17mm diğeri 11.5. Bir de klomen kullandım sadece bu ay. Gelecek ay iğne ye geçeceğiz belki o zaman tutar.
Öyle de tek yumurta var ya ondan . tabi inşaallah Yüce Rabbim isterse olur. Çok umutlanıyorum ama olmuyor o yüzden hayal kırıklığına da uğramak istemiyorumneden umudun yok kuzum ?rabbim ol dedikten sonra her şey olur.ama umutsuzluk yapma... rabbimden umut asla kesilmez..ne zaman hangi mucizeyi yaşayacağımızı bilemeyiz.bak ne güzel bir yola girmişsin daha iğneni yeni vuruldun aşılama bile olmamışken neden bünyene negatif düşünceler aşılıyorsun ?
Ama böyle olumsuz baslarsan olcağı varsa da olmaz yavrumKızlar merhaba bugün sabah çatlatma iğnemi vurdum cumartesi günü de aşılama yaptırcam ben. Pek umudum yok bu ay ama. Allah tan ümit kesilmez. Yumurtamın biri 17mm diğeri 11.5. Bir de klomen kullandım sadece bu ay. Gelecek ay iğne ye geçeceğiz belki o zaman tutar.
olmazsa da zaten olmaz önüne geçemezsin.Öyle de tek yumurta var ya ondan . tabi inşaallah Yüce Rabbim isterse olur. Çok umutlanıyorum ama olmuyor o yüzden hayal kırıklığına da uğramak istemiyorum
Tamam canım benim. Dua et bana sabaholmazsa da zaten olmaz önüne geçemezsin.
biz böyle umutlanmamak kendimizi eğer olmazsa fazla üzmemek adına baştan önlem alıyoruz ya kendimizce;böyle yapınca üzülmüyo muyuz sanki olmayınca ? ama böyle yaparak baştan kendimize negatiflik aşılıyoruz...
olmazsa her türlü üzülünüyor insanız sonuçta..ama son ana kdr umut kesmemek gerek kuzum.umutsuzluk yok
Tamam olumlu düşünmeye çalışacağımAma böyle olumsuz baslarsan olcağı varsa da olmaz yavrumÇağırma kötüyü
hep dualarımdasınız rabbim hepimizin yoluna ışık tutsun inşallah... biz elimizden geleni yapıp bol dua edeceğiz,sonunda rabbimin dediği oluyor...Tamam canım benim. Dua et bana sabah
Aminnnhep dualarımdasınız rabbim hepimizin yoluna ışık tutsun inşallah... biz elimizden geleni yapıp bol dua edeceğiz,sonunda rabbimin dediği oluyor...
inşallah gerek bile kalmaz canım..rabbim büyük..kötü bir şey yok ya önemli olan oKızlar geldim şimdi doktor hormonlar normal dedi kist için hap verdi 22 aralıkta başlayıp 10gün kullanıcakmışım bi dahaki adetin 2-5 günleri arasında kontrole çağırdı.Kist var diye hsg için birşey demedim bi dahaki gittiğimde söyliycem. siz neler yapıyorsunuz
kesinlikle canım ..... kendi adıma konuşuyorum ..geç kalınmış bi teslimiyet..Zaman geçtikçe insan mucizesine inanıp allaha sığınıyor, az zaman deneyip olmayınca niye olmuyor diyor..ve ikisinin sınırını belirleyen oo en en en çok üzüldüğün adetin oluyor..
Inşallah kuzum nasip her şey. Şükür canıminşallah gerek bile kalmaz canım..rabbim büyük..kötü bir şey yok ya önemli olan o
Malum Hakkari deyimdoktor ne diyor bu duruma canım? bunun tedavisi var diye biliyorum...
Hala tık yok 60 gün oldu şuan hayıtı da bıraktım saldım iyice gelirse gelsin gelmezse gelmesin iyice bunaldımGelse bi dert gelmese ayrı dertBenimkide saati sasmaz yine ilk gün yıkım oluyor.Hadi inşallah ise yarar cnm.Gelsinde gitsin biran önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?