- 20 Ekim 2016
- 1.679
- 2.914
- 133
sen tarlusal mı demiştin onu kullanmaya başla bence canım...Hala tık yok 60 gün oldu şuan hayıtı da bıraktım saldım iyice gelirse gelsin gelmezse gelmesin iyice bunaldım
üzülme demiyorum hep üzülünüyor ama hemen toparla kendini bak hayat devam ediyor ,bu ay denersin tekrar .vardır bi hayırKizlar ben adet oldum.pembe leke basladi soker yarina.yine kismet degilmis...ne zaman kismet olucak bilmiyorum artik
günaydın caağğğnııımm iyi msiingünaydın kızlarrr
günaydın caağğğnııımm iyi msiin
Hala tık yok 60 gün oldu şuan hayıtı da bıraktım saldım iyice gelirse gelsin gelmezse gelmesin iyice bunaldım
soğuk valla kuşum yaa gerçi bu 2gün sıcak gösteriyor ama çarşambadan itibaren kar diyoriyiyim kuzuummmmmmm...sen nasılsın bakim...soğuklarla aranız nası
oyy kuzumm sahi bugündü dimi okızlar günaydın..Bugüm göz kontrolüm vardı.0,50 cıkyı.dinlendirici verdi dr.Damla damlattı suan ezbere yazıyorum heryer flu
Dr a görünebilsen söktürücü falan içersinHala tık yok 60 gün oldu şuan hayıtı da bıraktım saldım iyice gelirse gelsin gelmezse gelmesin iyice bunaldım
Yeni yeni açılıyor gözleroyy kuzumm sahi bugündü dimi oben onu unuttum gitti...
iyi hadi gözde sıkıntı cıkmadı..maşallahhh.şikayetin tekrar etmedi ama dimi tekrar
belki de bünye yorgun düştü o ara ondan öyle oldu kuzum ..tekrarlarsa bi nörolog görünürsün inşallah olmaz bu kadarla gelmiş geçmiş olsun ..Yeni yeni açılıyor gözlergözlük numran yok yorgunken olmuyordur cok ekrana bakmaktan dedi.Sonra zaten olmadı bidaha öyle göz kararmam filan
Geçmiş olsun canım iyi az cikmis çok ileri değil ihmal etme ama kullan gözlüğünükızlar günaydın..Bugüm göz kontrolüm vardı.0,50 cıkyı.dinlendirici verdi dr.Damla damlattı suan ezbere yazıyorum heryer flu
aynen grip falan atlattım o arada ya yorgunluktan oldu sanıurımbelki de bünye yorgun düştü o ara ondan öyle oldu kuzum ..tekrarlarsa bi nörolog görünürsün inşallah olmaz bu kadarla gelmiş geçmiş olsun ..
napıcaksın h.sonu
Saol cnm..Alısırım inss zaten dinlendirici ya bi kac saat taksam günde yeterGeçmiş olsun canım iyi az cikmis çok ileri değil ihmal etme ama kullan gözlüğünü
kızlar günaydın..Bugüm göz kontrolüm vardı.0,50 cıkyı.dinlendirici verdi dr.Damla damlattı suan ezbere yazıyorum heryer flu
Saol kuzumm..Git valla haftada 6gün * 10 saat ekrana bakıyoruz buna göz mü dayanırgeçmiş olsun canım yine düşük çıkmış çok şükür...tak ihmal etme...bende gidicem valla benim gözler pert kesin 1-1,5 çıkar benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?