Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

Kizlar ben adet oldum.pembe leke basladi soker yarina.yine kismet degilmis...ne zaman kismet olucak bilmiyorum artik

Kizlar ben adet oldum.pembe leke basladi soker yarina.yine kismet degilmis...ne zaman kismet olucak bilmiyorum artik
üzülme demiyorum hep üzülünüyor ama hemen toparla kendini bak hayat devam ediyor ,bu ay denersin tekrar .vardır bi hayır
girdiğinde yeni batını söylersin güncellerim listeyi

kızlar günaydın..Bugüm göz kontrolüm vardı.0,50 cıkyı.dinlendirici verdi dr.Damla damlattı suan ezbere yazıyorum heryer flu

kızlar günaydın..Bugüm göz kontrolüm vardı.0,50 cıkyı.dinlendirici verdi dr.Damla damlattı suan ezbere yazıyorum heryer flu
oyy kuzumm sahi bugündü dimi o ben onu unuttum gitti...
iyi hadi gözde sıkıntı cıkmadı..maşallahhh.şikayetin tekrar etmedi ama dimi tekrar

oyy kuzumm sahi bugündü dimi o ben onu unuttum gitti...
iyi hadi gözde sıkıntı cıkmadı..maşallahhh.şikayetin tekrar etmedi ama dimi tekrar
Yeni yeni açılıyor gözlergözlük numran yok yorgunken olmuyordur cok ekrana bakmaktan dedi.Sonra zaten olmadı bidaha öyle göz kararmam filan

Yeni yeni açılıyor gözlergözlük numran yok yorgunken olmuyordur cok ekrana bakmaktan dedi.Sonra zaten olmadı bidaha öyle göz kararmam filan
belki de bünye yorgun düştü o ara ondan öyle oldu kuzum ..tekrarlarsa bi nörolog görünürsün inşallah olmaz bu kadarla gelmiş geçmiş olsun ..
napıcaksın h.sonu

belki de bünye yorgun düştü o ara ondan öyle oldu kuzum ..tekrarlarsa bi nörolog görünürsün inşallah olmaz bu kadarla gelmiş geçmiş olsun ..
napıcaksın h.sonu
aynen grip falan atlattım o arada ya yorgunluktan oldu sanıurımSaol cnm benim.Ay hic bi f,krim yok temizlik herhalde

geçmiş olsun canım yine düşük çıkmış çok şükür...tak ihmal etme...bende gidicem valla benim gözler pert kesin 1-1,5 çıkar benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…