- 13 Aralık 2015
- 2.813
- 2.414
- 63
- 35
Tarlusal 10 gün erteliyor muşsen tarlusal mı demiştin onu kullanmaya başla bence canım...
Tarlusal 10 gün erteliyor muş
Hadi hayırlı haberlerle gel insaallahh cnmmKızlar aşılamamı oldum ben. Size aşılamadan önce su için dediler mi? Ben 2lt içtim. Ama ultrasonla bakıp yapmadı. 1saat 15 dak. Yattım çok sıkıştım tuvaletim geldi kasıklarım şişti. Kalktım artık. Şimdi evde uzanıyorum
AminnnnHadi hayırlı haberlerle gel insaallahh cnmm
Baya uzanmışsın canım zaten spermlerin sıvılaşma sureleri aşağı yukarı yarın saat filan oluyor çoktan gitmiştir onlar yerlerine merk etmeKızlar aşılamamı oldum ben. Size aşılamadan önce su için dediler mi? Ben 2lt içtim. Ama ultrasonla bakıp yapmadı. 1saat 15 dak. Yattım çok sıkıştım tuvaletim geldi kasıklarım şişti. Kalktım artık. Şimdi evde uzanıyorum
Aöin canım inşallahBaya uzanmışsın canım zaten spermlerin sıvılaşma sureleri aşağı yukarı yarın saat filan oluyor çoktan gitmiştir onlar yerlerine merk etme
en azında sökülecek canım ,böyle ne zaman olcağın belli değilTarlusal 10 gün erteliyor muş
Kızlar aşılamamı oldum ben. Size aşılamadan önce su için dediler mi? Ben 2lt içtim. Ama ultrasonla bakıp yapmadı. 1saat 15 dak. Yattım çok sıkıştım tuvaletim geldi kasıklarım şişti. Kalktım artık. Şimdi evde uzanıyorum
günaydın cnm..Sorma sormaa bi bitmedi pislikleeeergünaydın kızlar huzurlu kimsenin ölmediği hafta olsun inşallah
bu gidişle de bitcek gibi durmuyolar kuzum begünaydın cnm..Sorma sormaa bi bitmedi pislikleeeer
Bomba patlamış,onlarca sehidimiz yaralımız var ilk açıklama başkanlık!Bence de bitmeezbu gidişle de bitcek gibi durmuyolar kuzum be
Günaydınn kusuummmgünaydın kızlarrr hayırlı güzel haftalar inşallah...
İnsallah canimkuzummmm bat dünmüşş hadi inşallah hsg sonrası güzel haberi ver bize ver de sevinelimmEylulll09
ayy gelmemeiş olması çok güzelll senin gecikmen olmuyordu dimi,hadi allah'ın izniyle sakin geçir bugünü de yarın güzel haberini bekliyoruzİnsallah canimbugunde olmazsa yarin test yapcam aklima pek getirmemeye çalışıyorum belki hsg sonrası gecikmedir diye..
Can'ım usg sonrası adet gecikmesi olabilir sen yinede testini yap inşallah güzel sonuçlar alırsınİnsallah canimbugunde olmazsa yarin test yapcam aklima pek getirmemeye çalışıyorum belki hsg sonrası gecikmedir diye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?