Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

ayy gelmemeiş olması çok güzelll senin gecikmen olmuyordu dimi,hadi allah'ın izniyle sakin geçir bugünü de yarın güzel haberini bekliyoruz
cansu1109 nasılsın nasıl gidiyor benim günler geçiyor bir şekilde 25 haftalık olduk rabbim hayırlısıyla isteyen herkese nasip etsin inşallah

cansu1109 ben hep sizi takip ediyorum biraz sıkıntılı da olsa devam ediyor bende sizi özledim senden hayırlı haberler bekliyorum

hadi hayırlısı olur inşallah canım

iyi bende aynı işte. şirket taşınıyo taşınmıyo ortaklar arasında problem yaşıyo bana yanısyo derken işyerinden soğudum ya pffff

aynı dert bende de var...hemde yıllardır...seni çok iyi anlıyorum...dilerim bir an önce çözüm olur sende rahatlarsın canım

cansu1109 ben hep sizi takip ediyorum biraz sıkıntılı da olsa devam ediyor bende sizi özledim senden hayırlı haberler bekliyorum
hayırdır kuzum nasıl sıkıntılar onlar anlat bakayım ? arada yaz bize kuzum ara verme bu kadar. inşallah kuşum be rabbim ol desin inşallah da vereyim güzel haberleri :)

cansu1109 nasılsın nasıl gidiyor benim günler geçiyor bir şekilde 25 haftalık olduk rabbim hayırlısıyla isteyen herkese nasip etsin inşallah
canım bildiğin gibi hamdolsun günleri geçiriyoruz. oy maşallah nasıl geçiyor zaman cinsiyet nee konuşmuş muyduk ? aklımda kalmamış konuştuysak
amin kuzum rabbim hayırlısıyla sağlıkla tez zamanda hepimize tüm isteyenlere nasip etsin inşallahhh

hayırdır kuzum nasıl sıkıntılar onlar anlat bakayım ? arada yaz bize kuzum ara verme bu kadar. inşallah kuşum be rabbim ol desin inşallah da vereyim güzel haberleri :)
Can'ım bebek böbreğime bası yapıyor o da hidronefroza neden oluyor yani böbreğim büyüyor bakalım nasıl olacak cinsiyeti erkek ama isme karar vermedik tekliflere açığım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…