canııım sen napıyosun bakimmmm nasıl gidiyoo özledikkCan'ım usg sonrası adet gecikmesi olabilir sen yinede testini yap inşallah güzel sonuçlar alırsın
ayy gelmemeiş olması çok güzelll senin gecikmen olmuyordu dimi,hadi allah'ın izniyle sakin geçir bugünü de yarın güzel haberini bekliyoruz
Yok canim gecikmezdi ya gününde yada 2-3 gün önceden olurdu.. O yuzden yarini bekliycem galibaayy gelmemeiş olması çok güzelll senin gecikmen olmuyordu dimi,hadi allah'ın izniyle sakin geçir bugünü de yarın güzel haberini bekliyoruz
İnsallah canim saolCan'ım usg sonrası adet gecikmesi olabilir sen yinede testini yap inşallah güzel sonuçlar alırsın
Amin canımoh hadi gözün aydın atlattın canım sonu güzel olsun inşallahhh
hadi hayırlısı olur inşallah canımKızlar aşılamamı oldum ben. Size aşılamadan önce su için dediler mi? Ben 2lt içtim. Ama ultrasonla bakıp yapmadı. 1saat 15 dak. Yattım çok sıkıştım tuvaletim geldi kasıklarım şişti. Kalktım artık. Şimdi evde uzanıyorum
Amin canımhadi hayırlısı olur inşallah canım
iyi haftalar olsun kızlar. Nasılsınız ?
Amin canım
iyi bende aynı işte. şirket taşınıyo taşınmıyo ortaklar arasında problem yaşıyo bana yanısyo derken işyerinden soğudum ya pffffiyicanım sen nasılsın....yoğunluk devammm
iyi bende aynı işte. şirket taşınıyo taşınmıyo ortaklar arasında problem yaşıyo bana yanısyo derken işyerinden soğudum ya pffff
İnşaallah canım..Sende de mi ortaklar var onlarla ilgili mi sorunlar?aynı dert bende de var...hemde yıllardır...seni çok iyi anlıyorum...dilerim bir an önce çözüm olur sende rahatlarsın canım
İnşaallah canım..Sende de mi ortaklar var onlarla ilgili mi sorunlar?
hayırdır kuzum nasıl sıkıntılar onlar anlat bakayım ? arada yaz bize kuzum ara verme bu kadar. inşallah kuşum be rabbim ol desin inşallah da vereyim güzel haberleri :)cansu1109 ben hep sizi takip ediyorum biraz sıkıntılı da olsa devam ediyor bende sizi özledim senden hayırlı haberler bekliyorum
ay hadi inşallahhhh hiç belirtin var mı peki regl belirtisi fln ?ağrı batma vs ayy çok heyecanlandım kıızzYok canim gecikmezdi ya gününde yada 2-3 gün önceden olurdu.. O yuzden yarini bekliycem galiba
canım bildiğin gibi hamdolsun günleri geçiriyoruz. oy maşallah nasıl geçiyor zaman cinsiyet nee konuşmuş muyduk ? aklımda kalmamış konuştuysakcansu1109 nasılsın nasıl gidiyor benim günler geçiyor bir şekilde 25 haftalık olduk rabbim hayırlısıyla isteyen herkese nasip etsin inşallah
hamdolsun kuzummm koşturmaca geçiyor günler sen nasılsıniyi haftalar olsun kızlar. Nasılsınız ?
Can'ım bebek böbreğime bası yapıyor o da hidronefroza neden oluyor yani böbreğim büyüyor bakalım nasıl olacak cinsiyeti erkek ama isme karar vermedik tekliflere açığımhayırdır kuzum nasıl sıkıntılar onlar anlat bakayım ? arada yaz bize kuzum ara verme bu kadar. inşallah kuşum be rabbim ol desin inşallah da vereyim güzel haberleri :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?