hay allah kuzum yaa..çoğu bitmiş azı kalmış allah'ın izniyle sıkıntısız kavuşun inşallah.rabbim kolaylığnı verir elbet ,kararlamıştır .Can'ım bebek böbreğime bası yapıyor o da hidronefroza neden oluyor yani böbreğim büyüyor bakalım nasıl olacak cinsiyeti erkek ama isme karar vermedik tekliflere açığım
Biz eskiden deniz olsun isterdik şimdi öyle içime sinmiyor içime sinen bşr isimde olmuyor açıkcası bulamadım gittihay allah kuzum yaa..çoğu bitmiş azı kalmış allah'ın izniyle sıkıntısız kavuşun inşallah.rabbim kolaylığnı verir elbet ,kararlamıştır .
ben ömer ismini çok severim kuzum.
ama benim koci plaka delisi oğluna araba olmaz diye ömer'i unut dedi
doğmamış çocuğa don biçiyoruz anlayacağın
eğer erkek evlat nasip ederse allah kerem düşünüyoruz biz şu aşamada ama ne olur bilemem ..senin aklında yok mu bir şey:)
daha zamanın var nasılsa en içine sineni bulacaksın :)Biz eskiden deniz olsun isterdik şimdi öyle içime sinmiyor içime sinen bşr isimde olmuyor açıkcası bulamadım gitti
İnşallah Can'ım zaman bazen duruyor sankidaha zamanın var nasılsa en içine sineni bulacaksın :)
Kasik agrim var baski yapiyo sanki adet olucak mışım gibi aynı o yüzden kestiremiyorum pekay hadi inşallahhhh hiç belirtin var mı peki regl belirtisi fln ?ağrı batma vs ayy çok heyecanlandım kıızz
:) Allah yardımcın olsun canım :)aynen canım ortaklılar yüzünden...üstelik kendileri kardeşim olurlarrrrr ikisi de ...
aynı canım dediğin gibi koşturmaca ile geçiyor günlerimiz.hamdolsun kuzummm koşturmaca geçiyor günler sen nasılsın
sağlığımız huzurumuz yerinde olsun da koşturmacalar olsun kuzum ne yapalımaynı canım dediğin gibi koşturmaca ile geçiyor günlerimiz.
hadi inşallah kuzum benimmmmKasik agrim var baski yapiyo sanki adet olucak mışım gibi aynı o yüzden kestiremiyorum pek
ah dimi :) bir an evvel kavuşsak diyorsundur... rabbim zmaanında sağlıkla en hayırlı yoldan kavuştursun inşallah canım..normal mi düşünüyorsunİnşallah Can'ım zaman bazen duruyor sanki
hay allah kuzum yaa..çoğu bitmiş azı kalmış allah'ın izniyle sıkıntısız kavuşun inşallah.rabbim kolaylığnı verir elbet ,kararlamıştır .
ben ömer ismini çok severim kuzum.
ama benim koci plaka delisi oğluna araba olmaz diye ömer'i unut dedi
doğmamış çocuğa don biçiyoruz anlayacağın
eğer erkek evlat nasip ederse allah kerem düşünüyoruz biz şu aşamada ama ne olur bilemem ..senin aklında yok mu bir şey:)
Bn bugün igı falan kapatayım valla kavga etcem milletle..Dün onlarca insan ölmüş,kadın sayfasında aksamdan beri cekilis paylasıyr.6 tane kahve suyu bardağı alt tarafı.Uzaktan akrabam bide.Dedim cnm ben söz alcam sana cok ihtiyacın varsa ama lütfen bugün bari dur.Ayıp oluyor artık dedim..İnsanlar nasıl duyarsız sasıyorum yaa
:) Allah yardımcın olsun canım :)
Yok. Can'ım sezeryan istiyorumah dimi :) bir an evvel kavuşsak diyorsundur... rabbim zmaanında sağlıkla en hayırlı yoldan kavuştursun inşallah canım..normal mi düşünüyorsun
ay valla yaparlar bilirim inanırımBn bugün igı falan kapatayım valla kavga etcem milletle..Dün onlarca insan ölmüş,kadın sayfasında aksamdan beri cekilis paylasıyr.6 tane kahve suyu bardağı alt tarafı.Uzaktan akrabam bide.Dedim cnm ben söz alcam sana cok ihtiyacın varsa ama lütfen bugün bari dur.Ayıp oluyor artık dedim..İnsanlar nasıl duyarsız sasıyorum yaa
hakkınızda en hayırlısı olsun canım benim.kendini en rahat nasıl hissetceksen öylesi olsun.Yok. Can'ım sezeryan istiyorum
püffmide bulantısından ölücem yaa mandalina portakala dayanıyorum banamısın demedi offff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?