Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

Can'ım bebek böbreğime bası yapıyor o da hidronefroza neden oluyor yani böbreğim büyüyor bakalım nasıl olacak cinsiyeti erkek ama isme karar vermedik tekliflere açığım
hay allah kuzum yaa..çoğu bitmiş azı kalmış allah'ın izniyle sıkıntısız kavuşun inşallah.rabbim kolaylığnı verir elbet ,kararlamıştır .
ben ömer ismini çok severim kuzum.
ama benim koci plaka delisi oğluna araba olmaz diye ömer'i unut dedi
doğmamış çocuğa don biçiyoruz anlayacağın
eğer erkek evlat nasip ederse allah kerem düşünüyoruz biz şu aşamada ama ne olur bilemem ..senin aklında yok mu bir şey:)

Biz eskiden deniz olsun isterdik şimdi öyle içime sinmiyor içime sinen bşr isimde olmuyor açıkcası bulamadım gitti

bende erkek olursa çınar düşünüyorum ehehehe

Bn bugün igı falan kapatayım valla kavga etcem milletle..Dün onlarca insan ölmüş,kadın sayfasında aksamdan beri cekilis paylasıyr.6 tane kahve suyu bardağı alt tarafı.Uzaktan akrabam bide.Dedim cnm ben söz alcam sana cok ihtiyacın varsa ama lütfen bugün bari dur.Ayıp oluyor artık dedim..İnsanlar nasıl duyarsız sasıyorum yaa

aynen canım o kadar duygusazlıştı insanımız.... artık herşey normal geliyor...ama ateş düştüğü yeri yakıyor...onun evine düşse ateş yine aynı davranır mı davranmaz...bende 2 gündür kendime gelemedim...evde sürekli haberleri izleyip ağlıyorum...o şehitlerin cocukları eşleri anaları mahvolmuş durumda....hiç empati yok insanlarda.

ay valla yaparlar bilirim inanırım ne dedi peki sen öyle deyince hey allahım ya

mide bulantısından ölücem yaa mandalina portakala dayanıyorum banamısın demedi offff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…