dayan dayan ne kaldı cumartesiye sankiii:)7-8-9ama dayanabilirsem cumartesi dayanamazsam yarın yada yarından yakın kan testi yapacam
Bilmem öyle bu ayayy ne kaa az kalmış kııızz neden beklentisiz bakimmm
sen şimdi dr da gidiceksin ya o zaman herşey dahada netleşir takibe falan alırsa. inş gitmene kalmadan gelir bebiş ama gidiceksende korkma tereddüt etme. ben ilişki esnasında bile canım yandığı halde rahatca gidebiliyorsa tüm acısına rağmen senin daha rahat gitmen lazım . bende ilk geçen ay alttan muayene oldum. belirsizlik olmayacak bundan sonrasında en azındaannn sende öyle düşün.ah kıyamam yaaonun gibi pozitif baktım 2ay fln ama sonuçta kötü çakıldım (
istanbul sevgisi...sonbahar hüznü....ortaya karışık bişiler tatlım....allahımmm hava durumcumuz sen ol artık bu ne güzel yorumlamadır yahu :)
ah canım dr. dese ki sorun yok problem yok içim nasıl raahtlıcak rabbim ne zaman derse deyip beklicem ama çok korkuyorum elimde değil.kaçma ihtimalim olmasın diye ta 2hafta önceden aldım randevuyu dr. baya yoğun çünküsen şimdi dr da gidiceksin ya o zaman herşey dahada netleşir takibe falan alırsa. inş gitmene kalmadan gelir bebiş ama gidiceksende korkma tereddüt etme. ben ilişki esnasında bile canım yandığı halde rahatca gidebiliyorsa tüm acısına rağmen senin daha rahat gitmen lazım . bende ilk geçen ay alttan muayene oldum. belirsizlik olmayacak bundan sonrasında en azındaannn sende öyle düşün.
alemler yaaa. geçen aylarda kullandığım bi ilaç mideme dokunmuştu . acile gittik dr sağolsun anlamamakta ısrar etti. ben diyorum ki ilacı içince midem ağrıyo. diyorki hamile olabilirsin. yarın hemen kadın doğuma gel kanda baktır. neyseee çıktık ordan ben sessiz kaldım düşünüyorum acaba anlatamadım mı diye yürürken önüme kaldırım geldi eşim koluma girmiş bi eliylede bacağımı kaldırmaya çalışıyor yavaş gülüm demez mi bide. dedi ne yapıyorsun den kaldırıma ayağımı atıyorum alt tarafııı nasıl oldudua dr inandıınnnhahahah aynılar yaaaabenimki de allah bize de nasip eder inşallah diyo sonra da hemen amin desene amin desene diyor deli
hiç belli olmaz ooooo aç bakim kulaklarınıBilmem öyle bu ay
ah ahh ne zor işlermiş bunlar yaa allah beterinden saklasınnbende olmayı bekliyorii...lekelenme arada az devam ediyor ama belim acayip ağrıyo....eğilip bişi alamıyorum...eşimle cumartesi doktora gitmeyi planlıyoruz...hadi bakalım hayırlısı olsun....
anladımm dediğim gibi korkma neyden korkup aklına getirirsen o seni çekerrr. aklıa gelen başına gelir hesabı gidip sebebini öğrenicem yada tedaviye başlıcam yada hızlandırcam şekliyle düşünah canım dr. dese ki sorun yok problem yok içim nasıl raahtlıcak rabbim ne zaman derse deyip beklicem ama çok korkuyorum elimde değil.kaçma ihtimalim olmasın diye ta 2hafta önceden aldım randevuyu dr. baya yoğun çünkü
evt evet en azından boşa kürek çekmemiş oluruz bişey varsa da allahım sen güzel yazılar yazmış ol noluranladımm dediğim gibi korkma neyden korkup aklına getirirsen o seni çekerrr. aklıa gelen başına gelir hesabı gidip sebebini öğrenicem yada tedaviye başlıcam yada hızlandırcam şekliyle düşün
o ne demek ya sanki bizim elimizde....
amin canım inş..ben böyle pek dışa vuramadığımdan o serbest serbest konuşuyorr. olacak inş ben ayarladım onu diyor ben de öyle tv izliyor gibi falan yapıyorum ya bari amin deseydin falan diyor (içimden amin diyorum halbuki)
ahahahahahha ay alemler yaaaalemler yaaa. geçen aylarda kullandığım bi ilaç mideme dokunmuştu . acile gittik dr sağolsun anlamamakta ısrar etti. ben diyorum ki ilacı içince midem ağrıyo. diyorki hamile olabilirsin. yarın hemen kadın doğuma gel kanda baktır. neyseee çıktık ordan ben sessiz kaldım düşünüyorum acaba anlatamadım mı diye yürürken önüme kaldırım geldi eşim koluma girmiş bi eliylede bacağımı kaldırmaya çalışıyor yavaş gülüm demez mi bide. dedi ne yapıyorsun den kaldırıma ayağımı atıyorum alt tarafııı nasıl oldudua dr inandıınnn
hahahahahaha çok alemsin yaaa koptummmmkapasitesi okadar işte onu anlayamıyor napim idare ediyorum
süpersin bebişimmmm bende istanbulda artık güzel hava yorumları sendenistanbul sevgisi...sonbahar hüznü....ortaya karışık bişiler tatlım....
Allah ım sanki üç günlük ömrün var dedi doktor....ahahahahahha ay alemler yaaabenimki de şimdi grip ,dün gündüz sordum nasıl oldun diye iyiyim aşkm dedi ,akşam baktım eve geldi dökülüyo .ee dedim iyiyim dedin noldun gene ... hamileysen üzülme bana diye sakladım diyo hey allahım yarabbim yaa koptum diyo ki sen gül gül sana şaka geliyo bu işler diyo
ahahahahahha ay alemler yaaabenimki de şimdi grip ,dün gündüz sordum nasıl oldun diye iyiyim aşkm dedi ,akşam baktım eve geldi dökülüyo .ee dedim iyiyim dedin noldun gene ... hamileysen üzülme bana diye sakladım diyo hey allahım yarabbim yaa koptum diyo ki sen gül gül sana şaka geliyo bu işler diyo
aminnn ama korkmdan sakince bekleee o günü. belki stres kaynaklıdır. çünkü 2 ay boyunca iki günde bir denemek bile aşırı bi beklentiye sokuyor insanıevt evet en azından boşa kürek çekmemiş oluruz bişey varsa da allahım sen güzel yazılar yazmış ol nolur
farkında olmadan sokuyor maalesef ki doğru diyosun .ahh ahhh şu stressiz ,sakin insanlara nasıl imreniyorum belli değilaminnn ama korkmdan sakince bekleee o günü. belki stres kaynaklıdır. çünkü 2 ay boyunca iki günde bir denemek bile aşırı bi beklentiye sokuyor insanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?