Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

ah kıyamam yaa onun gibi pozitif baktım 2ay fln ama sonuçta kötü çakıldım (
sen şimdi dr da gidiceksin ya o zaman herşey dahada netleşir takibe falan alırsa. inş gitmene kalmadan gelir bebiş ama gidiceksende korkma tereddüt etme. ben ilişki esnasında bile canım yandığı halde rahatca gidebiliyorsa tüm acısına rağmen senin daha rahat gitmen lazım . bende ilk geçen ay alttan muayene oldum. belirsizlik olmayacak bundan sonrasında en azındaannn sende öyle düşün.

ah canım dr. dese ki sorun yok problem yok içim nasıl raahtlıcak rabbim ne zaman derse deyip beklicem ama çok korkuyorum elimde değil.kaçma ihtimalim olmasın diye ta 2hafta önceden aldım randevuyu dr. baya yoğun çünkü

hahahah aynılar yaaaa benimki de allah bize de nasip eder inşallah diyo sonra da hemen amin desene amin desene diyor deli
alemler yaaa. geçen aylarda kullandığım bi ilaç mideme dokunmuştu . acile gittik dr sağolsun anlamamakta ısrar etti. ben diyorum ki ilacı içince midem ağrıyo. diyorki hamile olabilirsin. yarın hemen kadın doğuma gel kanda baktır. neyseee çıktık ordan ben sessiz kaldım düşünüyorum acaba anlatamadım mı diye yürürken önüme kaldırım geldi eşim koluma girmiş bi eliylede bacağımı kaldırmaya çalışıyor yavaş gülüm demez mi bide. dedi ne yapıyorsun den kaldırıma ayağımı atıyorum alt tarafııı nasıl oldudua dr inandıınnn

bende olmayı bekliyorii...lekelenme arada az devam ediyor ama belim acayip ağrıyo....eğilip bişi alamıyorum...eşimle cumartesi doktora gitmeyi planlıyoruz...hadi bakalım hayırlısı olsun....
ah ahh ne zor işlermiş bunlar yaa allah beterinden saklasınn

anladımm dediğim gibi korkma neyden korkup aklına getirirsen o seni çekerrr. aklıa gelen başına gelir hesabı gidip sebebini öğrenicem yada tedaviye başlıcam yada hızlandırcam şekliyle düşün

anladımm dediğim gibi korkma neyden korkup aklına getirirsen o seni çekerrr. aklıa gelen başına gelir hesabı gidip sebebini öğrenicem yada tedaviye başlıcam yada hızlandırcam şekliyle düşün
evt evet en azından boşa kürek çekmemiş oluruz bişey varsa da allahım sen güzel yazılar yazmış ol nolur

ay hepsinin kelimesi aynı galiba ben ayarladım onu tama sen olcak

ahahahahahha ay alemler yaaa benimki de şimdi grip ,dün gündüz sordum nasıl oldun diye iyiyim aşkm dedi ,akşam baktım eve geldi dökülüyo .ee dedim iyiyim dedin noldun gene ... hamileysen üzülme bana diye sakladım diyo hey allahım yarabbim yaa koptum diyo ki sen gül gül sana şaka geliyo bu işler diyo

Allah ım sanki üç günlük ömrün var dedi doktor....

ay ne düşünceli işte :)

aminnn ama korkmdan sakince bekleee o günü. belki stres kaynaklıdır. çünkü 2 ay boyunca iki günde bir denemek bile aşırı bi beklentiye sokuyor insanı
farkında olmadan sokuyor maalesef ki doğru diyosun .ahh ahhh şu stressiz ,sakin insanlara nasıl imreniyorum belli değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…