püffilaç işte kuzum yaa
çubuk fln yesen bastırır mı ki
dene bakalım kuzum iyi gelir inşallahbilmiyorum ki canım yaaa alırım şimdi denerimm....
cnm hayat devam ediyor.Bende cok üzgünüm ama kafa dağıtıyorum iste böyle bide sonuna gülücük koymus ..O kafayı bi topla asıl sen diyecektim bastım engeli..Bosuna atmosfere zararlar yeminle.Bide sunum yapıp sehitlerimize Allahtan rahmet diliyorum falan yazmıyorlar mı?İnsanın kan beynine sıcrıyıor.İlla sunacak yani o ictği cayııay valla yaparlar bilirim inanırımne dedi peki sen öyle deyince hey allahım ya
Kuzumm ilaçlar mı yapıyomusmide bulantısından ölücem yaa mandalina portakala dayanıyorum banamısın demedi offff
İşleer gücleeer yaabebiiiş sen nerelerdesinn bugünbabyloading87
yuh yaaa.. tövbe yarabbimm vallahi billahi insanın sinirlerini zıplatıyorlar ben de hiç gelemiyorum artık böyle densizlerecnm hayat devam ediyor.Bende cok üzgünüm ama kafa dağıtıyorum iste böyle bide sonuna gülücük koymus ..O kafayı bi topla asıl sen diyecektim bastım engeli..Bosuna atmosfere zararlar yeminle.Bide sunum yapıp sehitlerimize Allahtan rahmet diliyorum falan yazmıyorlar mı?İnsanın kan beynine sıcrıyıor.İlla sunacak yani o ictği cayıı
pöf yıl sonu sigortacılar için de koşturmalı geçer allah kolaylık versin kuşummİşleer gücleeer yaa
Ewtya..Storyde paylaşıyor yine paylaşıyor.Ben anlamıyorum ölcen mi bi öğününü atmasan igdaaynen canım o kadar duygusazlıştı insanımız.... artık herşey normal geliyor...ama ateş düştüğü yeri yakıyor...onun evine düşse ateş yine aynı davranır mı davranmaz...bende 2 gündür kendime gelemedim...evde sürekli haberleri izleyip ağlıyorum...o şehitlerin cocukları eşleri anaları mahvolmuş durumda....hiç empati yok insanlarda.
Ay sorma sabah beri nerde angut var toplanıp geldi zatennpöf yıl sonu sigortacılar için de koşturmalı geçer allah kolaylık versin kuşumm
Ben sırf bu çocuk muhabbetlerinden bıktığım için kendi ig kapadım.Seviyorum ig aslında .Kocininkinde takılıyorum.Kendi yiğenimle bile resim koyamıyordum hemen altına yorum geeliyordu sen de al bitane faalan diye.Sıkıldım kapadım.Ben de artık tahammül edemiyorum valla ..Acıya da saygısı kalmamış kimseninyuh yaaa.. tövbe yarabbimm vallahi billahi insanın sinirlerini zıplatıyorlar ben de hiç gelemiyorum artık böyle densizlereiyi yapmışsın
benim kocide erkek olursa çınar istiyor :)bende erkek olursa çınar düşünüyorumehehehe
Malesef canım dediğin gibi herkezde hiçbirşye saygı kalmamış.Ben sırf bu çocuk muhabbetlerinden bıktığım için kendi ig kapadım.Seviyorum ig aslında .Kocininkinde takılıyorum.Kendi yiğenimle bile resim koyamıyordum hemen altına yorum geeliyordu sen de al bitane faalan diye.Sıkıldım kapadım.Ben de artık tahammül edemiyorum valla ..Acıya da saygısı kalmamış kimsenin
İllaki paylaşılır..Kimse ona karışamaz ama ben bu sunumcu gelinlere ayarım.Yani o çayla bisküviyi paylascanda her aksam nolcak?Bide herseyin bi yeri var ya onlarca insan ölmüş..İçimiz kan ağlıyor ama cayımızı da paylaşalım.Senin cayına da sanada diyesi geliyor insanınnMalesef canım dediğin gibi herkezde hiçbirşye saygı kalmamış.bende ig yi seviyorum ama resim falan paylaşmıyorum öyle bakınıyorum sadece
aynen canımm öyle.hergün yediğini içtiğini gereksizce zaten paylaşıyosun bi gün paylaşmasanız ölür müsünüz?İllaki paylaşılır..Kimse ona karışamaz ama ben bu sunumcu gelinlere ayarım.Yani o çayla bisküviyi paylascanda her aksam nolcak?Bide herseyin bi yeri var ya onlarca insan ölmüş..İçimiz kan ağlıyor ama cayımızı da paylaşalım.Senin cayına da sanada diyesi geliyor insanınn
Güldür güldürde yaptılar kız gecen aksam alıp paylaşmak istedim ig daaynen canımm öyle.hergün yediğini içtiğini gereksizce zaten paylaşıyosun bi gün paylaşmasanız ölür müsünüz?
Kuzumm ilaçlar mı yapıyomusCubuk dene aynen
Bu sana antreman olsun kuzum..Hayırlara vesile olsun insallahhhevet kuzum ya ilaçlardann...son kullanmaya başladılarım bitirdi beni...çubuk alıcaktım ama teee market uzakta gitmeye üşendim...
Güldür güldürde yaptılar kız gecen aksam alıp paylaşmak istedim ig da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?