Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

ay valla yaparlar bilirim inanırım ne dedi peki sen öyle deyince hey allahım ya
cnm hayat devam ediyor.Bende cok üzgünüm ama kafa dağıtıyorum iste böyle bide sonuna gülücük koymus ..O kafayı bi topla asıl sen diyecektim bastım engeli..Bosuna atmosfere zararlar yeminle.Bide sunum yapıp sehitlerimize Allahtan rahmet diliyorum falan yazmıyorlar mı?İnsanın kan beynine sıcrıyıor.İlla sunacak yani o ictği cayıı

yuh yaaa.. tövbe yarabbimm vallahi billahi insanın sinirlerini zıplatıyorlar ben de hiç gelemiyorum artık böyle densizlere iyi yapmışsın

Ewtya..Storyde paylaşıyor yine paylaşıyor.Ben anlamıyorum ölcen mi bi öğününü atmasan igda

yuh yaaa.. tövbe yarabbimm vallahi billahi insanın sinirlerini zıplatıyorlar ben de hiç gelemiyorum artık böyle densizlere iyi yapmışsın
Ben sırf bu çocuk muhabbetlerinden bıktığım için kendi ig kapadım.Seviyorum ig aslında .Kocininkinde takılıyorum.Kendi yiğenimle bile resim koyamıyordum hemen altına yorum geeliyordu sen de al bitane faalan diye.Sıkıldım kapadım.Ben de artık tahammül edemiyorum valla ..Acıya da saygısı kalmamış kimsenin

Malesef canım dediğin gibi herkezde hiçbirşye saygı kalmamış. bende ig yi seviyorum ama resim falan paylaşmıyorum öyle bakınıyorum sadece

Malesef canım dediğin gibi herkezde hiçbirşye saygı kalmamış. bende ig yi seviyorum ama resim falan paylaşmıyorum öyle bakınıyorum sadece
İllaki paylaşılır..Kimse ona karışamaz ama ben bu sunumcu gelinlere ayarım.Yani o çayla bisküviyi paylascanda her aksam nolcak?Bide herseyin bi yeri var ya onlarca insan ölmüş..İçimiz kan ağlıyor ama cayımızı da paylaşalım.Senin cayına da sanada diyesi geliyor insanınn

aynen canımm öyle.hergün yediğini içtiğini gereksizce zaten paylaşıyosun bi gün paylaşmasanız ölür müsünüz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…