Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

hiç söyleme canım ya , dediğin gibi insanların yorumlarından artık o kdr sıkıldım ki kuzenimin,en yakın arkadaşlarımın çocuklarının foto.koyamıyorum.sırf insanlar ay yazık çocuk istiyor belli diye düşünmesin diye..
iyi yapmışsın,haddini bilmeyenlere bildirmek gerek yabancı olsa ağzına geleni söyle de işte yakının olunca bir şey denmiyo insanın içinde patlıyor

Ay sorma sabah beri nerde angut var toplanıp geldi zatenn
beni de bugün telefonda o tipler arayıp durdu bi tanesi hele numara sordu söylüyorum tam bi dk bekle dedi(aynen bu tarz tam bi öküz) 2dk bekledim alo alo dedim adam yok kapadım.
sonra tekrar arıyo neden kapattın e dedim bekledim SİZE seslendim ses gelmedi kapattım.
wc gidip geldim demez mi ?benim için gün orda bitti

Telefondayken wc ye mi gitmiş öküzzzEn nefret ettiğim sey senli benli konuşan insanlarAdama üstüne basa basa siz diyosun sen diyorya öküzzz Allahım karısı,anası falan yok mu bunların insanlarla nasıl konuşulacağını öğretsin yaa

Dün amcamlara gittik kandillik.Ay yengem yasın geciyo,al hadi bitane artık sende.Bak kardeşin 2.yi doğurcak nerdyse bütün gün carcarcar yedi beynimiYengem saolsun gelinin bile yedi mahalleye dedikodusunu yaptığı için ona söylemiyoruz tabi olmuyor diye

ay iyi yapmışsınız valla sakın...bi de insanlarla uğraşmak zorunda kalmayalım.zaten içinde bulunduğumuz durum yeterince zor.ya anlamıyorum ya insanlar zaten bazı şeylerin farkında olmalı.. bu insanlar bilmem kaç senedir evli e yaşları belli manyak mı bu insanlar elbet istemeye başlamışlardır.neden bıdı bıdı yapıp da üzüyorsun kendini de günaha sokuyorsun ...yok işte yok..

çüşşşşş hatta yuhhhhh amma öküzmüş o

aynne öyle yapmış o dakika sıkıştı herhalde manyak
en nefret ettiğim şey benim de .... haddini bilmeyen insan..

Sanki manavdan domates alıyoruzTövbe tövbe..Derdi o zaten ağzından laf alsın..Olmuyo bizim desem rahatlıcak kadın

Sanki manavdan domates alıyoruzTövbe tövbe..Derdi o zaten ağzından laf alsın..Olmuyo bizim desem rahatlıcak kadın
pis
bi de ay bilmemkimin olmuyormuş doktor tüp demiş..olsun dedimm her şeyin çaresi var ayıp mı tüp bebek de saklıyorsun dedim. ' ciler var...ya da bilmem kimin de epeydir olmuyormuş şu doktora gitmiş iyi gelmiş...
hani bunun sonrasında tabii canım aslında biz de niyetine girdik diye döküleceksin salaksın ya

aynne öyle yapmış o dakika sıkıştı herhalde manyak
en nefret ettiğim şey benim de .... haddini bilmeyen insan..
Bende tahammül edemiyrum.Gecen bitanesi devamlı müşteri,benden 1-2 yas küçük.Beni zaferde görmüş seslenmiş duymamışım.Bana diyorki,seslendim duymadın,duysan sana waffle ısmarlıcaktım.Bak hadsizliğe bak..Sen kimsin bana waffle ısmarlıcanEvli barklı kadınım nal kadar alyans var parmağımda ki evli olduğumu da bilirler.Kendi karısına başkası bunu dese ne der acabaHadsizlik diz boyu,hakkaten Bursanın öküzü meshur

Aynen aynennBen yeri geliyor anneme söylemiyorum bicok seyi,anlatırken üzülüyorum..Duyunca oda üzülcek diyeSana mı laf anlatcam bide

ahh ahhh anlatsam roman olurrr var öyle bulaşık tipler denyo yaaa ahh ne kadar üzülmüşsündür sen de waffle kaçırdın
bize de bi tane kurumsal hatlar için gelen bi çocuk vardı ne zaman gelse giderken görüşürüz diyodu bende de ağız alışkanlığı iyi günler görüşürüz diyorum çocuğa ..ne zaman diye yaya yaya konuşuyor mal.
sonra bi gün bulvarda gördüm gece nişanlısımıdır sevgilisi midir beni gördü kaçcak delik arıyo ,kızı direk kaçırdı

Aynen aynennBen yeri geliyor anneme söylemiyorum bicok seyi,anlatırken üzülüyorum..Duyunca oda üzülcek diyeSana mı laf anlatcam bide
kız ben daha anneme hsg yi yeni söyledim çektirdim diye kadın ağladı
tüp olayını da sessiz sedasız halletme düşüncesindeyiz bakalım...

AptalÇalısan kadını ne ev isi,ne is hayatı yoruyor.Bu öküzler yoruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…