Ay kıyamam ya aynen zorda kalmadıkça söyleme ..Bide onun stresine girme..
kıymama ben onlara benimkide her gördüğünde ağlıyor beni...
canlarım benim yaaa ..
ben de o üzülüyor diye kahroluyorum..o yüzden söylememek en iyisi
şuan o düşüncedeyiz ama bakalım şartlar ne gerektircek ,ne gösterecek.rabbim kararlamıştır ...en hayırlısı neyse O'nu yaşayalım inşallahöyle bir imkanın varsa söyleme tabi kuzum hamiş kalınca söylersinnnn
Aminnn kusum insaallahhhaynen kuşum rabbim buyuk 2017 hepimizin yılı olcak inşallahh
The_new aklima sen geldin bu akşam nedense ne yaptın bebiş geldi mi sağlıcakla ? Durumlar nasıl bahset bize de
İnşallah canımcanım hayırlı olsun inşallah güzel haberleri alırız
Sen hangi aşamadasın şimdi?İnşallah canım
Bazen çok iyiyim kafamı bosaltiyorum umursamıyorum ama bazen dayanamıyorum şuanda mesela asilama araştırıyorum. 15 tatilde gelince izmirde asilama yaptırabilir miyim acaba asilama nasıl bir süreç hemen oluyor muen azında sökülecek canım ,böyle ne zaman olcağın belli değil
Oh maaşallah kızına ne güzel sağlıcakla buyusün Rabbim hayırlı evlat eylesin. Bende durum normal şimdilik aynı devam henüz öyle ağırlaşmadım pek karnım da son iki haftada güzelce büyüyüp belirginleşti diyebilirim hattaAhh cnm benm çok Sağol
Bebisimiz geldi inşallah.ismimiz melisa oldu.
Doğduktan Sonra telaşe ayrı.3 nde 5 nde 15 nde 1 aylık olunca Hep kontroller Vs.bebek desen hergün ayrı moddayiz :) çok şükür fazla problemli bi bebek değil ama yine de bebek nihaytnde.
Geçen ay Bugün doğduk.Bugün Tam 1 aylık olduk.elhamdülillah.
Şimdide Mevlüt hazirlklrmz var.Öyle hem çok monoton hemde çok telaseli gecio zamanmz :)
Sen nasılsın nasıl gidio.agirlastn mi
Canım aşılamayi genelde spermiyogramda sorun varsa yada yumurtlama sorunu varsa yapıyorlar. Sende normalde olan bir durum değil ki bu gecikme sanırım. Senin düzenli idi sanki. Her hangi bir kür filân yaptın mı acba o mu etkiledi senin düzeni ?Bazen çok iyiyim kafamı bosaltiyorum umursamıyorum ama bazen dayanamıyorum şuanda mesela asilama araştırıyorum. 15 tatilde gelince izmirde asilama yaptırabilir miyim acaba asilama nasıl bir süreç hemen oluyor mukafamda deli sorular
Bazen çok iyiyim kafamı bosaltiyorum umursamıyorum ama bazen dayanamıyorum şuanda mesela asilama araştırıyorum. 15 tatilde gelince izmirde asilama yaptırabilir miyim acaba asilama nasıl bir süreç hemen oluyor mukafamda deli sorular
biz ölelim ozmaaankolay bir süreç de senin bu paniğin neden? llisteye baktım şimdi 4 ay olmus deneyeli....sen adetlerini düzene soktun mu? adet gördün mü? doktorlar hemen aşılama yapmayabilir o yüzden
günaydınnn kızceleeer
O
Oh maaşallah kızına ne güzel sağlıcakla buyusün Rabbim hayırlı evlat eylesin. Bende durum normal şimdilik aynı devam henüz öyle ağırlaşmadım pek karnım da son iki haftada güzelce büyüyüp belirginleşti diyebilirim hattakimse inanmıyor 7 aylık olduğuma.
Sen hangi aşamadasın şimdi?
aşılamaya neden gerek duyuyosun bebişim sen ? biraz kafanı dinlendirebilsen keşke bu kadar yüklenme kendine lütfenBazen çok iyiyim kafamı bosaltiyorum umursamıyorum ama bazen dayanamıyorum şuanda mesela asilama araştırıyorum. 15 tatilde gelince izmirde asilama yaptırabilir miyim acaba asilama nasıl bir süreç hemen oluyor mukafamda deli sorular
bi kaybı var canım arkadaşın ,sonrasında rahimde perde vardı onun ameliyatını oldu ondan sonra 4.ayı diye biliyorum benbiz ölelim ozmaaanKız senin daha 4 ay mı oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?