Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

The_new aklima sen geldin bu akşam nedense ne yaptın bebiş geldi mi sağlıcakla ? Durumlar nasıl bahset bize de

Ahh cnm benm çok Sağol
Bebisimiz geldi inşallah.ismimiz melisa oldu.
Doğduktan Sonra telaşe ayrı.3 nde 5 nde 15 nde 1 aylık olunca Hep kontroller Vs.bebek desen hergün ayrı moddayiz :) çok şükür fazla problemli bi bebek değil ama yine de bebek nihaytnde.
Geçen ay Bugün doğduk.Bugün Tam 1 aylık olduk.elhamdülillah.
Şimdide Mevlüt hazirlklrmz var.Öyle hem çok monoton hemde çok telaseli gecio zamanmz :)
Sen nasılsın nasıl gidio.agirlastn mi

en azında sökülecek canım ,böyle ne zaman olcağın belli değil
Bazen çok iyiyim kafamı bosaltiyorum umursamıyorum ama bazen dayanamıyorum şuanda mesela asilama araştırıyorum. 15 tatilde gelince izmirde asilama yaptırabilir miyim acaba asilama nasıl bir süreç hemen oluyor mu kafamda deli sorular

O
Oh maaşallah kızına ne güzel sağlıcakla buyusün Rabbim hayırlı evlat eylesin. Bende durum normal şimdilik aynı devam henüz öyle ağırlaşmadım pek karnım da son iki haftada güzelce büyüyüp belirginleşti diyebilirim hatta kimse inanmıyor 7 aylık olduğuma.

Canım aşılamayi genelde spermiyogramda sorun varsa yada yumurtlama sorunu varsa yapıyorlar. Sende normalde olan bir durum değil ki bu gecikme sanırım. Senin düzenli idi sanki. Her hangi bir kür filân yaptın mı acba o mu etkiledi senin düzeni ?

kolay bir süreç de senin bu paniğin neden? llisteye baktım şimdi 4 ay olmus deneyeli....sen adetlerini düzene soktun mu? adet gördün mü? doktorlar hemen aşılama yapmayabilir o yüzden

Amin cnm Allah razı olsun.
Maşallah sizede cnmcm.38.hafta ve sonrasını görürsen inşallah o 2 haftada da müthiş değişim oluo :) ben kendime inanamamstm :)

aşılamaya neden gerek duyuyosun bebişim sen ? biraz kafanı dinlendirebilsen keşke bu kadar yüklenme kendine lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…