Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

bi kaybı var canım arkadaşın ,sonrasında rahimde perde vardı onun ameliyatını oldu ondan sonra 4.ayı diye biliyorum ben azrass

canım ben geçmişini bilmiyorum ama yinede çok panik...panik yaparak amaca ulaşamaz ki...biraz sakin olsun...ameliyattan sonra 6 ay diyolar hatta 8 ay. o yüzden biraz sakin olmalı...aşılama yaptırsın ama 60 gün oldu adet göremedim dediğini hatırlıyorum..adetini düzene sokmazsa nasıl aşılama olacak?

Amin inşaallah bu zamana kadar çektiğin t zorlukları sıkıntıları unutturur bebeğin göbüßüne gelerek

inşallah canım yaaa rabbim hepimizin yüzüne gülsün...her duamda herkes var....hamilelere sağlıkla kucaklarına almalarını..bu yolda zorluk çeken bütün anne adaylarının anne olup o duyguyu yaşatmalarını hep allahımdan istiyorum diliyorum...

Filmden sonra monodoks verdi dr onu kullamdim bir hafta ve glifora başladım bu ayda ondan olabilir diye düşünüyorum
allah allah bana hiç ilaç vermedi filmden sonra babyloading87 'a da vermemişti bildiğim kadarıyla azrass 'a da ..
senin doktor işini baya sıkı tuttu ilişki yasağı fln da vermişti uymadın dimi :)
gecikme yazıyor mu ilaçların yan etkilerinde peki sanmam yaaaaaa

yok canım bende ne yasak vardı nede ilaç...zaten hsgden sonra 2 ay sonra tüpe başladım sanırım ben....o arada korunmadım da...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…