benden sasırdım daha uzun süre biliyordumbi kaybı var canım arkadaşın ,sonrasında rahimde perde vardı onun ameliyatını oldu ondan sonra 4.ayı diye biliyorum benazrass
aynen kuşumbenden sasırdım daha uzun süre biliyordum
bi kaybı var canım arkadaşın ,sonrasında rahimde perde vardı onun ameliyatını oldu ondan sonra 4.ayı diye biliyorum benazrass
Vakit gelmis inşaallah bebiş de güzelce gelirbenim perşembe transferim oluyor canım sonrasında 10 gün bekleme sürecine giricem...bende durum bu.
inşallah size güzel haberler vermeyi rabbim nasip eder canım...Vakit gelmis inşaallah bebiş de güzelce gelir
İnşallah hayırlı haberlerle gelirsin canımbenim perşembe transferim oluyor canım sonrasında 10 gün bekleme sürecine giricem...bende durum bu.
Amin inşaallah bu zamana kadar çektiğin t zorlukları sıkıntıları unutturur bebeğin göbüßüne gelerekinşallah size güzel haberler vermeyi rabbim nasip eder canım...
Amin inşaallah bu zamana kadar çektiğin t zorlukları sıkıntıları unutturur bebeğin göbüßüne gelerek
ayyy hadi inşallah hayırlı haberler ver bie kuzummmmmmYok canim gelmedi sabah kan verdim 4 gibi belli olacak inşallah vardır dua edin
Dün merakimdan yaptim kendim ama birsey cikmadi.. Eğer yoksada kullandığım ilaçlar geciktiriyo sanırımayyy hadi inşallah hayırlı haberler ver bie kuzummmmmm
test yapmadın mı evde kendin
ne ilacı kullanıyosun canım ? dur bakalım test her zaman cıkarmıyor diyolar.kan en garantisi iyi yapmışsın..Dün merakimdan yaptim kendim ama birsey cikmadi.. Eğer yoksada kullandığım ilaçlar geciktiriyo sanırım
hadi inşalalh vardır canım yaaaYok canim gelmedi sabah kan verdim 4 gibi belli olacak inşallah vardır dua edin
Filmden sonra monodoks verdi dr onu kullamdim bir hafta ve glifora başladım bu ayda ondan olabilir diye düşünüyorumne ilacı kullanıyosun canım ? dur bakalım test her zaman cıkarmıyor diyolar.kan en garantisi iyi yapmışsın..
İnşallah canımhadi inşalalh vardır canım yaaahayırlı güzel haberler alırız inşaallah.
allah allah bana hiç ilaç vermedi filmden sonraFilmden sonra monodoks verdi dr onu kullamdim bir hafta ve glifora başladım bu ayda ondan olabilir diye düşünüyorum
allah allah bana hiç ilaç vermedi filmden sonrababyloading87 'a da vermemişti bildiğim kadarıyla azrass 'a da ..
senin doktor işini baya sıkı tuttu ilişki yasağı fln da vermişti uymadın dimi :)
gecikme yazıyor mu ilaçların yan etkilerinde peki sanmam yaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?