allah razı olsun öyledir :)ay ne düşünceli işte :)
Allah ım sanki üç günlük ömrün var dedi doktor....
bende telaşlıyımdır herşeyi en ince ayrıntısına kadar düşünürüm ama bu ay hep sancım olduğundan hiç bir belirti ayırt edemiyorum birtek o beni sakin tutuyor şimdilik.farkında olmadan sokuyor maalesef ki doğru diyosun .ahh ahhh şu stressiz ,sakin insanlara nasıl imreniyorum belli değil
o zamanbizimkide tutturdu ne zaman doktora gidecen ne zaman gidecen cumartesiye ben müsaitim gidelim...ben şok şimdiye kadar ağırdan alan cocam şimdi tam gaz Maaşaallah....
yahuuu ona bakarsan doğum videolarıda çok berbat ödü kopuyo insanın ama doğuracaz diye kırk takla atıyoruzzzzzkorkuyorum yaaa
bugün nette bazı dr.videoları izledim psikoloji fln kalmadı.
miyomlar kistler kendi kendime kurdum durdum
hayırlısı bakalım kız belkide yerleşme kanaması dediklerindendir....Kizlar ben gecenlerde kirmizilar geldi dedim ama hemen kesildi dahada gelmedi tek bir kere gordum bende adet oldum sanmistim sevindim hemen calismalara baslariz diye ama degilmis bugun yada yarin adet olmam lazim cunku gunum geldi acaba olucakmiyim daha uzun sürer mi acaba
ben iğne vurulduğunda bayılıyorum...iğne fobisi var bende doğuracam diye uğraşıyom....yahuuu ona bakarsan doğum videolarıda çok berbat ödü kopuyo insanın ama doğuracaz diye kırk takla atıyoruzzzzz
Tamam açarım kulaklarımı ama cumartesi kırmızı kartı yiyincehiç belli olmaz ooooo aç bakim kulaklarını
Bende oyle dusunuyrm canm cunku tam kirmizi degildi kahverengiydi ayni ilk hamileligimde gordugum gibi ama kurtajdan sonra hic adet gormedim olabilir mi bilmiyrm adet olamm gerekir diye biliyrm bu sabah test yaptim ovi testi hafif cizgi belirdi hamilelik testi negatif gordumhayırlısı bakalım kız belkide yerleşme kanaması dediklerindendir....
:) nelere katlanıyoruzzzz umarım kısa zamanda alırız kucağımıza bebişlerimizziiiben iğne vurulduğunda bayılıyorum...iğne fobisi var bende doğuracam diye uğraşıyom....
dimi ya bu kadar stresi kaldırıyoruz....:) nelere katlanıyoruzzzz umarım kısa zamanda alırız kucağımıza bebişlerimizziii
ama halimize şükürrr beterin beteri var dimi amadimi ya bu kadar stresi kaldırıyoruz....
:) 3 gün kaldı deyince az kalmış diyorum.Tamam açarım kulaklarımı ama cumartesi kırmızı kartı yiyince
hayırlısı ile inşşş. bekletmeden gelsinSlm kızlar bata 6 gün var ama belli olmaz bi kaç gün gecikmelide olabilirim hakkımızda hayırlısı olsun inşallah..
Inşallah canım 5 yıldır bekliyorum zaten ama Allahtan ümit kesilmez inanıyorum olucakhayırlısı ile inşşş. bekletmeden gelsin
olacak inşşş naz yapıyorlar bizlereeInşallah canım 5 yıldır bekliyorum zaten ama Allahtan ümit kesilmez inanıyorum olucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?