Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

farkında olmadan sokuyor maalesef ki doğru diyosun .ahh ahhh şu stressiz ,sakin insanlara nasıl imreniyorum belli değil
bende telaşlıyımdır herşeyi en ince ayrıntısına kadar düşünürüm ama bu ay hep sancım olduğundan hiç bir belirti ayırt edemiyorum birtek o beni sakin tutuyor şimdilik.

bizimkide tutturdu ne zaman doktora gidecen ne zaman gidecen cumartesiye ben müsaitim gidelim...ben şok şimdiye kadar ağırdan alan cocam şimdi tam gaz Maaşaallah....

Kizlar ben gecenlerde kirmizilar geldi dedim ama hemen kesildi dahada gelmedi tek bir kere gordum bende adet oldum sanmistim sevindim hemen calismalara baslariz diye ama degilmis bugun yada yarin adet olmam lazim cunku gunum geldi acaba olucakmiyim daha uzun sürer mi acaba

hayırlısı bakalım kız belkide yerleşme kanaması dediklerindendir....

hayırlısı bakalım kız belkide yerleşme kanaması dediklerindendir....
Bende oyle dusunuyrm canm cunku tam kirmizi degildi kahverengiydi ayni ilk hamileligimde gordugum gibi ama kurtajdan sonra hic adet gormedim olabilir mi bilmiyrm adet olamm gerekir diye biliyrm bu sabah test yaptim ovi testi hafif cizgi belirdi hamilelik testi negatif gordum

Slm kızlar bata 6 gün var ama belli olmaz bi kaç gün gecikmelide olabilirim hakkımızda hayırlısı olsun inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…