Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu ana kadar şükür herşey yolunda geldi inşaallah bundan sonrasıda böyle devam eder tutunurlar yaakızlaaarazrass 'ın transfer başarılı bi şekilde gerçekleşmiş çok şükür,her şey yolunda
pazartesiye kdr evde dinlenecek sonra 25inde nasipse güzel haberi alcaz allah'ın izniyle![]()
aminnnn inşallahhhhhhhhh bebişlerimiz +1 hatta +2 olsunnnBu ana kadar şükür herşey yolunda geldi inşaallah bundan sonrasıda böyle devam eder tutunurlar yaa![]()
İnşallah kuzum yaaaaminnnn inşallahhhhhhhhh bebişlerimiz +1 hatta +2 olsunnn
275 kız busene boabbaob'la divan'ın programı güzeldi 160dı galiba
ayy ben çocuk menüsüne bakmışım sheat275 kız busene boabkişi basi
![]()
çocuk ne yicekmis 160 tllik beayy ben çocuk menüsüne bakmışım sheat![]()
dansöze bakcakmış çocuk da göz hakkıçocuk ne yicekmis 160 tllik beHocanın fikri neyse zikride odur tabii
![]()
ohh mis gibi işte ne güzel :)dansöze bakcakmış çocuk da göz hakkıahaha sorma ..valla bizi sanırım uludağ açık hava paklıcak gider havailere bakar 2hava alırız sonra da sucuk ekmek tmm
![]()
Bende sucuk pastırma yemem oturayım evimde en iyisidansöze bakcakmış çocuk da göz hakkıahaha sorma ..valla bizi sanırım uludağ açık hava paklıcak gider havailere bakar 2hava alırız sonra da sucuk ekmek tmm
![]()
hepiniz gelin topluca girelim yılbaşınaohh mis gibi işte ne güzel :)
aaa sucuk yemiyo musun kızz ben çok severim pastırma fln ben de yemem amaBende sucuk pastırma yemem oturayım evimde en iyisi![]()
ah keşke ne güzel olur. :) bizim her sene sabittir eşimin ailesinden birinde toplanılır başka yere kıpırdayamıyorumhepiniz gelin topluca girelim yılbaşına![]()
eve sokmam elimden gelse ahaha kociye yapıyorum ben yemiyorumaaa sucuk yemiyo musun kızz ben çok severim pastırma fln ben de yemem ama![]()
ay valla ben sucuk severim yaa canım istedi hattaeve sokmam elimden gelse ahaha kociye yapıyorum ben yemiyorum![]()
kim hamileymiş kızzzzz paketim bitti gündüz bakamıyorumig fenomenlerinden biri daha hamileymiş bunu suan görmem iyi olmadııcansu1109
hadi yaah keşke ne güzel olur. :) bizim her sene sabittir eşimin ailesinden birinde toplanılır başka yere kıpırdayamıyorum