Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

bizimkide tutturdu ne zaman doktora gidecen ne zaman gidecen cumartesiye ben müsaitim gidelim...ben şok şimdiye kadar ağırdan alan cocam şimdi tam gaz Maaşaallah....
hey maşallah benimki gitmez,inşallah gerek olmaz da bi de onun için gerilmem

canım hiç bilmiyorum ki vallahi ne desem yalan olur hayırlısıyla olmazsın inşallah gönlüm bunu söylüyoor

avaba gene bi test yapsanmıkı ya bugun ay yakın olsan test alır gelirdim sana
canım ya sesli sesli güldüm. buyur gel şu paniik halin çok hoşuma gidiyor.
bende az önce düşünüyordum 24 ünde gelmemiş olursa adetim test alırım bi tane ama 26sından sonra falan yaparım diyeee

pazartesi yapmisdim,cikmamisdi.hassas test digildi.1liraliklardandi.pahalisi yok buralarda,biz sehirden bir az uzak kaliyoz.zaten olsa o testde de cikar.adetim 1-2gun kecse yapcam tekrar test
evet canım çıkar ,belki geç döllenme olmuştur, dediğin gibi 1-2gün daha bekle bakalım tekrarlarsın testi

bende az önce düşünüyordum 24 ünde gelmemiş olursa adetim test alırım bi tane ama 26sından sonra falan yaparım diyeee
alcaksın ve yapmıcaksın vuuuuu bravo sanaaa

ay napim bebişim ben senın yerinde olsam hergün yaparım ben heralde kanı cumartesi yaparım (ki cumartesine kadar kesin iki idrar testini deviririm ) pazartesi itibariyle hergün idrar testi yaparım bata kadar adet gelincede oturur ağlarmışım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…