olsunn napalımmm bunca zaman geldiler 1 ay daha misafir ederiz biz de :)Tamam açarım kulaklarımı ama cumartesi kırmızı kartı yiyince
höffff doğru diyosunnnn vallaaa tmm tmm bişey demedimyahuuu ona bakarsan doğum videolarıda çok berbat ödü kopuyo insanın ama doğuracaz diye kırk takla atıyoruzzzzz
iyiyiz canımm hoşgeldin sen nasılsınGunaydin kizlar nasilsiniz.
hey maşallah benimki gitmez,inşallah gerek olmaz da bi de onun için gerilmembizimkide tutturdu ne zaman doktora gidecen ne zaman gidecen cumartesiye ben müsaitim gidelim...ben şok şimdiye kadar ağırdan alan cocam şimdi tam gaz Maaşaallah....
canım hiç bilmiyorum ki vallahi ne desem yalan olurKizlar ben gecenlerde kirmizilar geldi dedim ama hemen kesildi dahada gelmedi tek bir kere gordum bende adet oldum sanmistim sevindim hemen calismalara baslariz diye ama degilmis bugun yada yarin adet olmam lazim cunku gunum geldi acaba olucakmiyim daha uzun sürer mi acaba
cok sukur,iyiyim.gunumu sayiyomiyiyiz canımm hoşgeldin sen nasılsın
ne kadar kaldııcok sukur,iyiyim.gunumu sayiyom
aslinda yarin adet gunum,ama benim adetlerde 2-3gun gecikme oluyo.hem progestoron fitili kullanyom,catlama ignesi oldum,acaba onlar gecikme yaparmi,biliyomne kadar kaldıı
aslında test yapsan çıkabilir canmmaslinda yarin adet gunum,ama benim adetlerde 2-3gun gecikme oluyo.hem progestoron fitili kullanyom,catlama ignesi oldum,acaba onlar gecikme yaparmi,biliyom
:) 3 gün kaldı deyince az kalmış diyorum.
cumartesi diyince oo daha çok var diyorummm
pazartesi yapmisdim,cikmamisdi.hassas test digildi.1liraliklardandi.pahalisi yok buralarda,biz sehirden bir az uzak kaliyoz.zaten olsa o testde de cikar.adetim 1-2gun kecse yapcam tekrar testaslında test yapsan çıkabilir canmm
avaba gene bi test yapsanmıkı ya bugunay yakın olsan test alır gelirdim sana
kiz,karqoyla yollayin bana testleriavaba gene bi test yapsanmıkı ya bugunay yakın olsan test alır gelirdim sana
evet canım çıkar ,belki geç döllenme olmuştur, dediğin gibi 1-2gün daha bekle bakalım tekrarlarsın testipazartesi yapmisdim,cikmamisdi.hassas test digildi.1liraliklardandi.pahalisi yok buralarda,biz sehirden bir az uzak kaliyoz.zaten olsa o testde de cikar.adetim 1-2gun kecse yapcam tekrar test
Ins vardir ya biseyler yarin sabah test yapcam gunum geldi cok merak ediyrm yacanım hiç bilmiyorum ki vallahi ne desem yalan olurhayırlısıyla olmazsın inşallah gönlüm bunu söylüyoor
alcaksın ve yapmıcaksın vuuuuu bravo sanaaacanım ya sesli sesli güldüm. buyur gel şu paniik halin çok hoşuma gidiyor.
bende az önce düşünüyordum 24 ünde gelmemiş olursa adetim test alırım bi tane ama 26sından sonra falan yaparım diyeee
canım benim rabbim gönlüne göre versin inşallahhhhhIns vardir ya biseyler yarin sabah test yapcam gunum geldi cok merak ediyrm ya
canım ya sesli sesli güldüm. buyur gel şu paniik halin çok hoşuma gidiyor.
bende az önce düşünüyordum 24 ünde gelmemiş olursa adetim test alırım bi tane ama 26sından sonra falan yaparım diyeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?