- 21 Ağustos 2015
- 32.112
- 97.431
- 598
- 38
günaydınnnn kusummmgünaydın şekerler

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydınnnn kusummmgünaydın şekerler
Günaydın kızlaaar
Aksam koci gec gelcek diye kızlarla buluştum eve giderkende tuğbadan bi tabak pestil special aldım.Benim saf gece sen otur bi tabak pestili yeSabaha kadar dürttü durdu beni hicc oralı olmadım
Buda bu sabah böyle bir anım
![]()
günaydınnnn kusummm![]()
aminn canım aminnn inşallahh rabbim hepimize tüm isteyenlere nasip etsin inşallah sağlıkla hayırlaAmin canım inşallah vakit geçiyor su gibi hızlı Rabbim hepimize gönlündekini versin sizlerden alalım güzel haberler sırayla![]()
ahahahaha sen de adama alırsan öyle şeyler olur tabiiiGünaydın kızlaaar
Aksam koci gec gelcek diye kızlarla buluştum eve giderkende tuğbadan bi tabak pestil special aldım.Benim saf gece sen otur bi tabak pestili yeSabaha kadar dürttü durdu beni hicc oralı olmadım
Buda bu sabah böyle bir anım
![]()
günaydın kızlaarr ay uçukladım ya
gözümün alerjisi de tuttu sabah zor açtım tövbe yarabbi![]()
yok kuzum ya bilmiyorum neden oldu yılda 1 fln uuçuklarım o denk geldi muhtemelengeçmiş olsun kuzum niye öyle oldu yaaaüşüttün mü..
Aa geçmiş olsun kuzugünaydın kızlaarr ay uçukladım ya
Kız insan bir iki tane yer bırakır.3 er top var her bölümde 20 ye yakın pestil var içinde yenir mi hepsiahahahaha sen de adama alırsan öyle şeyler olur tabiiiyumurtlamanda geliyor neden oralı olmadın kızz
![]()
sağol kuşumAa geçmiş olsun kuzuGözüne cay pansumanı yap..Ucuga hic bilmiyoruım ne yapılır
![]()
İyiiyim kusum aksam bol gıybet yaptım geldimnasılsın kuzummmm
Sen nasılsın mercimekler nasılll yoruyorlar mı analarınınasılsın kuzummmm
günaydın canım geçmiş olsungünaydın kızlaarr ay uçukladım ya
sağol kuşumm teşekkürler,nasılsıngünaydın canım geçmiş olsun
ne kadardır korunmuyorsunuz ?Merhaba hanımlar,
Bende daha önceki aylarda klomen+çatlatma iğnesi kullandım ama fayda etmedi malesef. Bir problem olmadığını söyledi doktor. Ama rahim filmi çekicem tüplere bakıcam dedi. Bende 2 aydır gitmiyorum doktora. Bu ayda adetim dün bitti belime yakı yapıştırdım. Ve süt buharı yaptım. Bakalım 1 hafta daha devam edicem. Benim yumurtlamam erken oluyor biraz.
Siz neler yaptınız, yapıyorsunuz. Önerisi olan var mı
Sen nasılsın mercimekler nasılll yoruyorlar mı analarını![]()