Bizimkilerin herşeyi eşim tek erkek evlat kp yok görümce uzakta. Bi de bende double kaynana var babaannemiz de bizimleen dogrusunu yapmıs canım benim böyle bir süreçte yalnız kalmaman çok iyi olmusss...k.valideni de yürekten kutluyorum herkes yapmaz biliyosun maşallah diyelim o zaman
Az kalmış hadi inşallah şaşırtsın seni11.günü canım her zamanki gibi normal hissediyorum. Bir belirti yok gibi
hamdolsun kuzum ben de iyiyim bildiğin gibi şükür halimize,işler nasıl hala yoğunluk devam mısağol canım iyiyim sen nasılsın?
az kalmış kuşummm hadi inşallah gol olsunn11.günü canım her zamanki gibi normal hissediyorum. Bir belirti yok gibi
tüm bilgileri eksiksiz yazabilirsen ekleyeyim..Bat 23 aralık
belli olmuyor canım çok yoğun değil ama bazen kalabalık oluyor gelen giden yoğunlaşıyor.hamdolsun kuzum ben de iyiyim bildiğin gibi şükür halimize,işler nasıl hala yoğunluk devam mı
amin inşallah canım 10 gün bitti. 1-2 gün daha kullanacakğım sonra çatlama iğnesi ve toplama işlemi var. hayırlısı herşeyin rabbim bana bu ay müjdeli, sağlıklı sıhatli bebek haberi almayı naip etsin inşallah.canım 25 aralıkta test günüm...iğnelerde kaçıncı günün? hayırlı oplur inşallah o iğneler bebeişine seni yaklaştırsın canım...
ay valla zaman nasıl geçiyor yalnız yabelli olmuyor canım çok yoğun değil ama bazen kalabalık oluyor gelen giden yoğunlaşıyor.
aminnnn inşallah rabbim çabaları boşa çıakrmasınnamin inşallah canım 10 gün bitti. 1-2 gün daha kullanacakğım sonra çatlama iğnesi ve toplama işlemi var. hayırlısı herşeyin rabbim bana bu ay müjdeli, sağlıklı sıhatli bebek haberi almayı naip etsin inşallah.
inşallah canım yaaa inşallah rabbim nasip eder her isteyeneeamin inşallah canım 10 gün bitti. 1-2 gün daha kullanacakğım sonra çatlama iğnesi ve toplama işlemi var. hayırlısı herşeyin rabbim bana bu ay müjdeli, sağlıklı sıhatli bebek haberi almayı naip etsin inşallah.
İnşaalalh canımamin inşallah canım 10 gün bitti. 1-2 gün daha kullanacakğım sonra çatlama iğnesi ve toplama işlemi var. hayırlısı herşeyin rabbim bana bu ay müjdeli, sağlıklı sıhatli bebek haberi almayı naip etsin inşallah.
Aynen ya bu senenin nasıl geçtiğini hiç anlamadım ben bi baktım aralık ayına girdikay valla zaman nasıl geçiyor yalnız ya2016 da bitiyor.
Evetkçaıncı günü test yapcaksın 14. gün mü ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?