Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

hahhahahaha alem bu kocalar yaaa anca dürtüklemekle kalır işte

ahahahaha sen de adama alırsan öyle şeyler olur tabiii yumurtlamanda geliyor neden oralı olmadın kızz

günaydın kızlaarr ay uçukladım ya
gözümün alerjisi de tuttu sabah zor açtım tövbe yarabbi

geçmiş olsun kuzum niye öyle oldu yaaa üşüttün mü..
yok kuzum ya bilmiyorum neden oldu yılda 1 fln uuçuklarım o denk geldi muhtemelen
göz alerjim de hava değişimlerinde oluyor göz kuruluğu var bende düşman başına vermesin allah

Merhaba hanımlar,

Bende daha önceki aylarda klomen+çatlatma iğnesi kullandım ama fayda etmedi malesef. Bir problem olmadığını söyledi doktor. Ama rahim filmi çekicem tüplere bakıcam dedi. Bende 2 aydır gitmiyorum doktora. Bu ayda adetim dün bitti belime yakı yapıştırdım. Ve süt buharı yaptım. Bakalım 1 hafta daha devam edicem. Benim yumurtlamam erken oluyor biraz.

Siz neler yaptınız, yapıyorsunuz. Önerisi olan var mı

ne kadardır korunmuyorsunuz ?
ben de rahim filminden 4ay kadar kaçtım sonunda çektirdim 2ay önce.çok pişmanım bu kadar ertelediğime ,fazla beklemeden çektirin bence ..sonu güzel olsun inşallah

Sen nasılsın mercimekler nasılll yoruyorlar mı analarını

valla şimdilik pek birşey yok canım yaa arada kasıklarıma sağlı sollu birşeyler batıyor ama dediğim gibi gaz mı tam emin olamıyorum...onun haricinde evt braz çabuk yoruluyorum sanki...bakalım mercimekler yerinde duracaklar mı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…