Ayak fanımız vardı kar yağınca cok tepinmişler üstünde bozulmuş.Söyledim onu yaptıralım diye götürdüler bakalımcan ayak ucu fanı al inanılmaz ısıtıyor....para değil birde...35-40 lira birşey...
kuşumm kuşummmm ne diyorlar hep belirtiler birbiriyle aynı hepsi o yüzden evhamlarının üzerine kapak kapar mısınnnnadet belirtilerim başladı benim yaaaaakasıklarım belim agrıyo
Cenabet mi geziyormuş 3 gündür abowwwwwwwwallah'ım ne olur fake olsun!
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...kalma-olasiligim-var-mi.975909/#post-49364921
allaaaaaaaaaahhhhben çıtayı yükseltiyorum bu hafta tatil desinler barihahahahha
allah'ım ne olur fake olsun!
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...kalma-olasiligim-var-mi.975909/#post-49364921
Cenabet mi geziyormuş 3 gündür abowwwwwwww
ahahah dayanamadımm az önce aynını yazdımCenabet mi geziyormuş 3 gündür abowwwwwwww
Bende aldım kız yırtıldı benimm 2 aydavalla canım yaklaşık 8yıldır vazgeçilmezim ugg.. 3.çifti eskitiyorum ayaklarım başka türlü ısınmıyo
ahahaha yani piss kokcaakahahah dayanamadımm az önce aynını yazdım
rsmen geyik yap diyor zaten allah'ın aşkına nedir bu böylegelin hadi biraz geyik yapalım yaaa
yapalımmmgelin hadi biraz geyik yapalım yaaa
ben koruparktan alıyorum kuzu bi tanesini nursaceden indirimden yakalamıştım .2sini de markapark'dan aldım. koray artık replika satmaya başladı yaBende aldım kız yırtıldı benimm 2 aydaKorayın malları zaten hep sorunlu
kız ben normalde 3gün duramıyorum gün aşırı yıkanıyorum o da kışınahahaha yani piss kokcaak
ucundan parmak cıktı 2 ayda kackere götürdüm değişim yapmadııben koruparktan alıyorum kuzu bi tanesini nursaceden indirimden yakalamıştım .2sini de markapark'dan aldım. koray artık replika satmaya başladı ya
yahu yoktur öyle birşey sırf millet yazsın diye öyle yapıyolarkız ben normalde 3gün duramıyorum gün aşırı yıkanıyorum o da kışın
regliyken basıyolar bana saç yıkıyorum yıkanmıyorum diyebi de o halde kokulu kokulu geziyor dayaanmıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?