kiz,karqoyla yollayin bana testleri
hiç belli olmaz canım yaa, boşuna stres yapma kendine gelen varsa zaten kaçınılmaz son gelcekay napim bebişim ben senın yerinde olsam hergün yaparım ben heralde kanı cumartesi yaparım (ki cumartesine kadar kesin iki idrar testini deviririm) pazartesi itibariyle hergün idrar testi yaparım bata kadar adet gelincede oturur ağlarmışım
kiz,Bakuye mi gondericeksin?sen yeterki iste adresi ver
çok tezcanlıyımdır aslında ama siz böyle yazınca birden gamsız hissettim kendimiii .ufff hiç ağır tabanlılarıda sevmemalcaksın ve yapmıcaksın vuuuuu bravo sanaaa
kız bendede var o 2 gündür resmen günlük ped koyuyorum ama ben üşüttün sanırım ondan diye düşünüyorum.benim akıntım var 1-2gündür ya beyaz ama yoğun kıvamlı mantar falan değildir inşallah ama kaşıntı yanma ağrı falan yok
kiz,Bakuye mi gondericeksin?
ben de üşütmüş olabilirim ,aman mantar enfeksiyon fln olmasın dakız bendede var o 2 gündür resmen günlük ped koyuyorum ama ben üşüttün sanırım ondan diye düşünüyorum.
ah canim,tesekkur ederim,boyle demen yeter,yollamis gibi oldunay napalım oralarda yoksa göndeririz senden değerlimi hayret bişe
canım rahatla iğneni olup çat diye çatlıcaksın ondan sonraaa gelsin bebişkolaarrrçok tezcanlıyımdır aslında ama siz böyle yazınca birden gamsız hissettim kendimiii .ufff hiç ağır tabanlılarıda sevmem
napm erken yapsan bi dert geç yapsan bin dert hesabı. açıkcası bir sonarki ay çatlatma iğnesi beni beklemiyor olsaa dahada rahat olurum
ben de üşütmüş olabilirim ,aman mantar enfeksiyon fln olmasın da
:) ben bundan önce hiç bekletmeden adetim geldiği için zannedersem ona odaklanmışım ne zaman gelecek diye.ay napim bebişim ben senın yerinde olsam hergün yaparım ben heralde kanı cumartesi yaparım (ki cumartesine kadar kesin iki idrar testini deviririm) pazartesi itibariyle hergün idrar testi yaparım bata kadar adet gelincede oturur ağlarmışım
ah canim,tesekkur ederim,boyle demen yeter,yollamis gibi oldun
:) ben bundan önce hiç bekletmeden adetim geldiği için zannedersem ona odaklanmışım ne zaman gelecek diye.
geçtiğimiz iki ayın ilkinde 2 gün önce geçen ay ise 4 gün önce geldi.
normalde şaşmazdı tarihler. banada dr dedi 24kanda baktır diye. 26sına kadar beklesem herhelde varsa idrarda çıkar.
şayet yoksa bebiş boşune deldrtmeyeyim oramı buramı.
ay valla resmen doktor fobim var yaaaa ,kendi kendime kurup duruyorumöyle olsa kaşıntı falan olur heralde bebitom ya
o iğneyi hep diyorum ya Rabbim bi daha vurdurmayı nasip etmeden versin.canım rahatla iğneni olup çat diye çatlıcaksın ondan sonraaa gelsin bebişkolaarrr
ilk aylarda benim de hiç şaşmayan adetim şaşmıştı ,herkes vücut kendini gebeliğe hazırlıyo bi kaç aya hamile kalırsın demişti 5.ayım bu ay da fostabi orasıda var. hayalı gebeliğe girip vücudumuzada yazık ediyoruzbenım hep 3 5 gün oynar ama hiç 24 günde olmazdı gecen ay 24 günde oldu bugun 22 gunum hayırlısı artık hepimiz için canım.
aynın gıdak gıdak günüm felaket bel ağrım vargıdak gıdak günün müüüüüüü
benim de 9gün kaldı ama dr.a 14gün kaldı dırdıdımmmmmmm ben de onu düşünüyore
adam senden daha umutlu yaasabahtan beri batmalar batmalar batmalarr. eşim aradı ağrım var yanıma pet almayıda unuttum dedim. dur ya niye pet alıyorsun olmucan inş. adet falan dedi kapattı
ay valla resmen doktor fobim var yaaaa ,kendi kendime kurup duruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?