Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

hiç belli olmaz canım yaa, boşuna stres yapma kendine gelen varsa zaten kaçınılmaz son gelcek ama bebiş ama sevimsiz

alcaksın ve yapmıcaksın vuuuuu bravo sanaaa
çok tezcanlıyımdır aslında ama siz böyle yazınca birden gamsız hissettim kendimiii .ufff hiç ağır tabanlılarıda sevmem
napm erken yapsan bi dert geç yapsan bin dert hesabı. açıkcası bir sonarki ay çatlatma iğnesi beni beklemiyor olsaa dahada rahat olurum

benim akıntım var 1-2gündür ya beyaz ama yoğun kıvamlı mantar falan değildir inşallah ama kaşıntı yanma ağrı falan yok
kız bendede var o 2 gündür resmen günlük ped koyuyorum ama ben üşüttün sanırım ondan diye düşünüyorum.

ama benim hic akintim yok.oysa ki adetime 2-3gun kala yogun akintidan biliyodum adet olacagimi.fitilden dolayi belki yok

canım rahatla iğneni olup çat diye çatlıcaksın ondan sonraaa gelsin bebişkolaarrr

:) ben bundan önce hiç bekletmeden adetim geldiği için zannedersem ona odaklanmışım ne zaman gelecek diye.
geçtiğimiz iki ayın ilkinde 2 gün önce geçen ay ise 4 gün önce geldi.
normalde şaşmazdı tarihler. banada dr dedi 24kanda baktır diye. 26sına kadar beklesem herhelde varsa idrarda çıkar.
şayet yoksa bebiş boşune deldrtmeyeyim oramı buramı.

tabi orasıda var. hayalı gebeliğe girip vücudumuzada yazık ediyoruz benım hep 3 5 gün oynar ama hiç 24 günde olmazdı gecen ay 24 günde oldu bugun 22 gunum hayırlısı artık hepimiz için canım.

canım rahatla iğneni olup çat diye çatlıcaksın ondan sonraaa gelsin bebişkolaarrr
o iğneyi hep diyorum ya Rabbim bi daha vurdurmayı nasip etmeden versin.
çok berbat bişiydi
bu ay olmamış olursa şayet birkaç ay hiç bişi yapmadan sadece korunmayarak devam etmek istiyorum tabi dr da değiştireceğim herkes bir yıl yada 6 ay beklerken bana direk dayadı ilacı. zaten yumrutam büyüyor çatlıyorda ama kist oluştu diye 2 ay olmadı. bu ay bırakmadı bi kendi halimize deneyelim diye direk iğne ilaççç

tabi orasıda var. hayalı gebeliğe girip vücudumuzada yazık ediyoruz benım hep 3 5 gün oynar ama hiç 24 günde olmazdı gecen ay 24 günde oldu bugun 22 gunum hayırlısı artık hepimiz için canım.
ilk aylarda benim de hiç şaşmayan adetim şaşmıştı ,herkes vücut kendini gebeliğe hazırlıyo bi kaç aya hamile kalırsın demişti 5.ayım bu ay da fos

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…