- 21 Ağustos 2015
- 32.110
- 97.426
- 598
- 38
ne zevk alıyorlar acaba bundaanyahu yoktur öyle birşey sırf millet yazsın diye öyle yapıyolarhahaha baksana daha dün üye olmuş
Adet belirtileriyle aynı hemen adet olarak düşünmeadet belirtilerim başladı benim yaaaaakasıklarım belim agrıyo
yani dimi olmamalı....yahu yoktur öyle birşey sırf millet yazsın diye öyle yapıyolarhahaha baksana daha dün üye olmuş
ucundan parmak cıktı 2 ayda kackere götürdüm değişim yapmadııBidaha almadım bisey ordann
Adet belirtileriyle aynı hemen adet olarak düşünme
kuzum benim her şeyin çaresi var.rabbim yeter ki ol desin..Kızlar uzun süre yazmıyordum. Malum artık canım sıkkındı . Cansu'dan ismimi de sildirdim eşim spermogram sonuçları kötü çıkınca. Şimdi yeni bir doktora görüneceğim adetin 3.günü. Dobra kadınmış .. neyse durumun onu söylüyormuş..benim de buna ihtiyacım var. Bende pko+mecburi doxtinex .. eşimde böyle olunca.. bülenttıraşa mail attım bakalım o ne diyecek..
Tedirgin olman çok normal ama sıkma kendini olumsuz düşünceleri at kafandan. Allah ın izniyle tutunacaklar annelerineaman ne bileyim insan korkuyorrr
Kızlar uzun süre yazmıyordum. Malum artık canım sıkkındı . Cansu'dan ismimi de sildirdim eşim spermogram sonuçları kötü çıkınca. Şimdi yeni bir doktora görüneceğim adetin 3.günü. Dobra kadınmış .. neyse durumun onu söylüyormuş..benim de buna ihtiyacım var. Bende pko+mecburi doxtinex .. eşimde böyle olunca.. bülenttıraşa mail attım bakalım o ne diyecek..
inşallah be kuzum aslında içimden ses tutundu diyor ama tabi bizim dememizle olmuyor bu işler...her ihtimale hazırlanmak lazım....Tedirgin olman çok normal ama sıkma kendini olumsuz düşünceleri at kafandan. Allah ın izniyle tutunacaklar annelerine
Canım hemen umutsuzluga kapılma olmama nedeni belli en azından elbet bir çaresi tedavisi vardır uzme kendiniKızlar uzun süre yazmıyordum. Malum artık canım sıkkındı . Cansu'dan ismimi de sildirdim eşim spermogram sonuçları kötü çıkınca. Şimdi yeni bir doktora görüneceğim adetin 3.günü. Dobra kadınmış .. neyse durumun onu söylüyormuş..benim de buna ihtiyacım var. Bende pko+mecburi doxtinex .. eşimde böyle olunca.. bülenttıraşa mail attım bakalım o ne diyecek..
Her şey insanlar için kuzum tabiki her ihtimali düşünmek lazım ama sen iyi olanını düşün iyi olsun. Ilk guzel haberi sen ver bize arkandan biz de geleliminşallah be kuzum aslında içimden ses tutundu diyor ama tabi bizim dememizle olmuyor bu işler...her ihtimale hazırlanmak lazım....
Tedirgin olman çok normal ama sıkma kendini olumsuz düşünceleri at kafandan. Allah ın izniyle tutunacaklar annelerine
valla gelin yaaa o kadarçok dua ediyorum ki rabbim hem bana hemde sizlere annelik duygusunu tattırsın inş.Her şey insanlar için kuzum tabiki her ihtimali düşünmek lazım ama sen iyi olanını düşün iyi olsun. Ilk guzel haberi sen ver bize arkandan biz de gelelim
amin kuşum allah'ın izniyle rabbim hepimize tattıracak bu güzel duyguyu .valla gelin yaaa o kadarçok dua ediyorum ki rabbim hem bana hemde sizlere annelik duygusunu tattırsın inş.
Insaallh kuzum amin.valla gelin yaaa o kadarçok dua ediyorum ki rabbim hem bana hemde sizlere annelik duygusunu tattırsın inş.
Aynen öyle nasip kasik ağrılarını yerleşme ağrısı olarak düşünaslında unuturoyum da transfer oldugumu arada kasıklarıma agrı girmese aklıma gelmicek de böyle agrılar başlayınca korkuyor insan...hayırlısı diyelim canım...nasipse gelir çinden yemenden...
aynen öyleee güzele yormamız lazımmm bebişimmmAynen öyle nasip kasik ağrılarını yerleşme ağrısı olarak düşün
şimdi gelir şimdiiiiii koca 2016'yı devirmişiz 5günü mü yiyemicez allah sağlık versin pehhhinşallah kuzum yaaa....daha 5 gün varpffffff
dimi cansum yaaaşimdi gelir şimdiiiiii koca 2016'yı devirmişiz 5günü mü yiyemicez allah sağlık versin pehhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?