Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

ucundan parmak cıktı 2 ayda kackere götürdüm değişim yapmadııBidaha almadım bisey ordann
valla benim haftanın 7günü ayağımda kışın her birini 3-4yıl kullandım ..en son indirimde yakalayınca nursace'den 1 tane ilave aldım hiçbirinde sıkıntı yaşamadım.
pis koray

kuzum benim her şeyin çaresi var.rabbim yeter ki ol desin..
o yüzden kendin ibırakma ...bi şekilde karar verip yola çıkmak gerek.ben aylarca hsg den kaçtım kendime zarar...keşke başından gidip çektirseydim.o yüzden kendini çekme kapatma... her şey olacağına varıyor sonuçta

cnm eğer imkanın varsa direk tüp bebek dene derim ben...herşeyin bir çözümü var sıkma canını....

Tedirgin olman çok normal ama sıkma kendini olumsuz düşünceleri at kafandan. Allah ın izniyle tutunacaklar annelerine
inşallah be kuzum aslında içimden ses tutundu diyor ama tabi bizim dememizle olmuyor bu işler...her ihtimale hazırlanmak lazım....

Canım hemen umutsuzluga kapılma olmama nedeni belli en azından elbet bir çaresi tedavisi vardır uzme kendini

inşallah be kuzum aslında içimden ses tutundu diyor ama tabi bizim dememizle olmuyor bu işler...her ihtimale hazırlanmak lazım....
Her şey insanlar için kuzum tabiki her ihtimali düşünmek lazım ama sen iyi olanını düşün iyi olsun. Ilk guzel haberi sen ver bize arkandan biz de gelelim

Tedirgin olman çok normal ama sıkma kendini olumsuz düşünceleri at kafandan. Allah ın izniyle tutunacaklar annelerine

aslında unuturoyum da transfer oldugumu arada kasıklarıma agrı girmese aklıma gelmicek de böyle agrılar başlayınca korkuyor insan...hayırlısı diyelim canım...nasipse gelir çinden yemenden...

aslında unuturoyum da transfer oldugumu arada kasıklarıma agrı girmese aklıma gelmicek de böyle agrılar başlayınca korkuyor insan...hayırlısı diyelim canım...nasipse gelir çinden yemenden...
Aynen öyle nasip kasik ağrılarını yerleşme ağrısı olarak düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…