Korkma bebekte yapabilir.. adet belirtileri ile aynı oluyor ya...adet belirtilerim başladı benim yaaaaakasıklarım belim agrıyo
Korkma bebekte yapabilir.. adet belirtileri ile aynı oluyor ya...
kopma burdan gir sık sık konuşalım:)Amin inşallah canım ya..walla sizlerle muhabbet etmeyi özlemişim....
yok canım hiç konuşmadım bilemiyorumyahucansu1109 banudan haber var mı? giriyo kadınlar klubune hiç selam bile vermiyo...üzüldüm dogrusu
günaydın canlaaarr bugün güzel kar yağıyor burda
ohhhh bembeyazzzben ünv de de okurken ilk kar yağdıgında bildigin mutluluktan havaya uçmuştum....kar gören masum antalyalı hahahah saatlerce karın altında eğlenmiştim sonra yatak döşek hasta oldum ehehehe
Bünye alışkın değil tabi karaohhhh bembeyazzzben ünv de de okurken ilk kar yağdıgında bildigin mutluluktan havaya uçmuştum....kar gören masum antalyalı hahahah saatlerce karın altında eğlenmiştim sonra yatak döşek hasta oldum ehehehe
günaydın canım ,dün bi patlama sesi olduGünaydın kızlar. Haberlerde gördüm şimdi Bursa da patlama yazıyordu ama değilmis şükür. Izmir de buca da olmuş el yapımı patlayıcı infilak etmiş şükür ki kimse yokmuş hiç birşey olmamış. Allah ın korusun ya korka korka çıkıyoruz artık
Genel olarak üşüyoruz ama iyiyz.Sen nasılsın kuzular nasılllnasılsınız kızlar bakimmmmm
iyiyiz kuşummm hamdolsunnn sen nasılsın bkakalım bak haftayı da yarıladık gördün mü geçen hafta bu vakitler daha transferi bekliyorduk son günündünasılsınız kızlar bakimmmmm
Genel olarak üşüyoruz ama iyiyz.Sen nasılsın kuzular nasılll
mrb canım 1.sf da bi tablo var,o tablodaki bilgileri eksiksiz yazabilirsen ekleyeyim..Merhaba kızlar bende Antalyadan katılıyorum aranıza 28 aylık evliyim bu ay ilk defa ov. testi kullanıyorum. adetlerim düzensiz o yüzdenBat kesin bilemiyorum ama 28 Aralık yazabiliriz beni de aranıza alırsanız pek müteşekkir olacağım :) Hepimize Hayırlı Bebişlerr
kız karda 10dk yağıyo sonra bitiyovalla size kar yaygıyor en azından hava yumusuyor....burası kuru ayaz....bizde çok üşüyoruzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?