Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

evet cansum 1 ay olcak neredeyse eşim başladı ilaç tedavisine..Hale'n kabullenemiyorum..akıyor durmadan yaş..cuma günü belli olacak bakalım gidişat..hem devletten hem özelden randevu aldım.

cnm eğer imkanın varsa direk tüp bebek dene derim ben...herşeyin bir çözümü var sıkma canını....
eşim şuan ilaç tedavisine başladı.cuma günü randevuda herşey belli olacak.. yine de bir umut diyorum ..aşılama da mı imkansız görünüyor bu değerlerle ?

Canım hemen umutsuzluga kapılma olmama nedeni belli en azından elbet bir çaresi tedavisi vardır uzme kendini
umut gitmiyor cnm dua var umut var..işte bendeki dertlere birde eşiminkiler eklendi..

aşılama denersiniz kuzum olabilir olmaz diye birşey yok...yine de aşılama çok bel bağlama sonucta dogal yolla olma yüzdesi ile hemen hemen aynı sayılır ama sperm sorunu yaşayanlarda aşılama tutabiliyor...ama üst üste çok deneme yapma...bir kere dene olmaz ise tüp bebege geç derim ben...değerleri yerlerde değil eşinin....ayrıca bence üzülme senin eşinden daha kötü durumda olanlar var azosperm gibi...sperm bulunamıyor düşün...o yüzden şükür et kuzum eşinden sperm çıkıyo en kötü ihtimal microenjeksiyon ile tüp bebek denersiniz...

dimi cansum yaaa koca 2016 devirdik hatta 2015 de devirdik 2015 agustos ayında tanısmıtık hahahaha
aynen öyle kuzummmmm ..neler paylaştık neler..iyi ki tanımışım hepinizi.gerçekten yoksa böyle bi dönemde nasıl bi yol izlerdik bilemiyorum...bu da rabbimden..karşılaşmamız da kesinlikle O'na bağlı

iyice sindir kuzum ... bırak tutma kendini ağla... ne zaman ağlamaların azalırsa o zaman işte kendin için yararlı bi şeyler yapmaya güç buluyorsun kendinde..ben de film sonrasında geceelri hep ağladım.bi müddet ruh gibi gezdim ama sonra bi silkelenip kendine geliyorsun..ölüm harici her şeyin çaresi var.Rabbim dermansız dert vermesin ne yapalım...sınavı sabırla dua ile atlatıcaz... sıkma canını bunlar da geçecek..

aynen öyle kuzummmmm ..neler paylaştık neler..iyi ki tanımışım hepinizi.gerçekten yoksa böyle bi dönemde nasıl bi yol izlerdik bilemiyorum...bu da rabbimden..karşılaşmamız da kesinlikle O'na bağlı
bizde seni iyiki tanımışız şeker kız sende bizlere çok ama çok destek oldun hakkınızı ödeyemeyiz valla...( en azından ben ödeyemem )

Canım 6 aydır kullanıyorum.kullanmak zorundayım.pro 120 çıkınca emar çekindim beyinde adenom çıktı..o yüzden bırakamıyorum .1yıl kullanmak zorundayım.

bizde seni iyiki tanımışız şeker kız sende bizlere çok ama çok destek oldun hakkınızı ödeyemeyiz valla...( en azından ben ödeyemem )
canım benimmm.. eğer biraz destek olup rahatlamanıza sebep olduysam ne mutlu bana.... hepimiz birbirimize destek olduk burda..kimseye anlatamadığımız şeyleri anlattık,soramadıklarımızı sorduk.. iyi ki varız be

Canım 6 aydır kullanıyorum.kullanmak zorundayım.pro 120 çıkınca emar çekindim beyinde adenom çıktı..o yüzden bırakamıyorum .1yıl kullanmak zorundayım.

tamam onu kullanırken de tedavi olabilirsin...benimde prolaktin bir ara yükseldi ilaçla düzeldi...zaten yüksekse ilaç veriyolar mecbur....sıkıntı yapma onu o yüzden.

Evet tam da öyle duygular.bu sefer eşimde sorumlu tutuyor kendini.önce bana üzülüyorduk ..şimdi ikimize..

Evet tam da öyle duygular.bu sefer eşimde sorumlu tutuyor kendini.önce bana üzülüyorduk ..şimdi ikimize..
canım benim koşullar değişse de sonuç değişmiyor kader deniyor buna da..
eğer senin bu zamandan önce çocuk sahibi olcak olman olsaydı kaderde eşinle evlenmezdin.aynı şekilde eşin de öyle...sizi birbirinize yazmış ki bu sınavı birlikte yaşıyorsunuz.bunlara takılmayın...ilişkinize de zarar veri böyle düşünmek..
her şey allah'tan..veren de vermeyen de alan da O .her şeyin hayırlısı..

tamam onu kullanırken de tedavi olabilirsin...benimde prolaktin bir ara yükseldi ilaçla düzeldi...zaten yüksekse ilaç veriyolar mecbur....sıkıntı yapma onu o yüzden.
inş cnm inş ..Cuma'ya odaklandım..randevu aldım ama. adet olmayı bekliyorum.adetim aksarsa doktor da aksayacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…