- 13 Nisan 2016
- 3.264
- 2.812
- 133
evet cansum 1 ay olcak neredeyse eşim başladı ilaç tedavisine..Hale'n kabullenemiyorum..akıyor durmadan yaş..cuma günü belli olacak bakalım gidişat..hem devletten hem özelden randevu aldım.kuzum benim her şeyin çaresi var.rabbim yeter ki ol desin..
o yüzden kendin ibırakma ...bi şekilde karar verip yola çıkmak gerek.ben aylarca hsg den kaçtım kendime zarar...keşke başından gidip çektirseydim.o yüzden kendini çekme kapatma... her şey olacağına varıyor sonuçta
eşim şuan ilaç tedavisine başladı.cuma günü randevuda herşey belli olacak.. yine de bir umut diyorum ..aşılama da mı imkansız görünüyor bu değerlerle ?cnm eğer imkanın varsa direk tüp bebek dene derim ben...herşeyin bir çözümü var sıkma canını....
umut gitmiyor cnm dua var umut var..işte bendeki dertlere birde eşiminkiler eklendi..Canım hemen umutsuzluga kapılma olmama nedeni belli en azından elbet bir çaresi tedavisi vardır uzme kendini
evet cansum 1 ay olcak neredeyse eşim başladı ilaç tedavisine..Hale'n kabullenemiyorum..akıyor durmadan yaş..cuma günü belli olacak bakalım gidişat..hem devletten hem özelden randevu aldım.
eşim şuan ilaç tedavisine başladı.cuma günü randevuda herşey belli olacak.. yine de bir umut diyorum ..aşılama da mı imkansız görünüyor bu değerlerle ?
umut gitmiyor cnm dua var umut var..işte bendeki dertlere birde eşiminkiler eklendi..
ay duydum yaa uçakmış sanırım dimi
aynen öyle kuzummmmm ..neler paylaştık neler..iyi ki tanımışım hepinizi.gerçekten yoksa böyle bi dönemde nasıl bi yol izlerdik bilemiyorum...bu da rabbimden..karşılaşmamız da kesinlikle O'na bağlıdimi cansum yaaakoca 2016 devirdik hatta 2015 de devirdik 2015 agustos ayında tanısmıtık hahahaha
Öyleymis galiba..Camlar sallandı kız resmenay duydum yaa uçakmış sanırım dimi
iyice sindir kuzum ... bırak tutma kendini ağla... ne zaman ağlamaların azalırsa o zaman işte kendin için yararlı bi şeyler yapmaya güç buluyorsun kendinde..ben de film sonrasında geceelri hep ağladım.bi müddet ruh gibi gezdim ama sonra bi silkelenip kendine geliyorsun..ölüm harici her şeyin çaresi var.Rabbim dermansız dert vermesin ne yapalım...sınavı sabırla dua ile atlatıcaz... sıkma canını bunlar da geçecek..evet cansum 1 ay olcak neredeyse eşim başladı ilaç tedavisine..Hale'n kabullenemiyorum..akıyor durmadan yaş..cuma günü belli olacak bakalım gidişat..hem devletten hem özelden randevu aldım.
eşim şuan ilaç tedavisine başladı.cuma günü randevuda herşey belli olacak.. yine de bir umut diyorum ..aşılama da mı imkansız görünüyor bu değerlerle ?
umut gitmiyor cnm dua var umut var..işte bendeki dertlere birde eşiminkiler eklendi..
ay allah'ım artık her şeyden korkar olduk yaÖyleymis galiba..Camlar sallandı kız resmen
bizde seni iyiki tanımışız şeker kızaynen öyle kuzummmmm ..neler paylaştık neler..iyi ki tanımışım hepinizi.gerçekten yoksa böyle bi dönemde nasıl bi yol izlerdik bilemiyorum...bu da rabbimden..karşılaşmamız da kesinlikle O'na bağlı
ay allah'ım artık her şeyden korkar olduk ya
uçak geçmiş sanırım f16 aama öyle bir ses olaamaz ödüm koptune uçağı yahu? kaza mı oldu? ne patlaması :S amannınnnn
Canım 6 aydır kullanıyorum.kullanmak zorundayım.pro 120 çıkınca emar çekindim beyinde adenom çıktı..o yüzden bırakamıyorum .1yıl kullanmak zorundayım.aynen öyle kuzummmmm ..neler paylaştık neler..iyi ki tanımışım hepinizi.gerçekten yoksa böyle bi dönemde nasıl bi yol izlerdik bilemiyorum...bu da rabbimden..karşılaşmamız da kesinlikle O'na bağlı
canım benimmm.. eğer biraz destek olup rahatlamanıza sebep olduysam ne mutlu bana.... hepimiz birbirimize destek olduk burda..kimseye anlatamadığımız şeyleri anlattık,soramadıklarımızı sorduk.. iyi ki varız bebizde seni iyiki tanımışız şeker kızsende bizlere çok ama çok destek oldun hakkınızı ödeyemeyiz valla...( en azından ben ödeyemem )
Canım 6 aydır kullanıyorum.kullanmak zorundayım.pro 120 çıkınca emar çekindim beyinde adenom çıktı..o yüzden bırakamıyorum .1yıl kullanmak zorundayım.
Evet tam da öyle duygular.bu sefer eşimde sorumlu tutuyor kendini.önce bana üzülüyorduk ..şimdi ikimize..iyice sindir kuzum ... bırak tutma kendini ağla... ne zaman ağlamaların azalırsa o zaman işte kendin için yararlı bi şeyler yapmaya güç buluyorsun kendinde..ben de film sonrasında geceelri hep ağladım.bi müddet ruh gibi gezdim ama sonra bi silkelenip kendine geliyorsun..ölüm harici her şeyin çaresi var.Rabbim dermansız dert vermesin ne yapalım...sınavı sabırla dua ile atlatıcaz... sıkma canını bunlar da geçecek..
canım benim koşullar değişse de sonuç değişmiyor kader deniyor buna da..Evet tam da öyle duygular.bu sefer eşimde sorumlu tutuyor kendini.önce bana üzülüyorduk ..şimdi ikimize..
inş cnm inş ..Cuma'ya odaklandım..randevu aldım ama. adet olmayı bekliyorum.adetim aksarsa doktor da aksayacak.tamam onu kullanırken de tedavi olabilirsin...benimde prolaktin bir ara yükseldi ilaçla düzeldi...zaten yüksekse ilaç veriyolar mecbur....sıkıntı yapma onu o yüzden.
Amin inşallah canım ya..walla sizlerle muhabbet etmeyi özlemişim....aminnnn inşallah rabbim çabaları boşa çıakrmasınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?