Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

günaydın canlaaarr bugün güzel kar yağıyor burda :KK68:

ohhhh bembeyazzz :D ben ünv de de okurken ilk kar yağdıgında bildigin mutluluktan havaya uçmuştum....kar gören masum antalyalı hahahah :D saatlerce karın altında eğlenmiştim :D sonra yatak döşek hasta oldum ehehehe :D

Günaydın kızlar. Haberlerde gördüm şimdi Bursa da patlama yazıyordu ama değilmis şükür. Izmir de buca da olmuş el yapımı patlayıcı infilak etmiş şükür ki kimse yokmuş hiç birşey olmamış. Allah ın korusun ya korka korka çıkıyoruz artık :(

ohhhh bembeyazzz :KK70: ben ünv de de okurken ilk kar yağdıgında bildigin mutluluktan havaya uçmuştum....kar gören masum antalyalı hahahah :KK70: saatlerce karın altında eğlenmiştim :KK70: sonra yatak döşek hasta oldum ehehehe :KK70:
:D aynen kuzumm kar mutluluğu başka oluyor . ee tabi vücut alışık olmayınca :D:D kıyamaam

Günaydın kızlar. Haberlerde gördüm şimdi Bursa da patlama yazıyordu ama değilmis şükür. Izmir de buca da olmuş el yapımı patlayıcı infilak etmiş şükür ki kimse yokmuş hiç birşey olmamış. Allah ın korusun ya korka korka çıkıyoruz artık :KK43:
günaydın canım ,dün bi patlama sesi oldu :( ama çok şükür değilmiş uçak yazdılar bilemiyorum ne kdrı doğru.rabbim artık ülkemizdeki kara bulutları dağıtsın inşallah :( yıldık

Merhaba kızlar bende Antalyadan katılıyorum aranıza 28 aylık evliyim bu ay ilk defa ov. testi kullanıyorum. adetlerim düzensiz o yüzdenBat kesin bilemiyorum ama 28 Aralık yazabiliriz beni de aranıza alırsanız pek müteşekkir olacağım :) Hepimize Hayırlı Bebişlerr :KK46::KK46: :KK49:

Merhaba kızlar bende Antalyadan katılıyorum aranıza 28 aylık evliyim bu ay ilk defa ov. testi kullanıyorum. adetlerim düzensiz o yüzdenBat kesin bilemiyorum ama 28 Aralık yazabiliriz beni de aranıza alırsanız pek müteşekkir olacağım :) Hepimize Hayırlı Bebişlerr :KK46::KK46: :KK49:
mrb canım 1.sf da bi tablo var,o tablodaki bilgileri eksiksiz yazabilirsen ekleyeyim.. ;)

Back
X