Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

of işte o da ayrı bi sorun ya dr.çok önemli hem boşa zaman geçirmemek önemli hem de hemn ilaca operasyona iğneye vs. başvurmaması gerekiyo.

tabi orasıda var. hayalı gebeliğe girip vücudumuzada yazık ediyoruz benım hep 3 5 gün oynar ama hiç 24 günde olmazdı gecen ay 24 günde oldu bugun 22 gunum hayırlısı artık hepimiz için canım.
geçen aya bakarsak yani 4 gün öncesinde oluşuma yarın adet olmam lazım. ama bir ay öncesine bakarsak cumartesi.yapmıyorum canım ben test falan ben zaten fevri biriyim konuşmalarım bile acaleci herley bu kadar aceleyken hayatımda bi bu bekleyiversinnn napalımmm .

ilk aylarda benim de hiç şaşmayan adetim şaşmıştı ,herkes vücut kendini gebeliğe hazırlıyo bi kaç aya hamile kalırsın demişti 5.ayım bu ay da fos

kızım ne diyo kk gelmeyen kırmızı karttan umut kesilmez öyle deme

benim ki de bu ay inatla olduğunu savunuyo garibim dün dedim en sonunda çalışmadık ki ne bekliyoruz kandırma kendini dedim ,sen böyle dediğin için olmuyo dedi hey allahım yaaa alemler vallahi .D
bizimkide hep öyle der, sen kafandan atmadığın için olmuyorrrr
he yavrum hee dedim geçtim

kız benım kadar kadın doğum doktorundan tırsak olamazsın bide benım acı eşiğim düşük hahha dimi laves35
yaaa evet düşük baya acı eşiğiii ahahahahaa daha dokunmadana cıyor diye bağırıyormuşşş
tescilli acı eşiği düşük bayannn baktır sen ona bi ama acı eşiği değil bence psikolojikkdokunsa acıdı dersinn dokunmadan olunca psikolojikkk

bencede kız ben varya ne lanet biriyim benım akıntım kaşıntım geçmeyince kız arkadaşım zorla bildiğin kolumdan tuttu götürdü doktor yat deyince ben yok dedim arkadaşım kıza kıza soktu benı o lanet koltuğa oturttu allah razı olsun kendisinden. bide paniğim bide. kararsızım. benım kadar lanet biri yoktur ayakkabı alcam deyince herkes bi sağa sola sakar bana bakmaz gelmek istemedikleri için hayatta karar veremem bide ayaklarım taraklı olmazda zaten neyse bi koca buldumda evde kalmadım Allahtan

ay cok güldümmm yaaa seni düşünüyo

lanet deme kendine töbe töbeee
sakin ol öyle yaptıkça herşeyi zorlaştırıyorsun.
ben alışverişi sevmem duyunca kaçarım. yanımdaki kararsızsa boğmak isterim hiç sabrım yoktur.
Benide eşim zorla götürür ihtiyacın var al diye. baktı olmuyor gezerken diyelim 2 pantolonmu denedim ben 1 tanesini alırım o arkamdan gidip takrar diğerinide alırr

havanın yorgunluğu benim üstüme de düştür yaa
hafta sonuna yakın çekilmez biri oluyorum pfff

mucu yaş 31 sat 11 ekim bat 11 kasım ilk bebeğim kalbi durdu öldü kürtaj oldum bu ondan sonra ilk denememiz olacak allahım isteyen herkese nasip etsin

ahahah deli yaa kocanı nasıl beğendin hayret

seninkide iyimiş
benimkide ertesi gün gider alır, ben genelde pahalı diye almam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…