of işte o da ayrı bi sorun ya dr.çok önemli hem boşa zaman geçirmemek önemli hem de hemn ilaca operasyona iğneye vs. başvurmaması gerekiyo.o iğneyi hep diyorum ya Rabbim bi daha vurdurmayı nasip etmeden versin.
çok berbat bişiydi
bu ay olmamış olursa şayet birkaç ay hiç bişi yapmadan sadece korunmayarak devam etmek istiyorum tabi dr da değiştireceğim herkes bir yıl yada 6 ay beklerken bana direk dayadı ilacı. zaten yumrutam büyüyor çatlıyorda ama kist oluştu diye 2 ay olmadı. bu ay bırakmadı bi kendi halimize deneyelim diye direk iğne ilaççç
geçen aya bakarsak yani 4 gün öncesinde oluşuma yarın adet olmam lazım. ama bir ay öncesine bakarsak cumartesi.yapmıyorum canım ben test falan ben zaten fevri biriyim konuşmalarım bile acaleci herley bu kadar aceleyken hayatımda bi bu bekleyiversinnn napalımmm .tabi orasıda var. hayalı gebeliğe girip vücudumuzada yazık ediyoruzbenım hep 3 5 gün oynar ama hiç 24 günde olmazdı gecen ay 24 günde oldu bugun 22 gunum hayırlısı artık hepimiz için canım.
ilk aylarda benim de hiç şaşmayan adetim şaşmıştı ,herkes vücut kendini gebeliğe hazırlıyo bi kaç aya hamile kalırsın demişti 5.ayım bu ay da fos
bizimkide hep öyle der, sen kafandan atmadığın için olmuyorrrrbenim ki de bu ay inatla olduğunu savunuyo garibim dün dedim en sonunda çalışmadık ki ne bekliyoruz kandırma kendini dedim ,sen böyle dediğin için olmuyo dedi hey allahım yaaa alemler vallahi .D
yaaa evet düşük baya acı eşiğiii ahahahahaa daha dokunmadana cıyor diye bağırıyormuşşşkız benım kadar kadın doğum doktorundan tırsak olamazsın bide benım acı eşiğim düşük hahha dimilaves35
hala birilerinden korkuyorum diye mi duyuyorummay valla resmen doktor fobim var yaaaa ,kendi kendime kurup duruyorum
benim de bel ağrım geçmedi bu ay ara ara inceden inceden sızı vuruyoaynın gıdak gıdak günüm felaket bel ağrım var
ama malesef bu ay es geçtik o yüzden işe yaramıyor
oyhhala birilerinden korkuyorum diye mi duyuyorumm
sakin panik yokkk
yaaa evet düşük baya acı eşiğiii ahahahahaa daha dokunmadana cıyor diye bağırıyormuşşş
tescilli acı eşiği düşük bayannnbaktır sen ona bi ama acı eşiği değil bence psikolojikkdokunsa acıdı dersinn dokunmadan olunca psikolojikkk
ay cok güldümmm yaaa seni düşünüyoahahahahahha ay alemler yaaabenimki de şimdi grip ,dün gündüz sordum nasıl oldun diye iyiyim aşkm dedi ,akşam baktım eve geldi dökülüyo .ee dedim iyiyim dedin noldun gene ... hamileysen üzülme bana diye sakladım diyo hey allahım yarabbim yaa koptum diyo ki sen gül gül sana şaka geliyo bu işler diyo
oyhtmm kızmaaa :)
öcüüüü çok acıyacakkkkkdeliiii bişe yok şeker vercek amca korkma ay sıyırdım bugun ben kızlar hoş görünn
arada bana da oluyo boşver havadandırr
lanet deme kendine töbe töbeeebencede kız ben varya ne lanet biriyim benım akıntım kaşıntım geçmeyince kız arkadaşım zorla bildiğin kolumdan tuttu götürdü doktor yat deyince ben yok dedim arkadaşım kıza kıza soktu benı o lanet koltuğa oturttu allah razı olsun kendisinden. bide paniğim bide. kararsızım. benım kadar lanet biri yoktur ayakkabı alcam deyince herkes bi sağa sola sakar bana bakmaz gelmek istemedikleri için hayatta karar veremem bide ayaklarım taraklı olmazda zatenneyse bi koca buldumda evde kalmadım Allahtan
ahahah deli yaa kocanı nasıl beğendin hayretbencede kız ben varya ne lanet biriyim benım akıntım kaşıntım geçmeyince kız arkadaşım zorla bildiğin kolumdan tuttu götürdü doktor yat deyince ben yok dedim arkadaşım kıza kıza soktu benı o lanet koltuğa oturttu allah razı olsun kendisinden. bide paniğim bide. kararsızım. benım kadar lanet biri yoktur ayakkabı alcam deyince herkes bi sağa sola sakar bana bakmaz gelmek istemedikleri için hayatta karar veremem bide ayaklarım taraklı olmazda zatenneyse bi koca buldumda evde kalmadım Allahtan
bugün ben de acaip gerginim yahavanın yorgunluğu benim üstüme de düştür yaa
hafta sonuna yakın çekilmez biri oluyorum pfff
seninkide iyimişlanet deme kendine töbe töbeee
sakin ol öyle yaptıkça herşeyi zorlaştırıyorsun.
ben alışverişi sevmem duyunca kaçarım. yanımdaki kararsızsa boğmak isterim hiç sabrım yoktur.
Benide eşim zorla götürür ihtiyacın var al diye. baktı olmuyor gezerken diyelim 2 pantolonmu denedim ben 1 tanesini alırım o arkamdan gidip takrar diğerinide alırr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?