Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

seninkide iyimiş
benimkide ertesi gün gider alır, ben genelde pahalı diye almam
nişanlıyken kokulu çoraplar falan alırdı. hoşuma giderdi ama düşünmesii çorabıma kadar
bende öyleyim ama eşim öyle değil korkuyorum cüzdanı falan evde unuturum da bu adam son kuruşuna kadar bana harcar yürüyerek geri döneriz gittiğimiz yerden diyeee

ohh maşallah allah bozmasın ne güzelmiş :)

benım eşime zevklerimiz okadar farklıki ben bidaha ona bişey almaya töbe ettim ay oda bana almasın bi zahmet

bizimkide hep öyle der, sen kafandan atmadığın için olmuyorrrr
he yavrum hee dedim geçtim
ahahah aynı cümleler yaaa ,diyorum bu ay heveslenme bak diyorum sen nerden biliyosun yaaa nerden biliyosun bakkk sen böyle yapıyosun diye olmuyo cansuuuu diye gözlerini bi patlatması var

ohh maşallah allah bozmasın ne güzelmiş :)
canım huyumu biliyor bide belden rahatsızım çok gezinemiyorum. alışverşide sevmeyince 2-3 yere girerim denedim baktım bedenimi olmadı yada numarasımı kalsın der çıkarım tekrar giy çıkar yapmam

ahahahahahha ay çok güldüm yaa şekerler sizi

ben internette tanıştım eşimle yagırlamak gibi olmasın kimse alınmasın ben pek doğulu erkek sevmezdim oda Elazığlı doğulunun dibi şimdi olsa allah allah o gun gördüğüm bu adammıki nasıl bakmışım diyorum bak bak doyamıyorum koca bebeğime bak özledim şimdi

inşallahhh şöyle derin bi ohhh çekerim çıktığımda inşallahhhh .offf dedirtmesin rabbim hep oh diyelimm
ohh çekme garantili yazdıklarım zaten sen yeterki iyi düşün boğazın şişince ağrını açıp dr çubuk sokuyor ondan korkuyormusun. buda öyleee

canım huyumu biliyor bide belden rahatsızım çok gezinemiyorum. alışverşide sevmeyince 2-3 yere girerim denedim baktım bedenimi olmadı yada numarasımı kalsın der çıkarım tekrar giy çıkar yapmam

canım hayranım sana sabırlısın kararlısın. ben olsam oen az ıkı kere giyer çıkarır arkadaşıma orasımı pot bırasımı yamuk der doğru söle yakıştımı diye sorar başının etini yerim

ne güzel canımm yaa maşallah nazar değmesin,
ne demişler haticeye değil neticeye bak

bende şu var eşime sorsam elbise yakıştımı oda deseki önden pot duruyor. şayet ben onu beğendiysem alırım. istediği kadar pot desin yamuk desin dikiş hatası var desinn ...
kararsızlık zorr annemde kararsızdır bazen yanında gittiğimde der sıkıcam yine seni ama napim tek olmuyor bu işler diyee

ne güzel canımm yaa maşallah nazar değmesin,
ne demişler haticeye değil neticeye bak

sağol canım. sende gerçekten korkma neleri gördük geçirdik hiç bişeycik olmaz kendini sıkacağın hiç bişey yok canım ne kadar rahat olursan okadar güzel sonuçlar alırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…