sen gidince kendin diyeceksin bu kadar mıydı diyeoyhtmm kızmaaa :)
nişanlıyken kokulu çoraplar falan alırdı. hoşuma giderdi ama düşünmesii çorabıma kadarseninkide iyimiş
benimkide ertesi gün gider alır, ben genelde pahalı diye almam
lanet deme kendine töbe töbeee
sakin ol öyle yaptıkça herşeyi zorlaştırıyorsun.
ben alışverişi sevmem duyunca kaçarım. yanımdaki kararsızsa boğmak isterim hiç sabrım yoktur.
Benide eşim zorla götürür ihtiyacın var al diye. baktı olmuyor gezerken diyelim 2 pantolonmu denedim ben 1 tanesini alırım o arkamdan gidip takrar diğerinide alırr
başın sağolsun canım inşalalh en kısa zamanda sağlıklı evlat nasip eder rabbimmucu yaş 31 sat 11 ekim bat 11 kasım ilk bebeğim kalbi durdu öldü kürtaj oldum bu ondan sonra ilk denememiz olacak allahım isteyen herkese nasip etsin
nişanlıyken kokulu çoraplar falan alırdı. hoşuma giderdi ama düşünmesii çorabıma kadar
bende öyleyim ama eşim öyle değil korkuyorum cüzdanı falan evde unuturum da bu adam son kuruşuna kadar bana harcar yürüyerek geri döneriz gittiğimiz yerden diyeee
ahahah aynı cümleler yaaa ,diyorum bu ay heveslenme bak diyorum sen nerden biliyosun yaaa nerden biliyosun bakkk sen böyle yapıyosun diye olmuyo cansuuuu diye gözlerini bi patlatması varbizimkide hep öyle der, sen kafandan atmadığın için olmuyorrrr
he yavrum hee dedim geçtim
teşekkür ederim allah razı olsunbaşın sağolsun canım inşalalh en kısa zamanda sağlıklı evlat nasip eder rabbim
ahahah deli yaa kocanı nasıl beğendin hayret
ehh öyle diye diye gledik bu günlerekızım ne diyo kk gelmeyen kırmızı karttan umut kesilmez öyle deme
ahahahahahha ay çok güldüm yaao daha komik ben onu ilk gördüm karşıdan ıyyy dedim tam kaçmak için geri döndüm o benı aradı elimde tel benı fark edince yanıma koştu öylee başıma kaldı
inşallahhh şöyle derin bi ohhh çekerim çıktığımda inşallahhhh .offf dedirtmesin rabbimsen gidince kendin diyeceksin bu kadar mıydı diye
canım huyumu biliyor bide belden rahatsızım çok gezinemiyorum. alışverşide sevmeyince 2-3 yere girerim denedim baktım bedenimi olmadı yada numarasımı kalsın der çıkarım tekrar giy çıkar yapmamohh maşallah allah bozmasın ne güzelmiş :)
ahahahahahha ay çok güldüm yaaşekerler sizi
ohh çekme garantili yazdıklarım zaten sen yeterki iyi düşün boğazın şişince ağrını açıp dr çubuk sokuyor ondan korkuyormusun. buda öyleeeinşallahhh şöyle derin bi ohhh çekerim çıktığımda inşallahhhh .offf dedirtmesin rabbimhep oh diyelimm
canım huyumu biliyor bide belden rahatsızım çok gezinemiyorum. alışverşide sevmeyince 2-3 yere girerim denedim baktım bedenimi olmadı yada numarasımı kalsın der çıkarım tekrar giy çıkar yapmam
canım yaa nasıl güzel içimi rahatlatıyosun allah razı olsunn gerçektennnohh çekme garantili yazdıklarım zaten sen yeterki iyi düşün boğazın şişince ağrını açıp dr çubuk sokuyor ondan korkuyormusun. buda öyleee
ne güzel canımm yaa maşallah nazar değmesin,ben internette tanıştım eşimle yagırlamak gibi olmasın kimse alınmasın ben pek doğulu erkek sevmezdim oda Elazığlı doğulunun dibişimdi olsa allah allah o gun gördüğüm bu adammıki nasıl bakmışım diyorum bak bak doyamıyorum koca bebeğime bak özledim şimdi
bende şu var eşime sorsam elbise yakıştımı oda deseki önden pot duruyor. şayet ben onu beğendiysem alırım. istediği kadar pot desin yamuk desin dikiş hatası var desinn ...canım hayranım sana sabırlısın kararlısın. ben olsam oen az ıkı kere giyer çıkarır arkadaşıma orasımı pot bırasımı yamuk der doğru söle yakıştımı diye sorar başının etini yerim
ne güzel canımm yaa maşallah nazar değmesin,
ne demişler haticeye değil neticeye bak
inşallah canım benim inşallahhhhh .... iyi ki varsınız gerçekten hepinizsağol canım. sende gerçekten korkma neleri gördük geçirdik hiç bişeycik olmaz kendini sıkacağın hiç bişey yok canım ne kadar rahat olursan okadar güzel sonuçlar alırsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?