zaten regl gelse de hüsran olmuyor mu en azından aklından soru işaretini silersin kuzum boşver.yarın gelmezse yap senBi yanimi tutamiyorum evde var çünkü ama bir yanimda hüsrana ugrucan otur yapma diyo:) Su An yapma diyen yanımı dinliyorum ne zamana kadar dinlicem bilmiyorum
Gelmesse yapiyim doğru diyon.zaten regl gelse de hüsran olmuyor mu en azından aklından soru işaretini silersin kuzum boşver.yarın gelmezse yap sen
İnşallah pozitifi görürsün canımGelmesse yapiyim doğru diyon.hasbeee evet canım 1gun geçti ama geçen ayda 4 gün geçmişti
Insaallah kuzumİnşallah pozitifi görürsün canım
hadi hayırlı adımlar olsun inşallah bebişim rabbim boşa çıkarmasın çabalarınıKızlar çarşamba günü aşılama olucak inşallah dua edi bana inşallah olur rabbim hepimize nasib etsin
Amin inşallah canım hepimizin gobusleri bebekle dolar inşallah :))hadi hayırlı adımlar olsun inşallah bebişim rabbim boşa çıkarmasın çabalarını
Hayırlısıyla inşaallah olur tutar canım.Kızlar çarşamba günü aşılama olucak inşallah dua edi bana inşallah olur rabbim hepimize nasib etsin
Ayy canim insallah aşilaman tutar. Bebegin seninle olsun. Allah hakkimizda hayirlisini eylesin.Kızlar çarşamba günü aşılama olucak inşallah dua edi bana inşallah olur rabbim hepimize nasib etsin
Amin canım Allah razı olsun hepimizin inşallahAyy canim insallah aşilaman tutar. Bebegin seninle olsun. Allah hakkimizda hayirlisini eylesin.
hadi hayırlı haberlerle gel bende bu ay gitcem dra asılama isticem bakalım ne dicekKızlar çarşamba günü aşılama olucak inşallah dua edi bana inşallah olur rabbim hepimize nasib etsin
günaydın canıısıgünaydın kızlaar
napıyosun kuşummm iyi misinn hava nasıl soğuk yaagünaydın canıısı
a-aaa bu nerdencıktıııhadi hayırlı haberlerle gel bende bu ay gitcem dra asılama isticem bakalım ne dicek
monoton hayatıma renk gelsin azcıka-aaa bu nerdencıktııı
iyiyim kusum sen nasılsın ay sorma buzzzznapıyosun kuşummm iyi misinn hava nasıl soğuk yaa
hamdolsun kuzumm ben de iyiyim ay valla hala ısınamadım yaaaaiyiyim kusum sen nasılsın ay sorma buzzzz
bak yaa neler planlamış genemonoton hayatıma renk gelsin azcık
erken gelen reglye gününü göstereceğimmmbak yaa neler planlamış gene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?