- 21 Ağustos 2015
- 32.085
- 97.387
- 598
- 38
valla calısma yumyum öncesinde de oldu ama tutmayınca tutmuyor istehakikten yani tam olmuş yeni yılın ilk günü gıcıkkk ..demek ki erken yumurtladın sen
ay valla ben gün aşırı koca ay çalıştığımı biliyorumvalla calısma yumyum öncesinde de oldu ama tutmayınca tutmuyor iste
Ins bebıs gelıııırrrrray doğru söylemiştin unuttum ben
hadi inşallah gelmeeeezzzzzzzzzz
Şaşırdılar iyice benim ki saatini sasmazdi anlamadım. Erken gelse kötü geç gelse kötü hiç gelmese (tabi bebisten dolayı) çok iyi :) :)erken gelmesi de kötü ben dün sok oldum hic beklemiyordumyeni yılın ilk günü bide
ay sonra benimde var öyle zamanlarım simdi ayda 3-4 tas çatlasın 5 oluyor vallaay valla ben gün aşırı koca ay çalıştığımı biliyorumdediğin gibi zamaı gelmediyse olmuyor
amaaa 2017bizim yılımız olacak inşallah canı mbenimmm
aynen yaa şirazem kaydı resmenŞaşırdılar iyice benim ki saatini sasmazdi anlamadım. Erken gelse kötü geç gelse kötü hiç gelmese (tabi bebisten dolayı) çok iyi :) :)
Ufff aynen kaydı gitti.hala bekliyorumaynen yaa şirazem kaydı resmen
kac gün geçti?içtin mi ilaç filan?Ufff aynen kaydı gitti.hala bekliyorum
1 gün geçti dundu. Doktor kist için ilaç vermişti onu kullandım sadece geçen ayda 4gun gecmistikac gün geçti?içtin mi ilaç filan?
bebekte dinlencez iyi gelcekay sonra benimde var öyle zamanlarım simdi ayda 3-4 tas çatlasın 5 oluyor valla
yarına bir şey gelmezse test patlat kuzuUfff aynen kaydı gitti.hala bekliyorum
inşalalh düzene girsin kuzummmm bence toparlarGun gecikmesi erken gelmesi diyorsunuz ya Benim hep düzensiz olduğu için çok merak ediyorum doğum sonrası nasıl olacak regl düzene girer mı acaba rahim iyice temizlenecek çünkü
canım benim iyiyz çok şükür sen nasılsın .aminn inşallah sağlıklı hayırlı bebişler tez zamanda hepimize tüm isteyenlereeMrb kızlar nasılsınız yeni yılınız kutlu olsun bol bol bebiş getirsin inşallah
Bi yanimi tutamiyorum evde var çünkü ama bir yanimda hüsrana ugrucan otur yapma diyo:) Su An yapma diyen yanımı dinliyorum ne zamana kadar dinlicem bilmiyorumyarına bir şey gelmezse test patlat kuzu
Çok şükür canım iyiyiz bizde uykusuzluk dışındacanım benim iyiyz çok şükür sen nasılsın .aminn inşallah sağlıklı hayırlı bebişler tez zamanda hepimize tüm isteyenleree
Günün mü geçti canımBi yanimi tutamiyorum evde var çünkü ama bir yanimda hüsrana ugrucan otur yapma diyo:) Su An yapma diyen yanımı dinliyorum ne zamana kadar dinlicem bilmiyorum
olsun kuzum tek dert o olsun :)Çok şükür canım iyiyiz bizde uykusuzluk dışında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?