- 21 Ağustos 2015
- 32.078
- 97.368
- 598
- 38
aynenhahaha kötü niyetimiz yok maksat kafa dağıtmakpsikolojimiz düzelsin
kız allah sizi bldiği gibi yapsın:))))))))) sabah sabah güldürdünüz beni :))))))))ben onedio dan okudum burdan bulamadım k.paşa da mıymış acilde
sen gül diye kafanda kurup durma diye çalışıyoruz burdaaakız allah sizi bldiği gibi yapsın:))))))))) sabah sabah güldürdünüz beni :))))))))
slm canım nasılsınSelam kızlar
benimki ig kullanmıyor bi ara adriana 'nın makyajsız saçları fln yağlı fotosuna denk gelmiş o günden beri sevmiyor onuaynenAma ben kızıyorum mesela koci adrinayı takip ediyor
mrb canımm napıyosunSelam kızlar
:)::):):):):) ETKİLİ OLDU TEBRİK EDERİMMMMM... :) AY WALLA BİLMİYORUM Kİ ARTIK RABBİM HAYIRISINI VERSİN DİYORUM. DÜN AKŞAMDAN BERİ BİR RAHATLIK VAR İÇİMDE HAYIRDIR İNŞ. :)sen gül diye kafanda kurup durma diye çalışıyoruz burdaaa
Hayırlısı canım hayırlısı sen çok takma kafana böyle pazartesiye kadar rahat olmaya devam :):)::):):):):) ETKİLİ OLDU TEBRİK EDERİMMMMM... :) AY WALLA BİLMİYORUM Kİ ARTIK RABBİM HAYIRISINI VERSİN DİYORUM. DÜN AKŞAMDAN BERİ BİR RAHATLIK VAR İÇİMDE HAYIRDIR İNŞ. :)
İyiyim canım çok şükür sen nasılsınslm canım nasılsın
İyiyim canım sen nasılsınmrb canımm napıyosun
hamdolsun kuzum ben de iyiyim şükür .İyiyim canım sen nasılsın
hamdolsun kuzum ben de iyiyim şükür .İyiyim canım sen nasılsın
Benim aşılama iptal canım olmadı malesef nasib değilmişhamdolsun kuzum ben de iyiyim şükür .
niye ne oldu ? hayırlısı canım vardır bir hayırBenim aşılama iptal canım olmadı malesef nasib değilmiş
ay ne güzel allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin,tez zamanda sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin bize de tüm isteyenlere inşallah cnm benimArkadaşıma doktor daha önce kist var çocuğun olmaz diyip geçmiş doktora gitmeye korkuyodu bu ay gecikti ve hamile herşey nasılda nasip vakti zamanını bekliyor kızlar... Allah ım bizede zamanı geldiğinde hayırlısını nasip eder inşaallahhem çok sevindim hem de üzüldüm oturdum ağladım dün ya bide eşimin kuzeninin eşi ailenin söyliyceleri şimdi geliyo dahada sinir oluyorum
neden kuzumhayırdırBenim aşılama iptal canım olmadı malesef nasib değilmiş
Aynen canım hersey de bir hayır vardır dedim bende.niye ne oldu ? hayırlısı canım vardır bir hayır
Hayırlısı canım vardır bir hayır değerlendir bu günlerini belkide aşılamaya gerek kalmadan gelir bebişinAynen canım hersey de bir hayır vardır dedim bende.
Dün gittik eşimle aşılama için kayıt acilicakti bizim SGK yok suan eşim is falan değişti daha yapılmadı tedaviye başlamadan önce de hiç bişey soylenmedi ilaç falan herseyi kullandım SGK yok kayıt acamam dedi kız ben şok oldum ne olucak dedim ücretli olur dedi ne kadar dedim 500 falan dedi bende neden baştan böyle bişey olduğunu soylemediniz dedim hiç bişey söylemedi eşim de kızdı önce sonra ücretli olsun o zaman dedik bir binadan başka binaya gonderip durdular zaten daha aylığini bile almadı karttan Çekicek diye istemedim gidelim dedim nasib değilmiş yani bizde dün değerlendirdik yine de bakalım hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?