Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

Canım sat 31 aralık bat 13 şubat

Gunaydın kızlarrr cumanız mubarek dualarınız kabul olsn ıns canlar.sabah sabah benı kırmızılar karsıladı cansu1109 bat 13 subat

sabah dedim kociye 14 subatta geliyor diye ne dese beğenirsin;Biz sevgilimiyiz kızım bizene geliyorsaÖküz valaha öküz
ay neden hiç şaşırmadım acabaa bizimkinin hep söylediği gerçi sevgililer gününü ben de hiç sevmiyorum o yüzden bana çok dokunmuyo bu konudaki tavrı ben d.güncüyüm

geldi miii
son olsun inşallahh senin de sevgililer günü hediyen olsın inşallahh
Ins bı dahakıne bebıs gelır koskoca 7 ay gıttı 8.aya gırdk gıt gıde kafaya takmalar baslıyo ne olacak bılmıyorm.malum doguda doktor yok olsa bıle cok yogunlar hazıranda tayın ıstıycez o zamana kadar tedavıde yok ne olacak bılmıyorm canm cok sıkkın

Cansuuu özür dilerim unuttum ve de görmedim canım moralim bozuktu kırmızı kart malesef sizde durumlar nasıl

canım benim rabbim kararlamıştır.ben her ne kadar takma kafaya desem de o aylarda evet takılıyor.belli dönem sonra durumun vahimliğine alışıyorsun ... zamanını bekliyordur eminim...vakti gelince hiçbir şey durmaz önünde

Haklısın beklemekten sabırdan duadan baska elımden gelen bırsey yok hayırlısı artık canm

her ölümün vakti saati nasıl belli ve değişmiyorsa ,doğumun da öyle canım..bol bol dua ile rabbime sığınarak aşıcaz bu günleri
Cok sagol canm destegın ıcın haklısın sabretmeyı beklemeyı ogrenmek lazm rabbım oyle boyle bı gun ıns verecektr

ay neden hiç şaşırmadım acabaa bizimkinin hep söylediği gerçi sevgililer gününü ben de hiç sevmiyorum o yüzden bana çok dokunmuyo bu konudaki tavrı ben d.güncüyüm
Ben ayda bir cicek almasndan yanayım o yüzden her özeli değerlendriyorum kabotas bayramını bile kutlayabilirim

Ben ayda bir cicek almasndan yanayım o yüzden her özeli değerlendriyorum kabotas bayramını bile kutlayabilirim
hahaha o zaman dibine kadar değerlendir yavrum hakkındır.
benim de o taraklarda fazla bezim yok o yüzden batmıyor bana ama dediğim gibi d.günü çok özel ..o günlerde ilki alaka beklerim dibine kdr

hahaha o zaman dibine kadar değerlendir yavrum hakkındır.
benim de o taraklarda fazla bezim yok o yüzden batmıyor bana ama dediğim gibi d.günü çok özel ..o günlerde ilki alaka beklerim dibine kdr
gecen kendi kendime cicek aldım eve gelmiş nerden bu ciçekler diyo,kendime aldım dedim sırf bana laf sokcam diye masraftan kaçınmadın yani diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…