iyidir canısı ya ne olsun git gel aynııİyiyim canım çok şükür sen nasılsın
vardır bunda da bi hayır..Yalnz hangi hastane bu 500 tl?Ben 1,500 falan biliyorm asılama özeldeAynen canım hersey de bir hayır vardır dedim bende.
Dün gittik eşimle aşılama için kayıt acilicakti bizim SGK yok suan eşim is falan değişti daha yapılmadı tedaviye başlamadan önce de hiç bişey soylenmedi ilaç falan herseyi kullandım SGK yok kayıt acamam dedi kız ben şok oldum ne olucak dedim ücretli olur dedi ne kadar dedim 500 falan dedi bende neden baştan böyle bişey olduğunu soylemediniz dedim hiç bişey söylemedi eşim de kızdı önce sonra ücretli olsun o zaman dedik bir binadan başka binaya gonderip durdular zaten daha aylığini bile almadı karttan Çekicek diye istemedim gidelim dedim nasib değilmiş yani bizde dün değerlendirdik yine de bakalım hayırlısı
hayır olsun insallahhh:)::):):):):) ETKİLİ OLDU TEBRİK EDERİMMMMM... :) AY WALLA BİLMİYORUM Kİ ARTIK RABBİM HAYIRISINI VERSİN DİYORUM. DÜN AKŞAMDAN BERİ BİR RAHATLIK VAR İÇİMDE HAYIRDIR İNŞ. :)
Aynen canım ben yine de değerlendiriyorum günleri bugün 13.günüm daha 4 tane yumurta vardı 1 i iyi gelişmiş diğerleri daha küçükHayırlısı canım vardır bir hayır değerlendir bu günlerini belkide aşılamaya gerek kalmadan gelir bebişin
Devlette canım orda bir doktor tavsiye ettiler gittim aşılama dedi hemenvardır bunda da bi hayır..Yalnz hangi hastane bu 500 tl?Ben 1,500 falan biliyorm asılama özelde
ohh devlette 500 muymusDevlette canım orda bir doktor tavsiye ettiler gittim aşılama dedi hemen
sağlık çok pahalı artık yaohh devlette 500 muymusAz daha katar özelde yaptırır millet ya.Onların nazını kaprisini çekeceğine.Devlet paralı yapacaksa da daha uygun yapmalı bnce
vardır bunda da bi hayır kuzum... sıkma canını..Aynen canım hersey de bir hayır vardır dedim bende.
Dün gittik eşimle aşılama için kayıt acilicakti bizim SGK yok suan eşim is falan değişti daha yapılmadı tedaviye başlamadan önce de hiç bişey soylenmedi ilaç falan herseyi kullandım SGK yok kayıt acamam dedi kız ben şok oldum ne olucak dedim ücretli olur dedi ne kadar dedim 500 falan dedi bende neden baştan böyle bişey olduğunu soylemediniz dedim hiç bişey söylemedi eşim de kızdı önce sonra ücretli olsun o zaman dedik bir binadan başka binaya gonderip durdular zaten daha aylığini bile almadı karttan Çekicek diye istemedim gidelim dedim nasib değilmiş yani bizde dün değerlendirdik yine de bakalım hayırlısı
normalde ne zaman yumurtlaman kuzu ..yumurtlamam mı erken başlıyo ne oluyo anlamadım ama sağ kasığım ağrıyo ya bugün yumurtlama ağrısı gibi
hakikaten yuh yani adilerohh devlette 500 muymusAz daha katar özelde yaptırır millet ya.Onların nazını kaprisini çekeceğine.Devlet paralı yapacaksa da daha uygun yapmalı bnce
iyi kuzum ailesinin yanında bi süredir dinleniyorlar ailecek çok şükür yaramazlık yok :)cansu1109 azras ne yapıyor kuzum konuşuyor musunuz nerelerde?
iyi kuzum ailesinin yanında bi süredir dinleniyorlar ailecek çok şükür yaramazlık yok :)cansu1109 azras ne yapıyor kuzum konuşuyor musunuz nerelerde?
daha adetimin 3. günü canım var yani dahanormalde ne zaman yumurtlaman kuzu ..
Yazık yaa nasıl bir vicdan var daha doğrusu vicdanları nerede bu insanların yaahttp://www.bursadabugun.com/haber/bursa-da-bir-haftalik-bebegi-olume-terk-ettiler-779063.html ay ağlıcam yaaa serefsizleeer
Doktora gittiğinde sormadin mi canım? Sahsen hiç bir bilgim yok benimYa kizlar sizler de leke seklinde adet goruyor musunuz.. Sizce bu durum hormonlarla mi ilgili. Hormonlarimda sorun yoktu. Kistte yoktu ama 3-4 ayda bir falan genelde leke seklinde adet görürüm. Sebebini hala anlamis degilim
İnşallah cnm bakalım nasip. Rabbim dualarımı kabul etsin inşallah :)Hayırlısı canım hayırlısı sen çok takma kafana böyle pazartesiye kadar rahat olmaya devam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?