İnşallahhhhhhhjhhhhhayır olsun insallahhh![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallahhhhhhhjhhhhhayır olsun insallahhh![]()
Canım sat 31 aralık bat 13 şubatBebek isteyen illaki isteyen hep isteyen herkeeesss hadi burda toplanalım,ve bu uzun maceraya beraber devam edelim.bu ay olmadı mı öbür ay olmadı mı daha öbür ayy......olana kadar birlikteyiz kızlar o bebiş bu göbüşe gelene kadar.Aşağıdaki listeye bilgilerinizi iletin ve bu yolculuğa sizde dahil olun.herkese bol şans
[td][tr][tr][tr][tr][td]
İSİM YAŞ SAT BAT KAÇINCI DENEME ŞEHİR @Queenfyz(feyza) 28 @Bmt2008 (büş) 28 @Salliala 24 HAAAAAAA Mİİİİİİİİİİİİ LEEEEEEEE @azrass 33 HAAAAAAA Mİİİİİİİİİİİİ LEEEEEEEE @oslem_dr 31 cansu1109
28 16aralık 13ocak 19.ay Bursa @laves35 28 28aralık 26ocak 19.ay İzmir @hasbeee 28 @ebrulic_9 21 HAAAAAAA Mİİİİİİİİİİİİ LEEEEEEEE @Cennet MeleGim (ebru) 24 @Doganelo 30 @hijabiqueen 24 25aralık 25ocak 30.ay ankara @The_new 28 @hiranur3419 20 24aralık 18ocak 28.ay istanbul @sonysony1718 23 HAAAAAAA Mİİİİİİİİİ LEEEEEEEE @ebrar09 26 17aralık 13ocak 27.ay aydın @ALTINIM 30 @tbynpnr 29 HAAAAAAA Mİİİİİİİİİİİİ LEEEEEEEE @country 26 HAAAAAAA Mİİİİİİİİİİİİ LEEEEEEEE @Sihirlidegnek 25 babyloading87
29 1ocak 29ocak 21.ay bursa @ruyam28 29 25aralık 25ocak 23.ay manisa @aylinr 29 mola kocaeli @gelecekelbetgelecek 28 23kasım mola 11.ay istanbul @ayperri 24 3ocak 31ocak 20.ay izmir @gul_cann 25 HAAAAAAA Mİİİİİİİİİİİİ LEEEEEE ismetbeyinbiricikhanimi
26 11ekim 15kasım 4.ay manisa @busraturkmen 20 HAAAAAAA Mİİİİİİİİİİİİ LEEEEEE F Fatimasevket 27 29kasım 2ocak 7.ay mardin O ozge87 29 9aralık tedavi 17.ay istanbul @kitapkurduyum_ 27 19aralık 21ocak 3.ay kırıkkale @Bigaripyolcu 26 29aralık 26ocak 6.ay edirne @darkgirl1906 28 28aralık 23ocak 31.ay şırnak @Asksevgihuzur 22 28aralık 25ocak 25.ay ankara @Mavi elma 24 8 aralık 8 ocak 1.ay istanbul luthien58
26 27kasım 4ocak 6.ay antalya @oslem83 34 29aralık 25ocak 1.ay tokat @Tabakola 26 15aralık 13ocak 2.ay istanbul
[/td] [td]
[/td] [td]
[/tr][/td] [td]
[/td][/tr][/tr][/tr][/tr][/td]
BAT GÜNÜ GELEN ARKADAŞIMIIZIN LİSTEYE GERİBİLDİRİM YAPMASI RİCA OLUNUR.AKSİ HALDE LİSTEDEN SİLİNMESİ ESASTIR.(çok tehditkar gördüm kendimi[/td][/tr][/tr][/tr][/tr][/td]
yazmıştım ama güncellememiş kuzum herhalde bağlantıda bi sıkıntı olmuş iyi ki farkettinCanım sat 31 aralık bat 13 şubat
geldi miiiGunaydın kızlarrr cumanız mubarek dualarınız kabul olsn ıns canlar.sabah sabah benı kırmızılar karsıladıcansu1109 bat 13 subat
sabah dedim kociye 14 subatta geliyor diye ne dese beğenirsin;Biz sevgilimiyiz kızım bizene geliyorsageldi miii
son olsun inşallahh senin de sevgililer günü hediyen olsın inşallahh![]()
ay neden hiç şaşırmadım acabaasabah dedim kociye 14 subatta geliyor diye ne dese beğenirsin;Biz sevgilimiyiz kızım bizene geliyorsaÖküz valaha öküz
![]()
Ins bı dahakıne bebıs gelır koskoca 7 ay gıttı 8.aya gırdk gıt gıde kafaya takmalar baslıyo ne olacak bılmıyorm.malum doguda doktor yok olsa bıle cok yogunlar hazıranda tayın ıstıycez o zamana kadar tedavıde yok ne olacak bılmıyorm canm cok sıkkıngeldi miii
son olsun inşallahh senin de sevgililer günü hediyen olsın inşallahh![]()
canım benim rabbim kararlamıştır.ben her ne kadar takma kafaya desem de o aylarda evet takılıyor.belli dönem sonra durumun vahimliğine alışıyorsun ... zamanını bekliyordur eminim...vakti gelince hiçbir şey durmaz önündeIns bı dahakıne bebıs gelır koskoca 7 ay gıttı 8.aya gırdk gıt gıde kafaya takmalar baslıyo ne olacak bılmıyorm.malum doguda doktor yok olsa bıle cok yogunlar hazıranda tayın ıstıycez o zamana kadar tedavıde yok ne olacak bılmıyorm canm cok sıkkın
hayırlısı olsun bi dahaki ay inşallah.Cansuuu özür dilerim unuttum ve de görmedim canım moralim bozuktu kırmızı kart malesef sizde durumlar nasıl
Haklısın beklemekten sabırdan duadan baska elımden gelen bırsey yok hayırlısı artık canmcanım benim rabbim kararlamıştır.ben her ne kadar takma kafaya desem de o aylarda evet takılıyor.belli dönem sonra durumun vahimliğine alışıyorsun ... zamanını bekliyordur eminim...vakti gelince hiçbir şey durmaz önünde
her ölümün vakti saati nasıl belli ve değişmiyorsa ,doğumun da öyle canım..bol bol dua ile rabbime sığınarak aşıcaz bu günleriHaklısın beklemekten sabırdan duadan baska elımden gelen bırsey yok hayırlısı artık canm
Cok sagol canm destegın ıcın haklısın sabretmeyı beklemeyı ogrenmek lazm rabbım oyle boyle bı gun ıns verecektrher ölümün vakti saati nasıl belli ve değişmiyorsa ,doğumun da öyle canım..bol bol dua ile rabbime sığınarak aşıcaz bu günleri![]()
Ben ayda bir cicek almasndan yanayım o yüzden her özeli değerlendriyorum kabotas bayramını bile kutlayabilirimay neden hiç şaşırmadım acabaabizimkinin hep söylediği
gerçi sevgililer gününü ben de hiç sevmiyorum o yüzden bana çok dokunmuyo bu konudaki tavrı
ben d.güncüyüm
![]()
hahahaBen ayda bir cicek almasndan yanayım o yüzden her özeli değerlendriyorum kabotas bayramını bile kutlayabilirim![]()
gecen kendi kendime cicek aldım eve gelmiş nerden bu ciçekler diyo,kendime aldım dedim sırf bana laf sokcam diye masraftan kaçınmadın yani diyohahahao zaman dibine kadar değerlendir yavrum
hakkındır.
benim de o taraklarda fazla bezim yok o yüzden batmıyor banaama dediğim gibi d.günü çok özel ..o günlerde ilki alaka beklerim dibine kdr
![]()