- 26 Mayıs 2016
- 2.375
- 3.432
- 133
- 36
Gunaydın seker.bu ay bızım olsun artıııkkkk gelsn bebısleerrr azras dan sonra yıne senlensın topııkkkk hadııınnnn bol bol calısma.ama soguktada da ınsanın hıc hevesı gelmıyo yaaaaagünaydın canlar iyi haftalar olsun
aminnn inşallahh canımm rabbim sağlıkla hayırla tez zamanda nasip etsin hepimize inşallahhhhhhhGunaydın seker.bu ay bızım olsun artıııkkkk gelsn bebısleerrr azras dan sonra yıne senlensın topııkkkk hadııınnnn bol bol calısma.ama soguktada da ınsanın hıc hevesı gelmıyo yaaaaa
Dere bahçeye yazın yemeğe gittik.Kardeşimin bebeği var bir mama sandalyesi verdiler yeminle tifo,bakteri kaparsın.İnsan utanır onu müşteriye çıkarmayaben de götüreyim benim mamişi biz de yaz olduğunda derebahçe güzel oluyor serin oluyor şırıl şırıl su bi yandan saatlerce miskinleniyoruzama kışın dediğin gibi iyimiş oralar denemek lazım:)
ohh misss .Bu hafta yapcaz bizde bi sinema ins..Off günümüzdevalla ben de dün gece dön dur bi müddet uyuyamadım sabah da tırt aynı şekil
oh iyi olmuş hadi
benim de iyidi çok şükür cmt annemleydim akşam sinemaya gittik çin seddi'ne tavsiye ederim şiddetle hem de mükemmel bir film.
dün de geç kalktık hava fenaydı zaten temizlik faslı sonra kaynanoşlar geldi bi yere çıkmadık anlıcağın dün
yapın yapın çin seddi gidecekseniz kesinlikle 3d tercih edin mükemmel olmuş çekimler bazı yerlerde gözlüğü çıkardımohh misss .Bu hafta yapcaz bizde bi sinema ins..Off günümüzde
allah allah biz sık sık gidiyoruz hiç öyle bir şey yaşaamdık denk gelmedi herhalde bizeDere bahçeye yazın yemeğe gittik.Kardeşimin bebeği var bir mama sandalyesi verdiler yeminle tifo,bakteri kaparsın.İnsan utanır onu müşteriye çıkarmaya
günaydın canımm henüz almadımGünaydın kızlar iyi haftalar olsun.cansu1109 canım geçmiş olsun ihmal etme gözlüğünü.
olsun canım alırsın doktor banada vermişti ama ben uzağı göremiyorum tv başında falan kullan dedi. pc için benimde almam lazım aslında bu gözlüğü taktım mı rahatsız ediyor.günaydın canımm henüz almadımbu hafta alcam inşallah çarşamba ya da perşembe.hep bir şey çıktı h.sonu alamadım
Aynen cnm yaaallah allah biz sık sık gidiyoruz hiç öyle bir şey yaşaamdık denk gelmedi herhalde bizekötü olmuş kuzu pisler ekstra dikkat edilmesi gereken şeye önem vermiyorlar
al canım ihmal etme sen de o zaman bi göz doktoruna görün yazsın pc içinde yakınaolsun canım alırsın doktor banada vermişti ama ben uzağı göremiyorum tv başında falan kullan dedi. pc için benimde almam lazım aslında bu gözlüğü taktım mı rahatsız ediyor.
napıosun bacımm
biraz boşa çıktım çay içiyorum gazetelere bakamadım bugün onlara bakıyorum bebişim sende ne var ne yok yoğun musunnapıosun bacımm
valla bende simdi oturdumbiraz boşa çıktım çay içiyorum gazetelere bakamadım bugün onlara bakıyorum bebişim sende ne var ne yok yoğun musun
sağol bebişim .akşama ne yemek varvalla bende simdi oturdumOhh afiyet olsun kusum
yemek yok desemsağol bebişim .akşama ne yemek var
hmmmmmm pekiii ne düşünüyorsunyemek yok desemBrüksel lahanası çorbası var başka da bisey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?