- 27 Eylül 2015
- 7.486
- 6.088
- 148
- 34
Buharlaşma çizgisi yani sahte çizgi olabiliyor bazen onlar su damlasi ile gidiyor o yüzden dedim. Kan ver inşaallah pozitifİlginc:)) ama yaptim:) gitmedi çizgi..

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Buharlaşma çizgisi yani sahte çizgi olabiliyor bazen onlar su damlasi ile gidiyor o yüzden dedim. Kan ver inşaallah pozitifİlginc:)) ama yaptim:) gitmedi çizgi..
Ay ben de cok merakliyim:). Normal yaptim.canim. birkac gune netlesir kanla. Sonuclari yazarım hayirlisi olsun bakalimhemen pazartesi kan ver yada acilde ver kuzum merk ettm bende simdi normal testmi yaptin erken gebelikmi
Anladim.canim insh inshBuharlaşma çizgisi yani sahte çizgi olabiliyor bazen onlar su damlasi ile gidiyor o yüzden dedim. Kan ver inşaallah pozitif![]()
banada 4 gun var adetime bakalim olacakmiyim kesin olurum gerci hic bir belirti hissetmiyorum hamilelige dair bi batma oluyor oda adettir diye umuyorumAy ben de cok merakliyim:). Normal yaptim.canim. birkac gune netlesir kanla. Sonuclari yazarım hayirlisi olsun bakalim
İnsh canim insh Rabbim herkesin gönlüne göre versinbanada 4 gun var adetime bakalim olacakmiyim kesin olurum gerci hic bir belirti hissetmiyorum hamilelige dair bi batma oluyor oda adettir diye umuyorum
ay cok mutluuuu oldum gozun aydinnnn kuzusumkızlar kan testi sonucum 25.08. hemşire değerin biraz düşük dedi. ama sonuç pozitif:)) İnşallah bundan sonraki süreç de sağlıklı bir şekilde geçer..değerim yükselir insh..
Yeni birşeydir belki çünkü düzensiz demişsin reglin için. iki gün sonra bi tekrar yaptır tahlil iki katına çıkıyorsa değer sorun yok merak etmekızlar kan testi sonucum 25.08. hemşire değerin biraz düşük dedi. ama sonuç pozitif:)) İnşallah bundan sonraki süreç de sağlıklı bir şekilde geçer..değerim yükselir insh..
İnsallah ikiye katlanir ya.. cok tşk ederim:)Yeni birşeydir belki çünkü düzensiz demişsin reglin için. iki gün sonra bi tekrar yaptır tahlil iki katına çıkıyorsa değer sorun yok merak etmetebrik ederim
![]()
Cook sagol canim. Darısı isteyen herkese insh..ay cok mutluuuu oldum gozun aydinnnn kuzusum
canım daha adet olmadım ama belirtilerim var adet için...
Genelde yumurta akını gordukten 24 veya 36 saat sonra yumurtlama gerceklesıyo canm.mesela benım kı yumurta akından 48 saat sonra yumurtlama oluyo.o yuzden o gunlerı degerlendr onemlıKızlar merhaba bişey sorucam. Yumurtlama günüm 3 gün sonra. 15.gündeyim şuan .ama acayip bir kasık ağrım var akıntımda yumurta akı gibi şeffaf. Şmdi yumurtam çatladımı yoksa çatlıcağı anlamınamı geliyo??
ay hadi inşallah gelmezcanım daha adet olmadım ama belirtilerim var adet için...
pff geldi mi edepsizGeldii kırmızılarbu ayda nasip değilmiş çok umutlanmıştm yum günümü bulduk değerlendirdik diye. BAT 16 ŞUBAT
cansu1109
Teşekkür ederimm gün ayırı oluyo bakalım bugünüde değerlendiricem :)Genelde yumurta akını gordukten 24 veya 36 saat sonra yumurtlama gerceklesıyo canm.mesela benım kı yumurta akından 48 saat sonra yumurtlama oluyo.o yuzden o gunlerı degerlendr onemlı
kan ver canım kooş hadi inşallahhhhKizlar surada silik bir cizgi var dikkate almalimiyim sizce..