Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

Ay ben de cok merakliyim:). Normal yaptim.canim. birkac gune netlesir kanla. Sonuclari yazarım hayirlisi olsun bakalim
banada 4 gun var adetime bakalim olacakmiyim kesin olurum gerci hic bir belirti hissetmiyorum hamilelige dair bi batma oluyor oda adettir diye umuyorum

kızlar kan testi sonucum 25.08. hemşire değerin biraz düşük dedi. ama sonuç pozitif:)) İnşallah bundan sonraki süreç de sağlıklı bir şekilde geçer..değerim yükselir insh..

kızlar kan testi sonucum 25.08. hemşire değerin biraz düşük dedi. ama sonuç pozitif:)) İnşallah bundan sonraki süreç de sağlıklı bir şekilde geçer..değerim yükselir insh..
Yeni birşeydir belki çünkü düzensiz demişsin reglin için. iki gün sonra bi tekrar yaptır tahlil iki katına çıkıyorsa değer sorun yok merak etme ;) tebrik ederim :KK46::nazar:

Kizlarrr adetten 8 9 gun once bel kasik bacak agrisi yasayip oylece devam eden ve sonra gebe kaldigini ogrenen varmi? Ya nasil ayirt edicez adetten olmadigini. Agri kesici aldim adetse gecer diye gecmedi:KK54: Doktorum regl gecikmeden alinan agri kesicilerin bi zarari olmaz demisti ona istinaden aldim. Kasigima dun sinek isirigi gibi bi aci vurdu. Bulasik yikarken tezgaha degemiodum o bugun gecti. Ay bi yardimci olun geberdim meraktan :KK71:

Kızlar merhaba bişey sorucam. Yumurtlama günüm 3 gün sonra. 15.gündeyim şuan .ama acayip bir kasık ağrım var akıntımda yumurta akı gibi şeffaf. Şmdi yumurtam çatladımı yoksa çatlıcağı anlamınamı geliyo??

Kızlar merhaba bişey sorucam. Yumurtlama günüm 3 gün sonra. 15.gündeyim şuan .ama acayip bir kasık ağrım var akıntımda yumurta akı gibi şeffaf. Şmdi yumurtam çatladımı yoksa çatlıcağı anlamınamı geliyo??
Genelde yumurta akını gordukten 24 veya 36 saat sonra yumurtlama gerceklesıyo canm.mesela benım kı yumurta akından 48 saat sonra yumurtlama oluyo.o yuzden o gunlerı degerlendr onemlı

Genelde yumurta akını gordukten 24 veya 36 saat sonra yumurtlama gerceklesıyo canm.mesela benım kı yumurta akından 48 saat sonra yumurtlama oluyo.o yuzden o gunlerı degerlendr onemlı
Teşekkür ederimm gün ayırı oluyo bakalım bugünüde değerlendiricem :)

Back
X