- 21 Mart 2018
- 5.341
- 15.323
- 248
Ye lütfenGebelik şekeri çıkmasın pcostan dedik sürpriz yaptı yine de çıktıbir daha ciddili eğer hamilelik olursa inşallah kesinlikle yiyorum sjjsjsks

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ye lütfenGebelik şekeri çıkmasın pcostan dedik sürpriz yaptı yine de çıktıbir daha ciddili eğer hamilelik olursa inşallah kesinlikle yiyorum sjjsjsks
Evet öyle hele gün içinde çok defa ölçüm yapıyorsak değişmesi önemli. Birde cihazın pili saat pili gibi yuvarlak ince olanlardansa o pil dayanıksız olabiliyor bazen babamın cihazında içine akmıştı rezalet bir durum. Ne demek bilgi paylaştıkça çoğalır çoğalımca değerlenirZaten iğne bi kere kullanılmalı bizim kanımız değse bile ikinci kez o iğneyi batırmak zararlı. Teşekkürler değindiğin için![]()
Teşekkür ederim canımEvet öyle hele gün içinde çok defa ölçüm yapıyorsak değişmesi önemli. Birde cihazın pili saat pili gibi yuvarlak ince olanlardansa o pil dayanıksız olabiliyor bazen babamın cihazında içine akmıştı rezalet bir durum. Ne demek bilgi paylaştıkça çoğalır çoğalımca değerlenir![]()
Evet gerçi 4 5 senedir kalem kullanıyor ama iyi dayandı. Babamın durumu birazda sinirsel sinirlenince şeker tavan yapıyor adamda. Ama çok şükür ki atlattı sayılır birazcık kilosu var verebilirsiniz ki çok şükür verebiliyorda iğneleri bırakabilirmiş. 2 iğne var biri günde 3 biride gece uyumadan yapıyorduAyyy gözünüz aydın gerçekten 20 sene nasıl çekmiştir o zıkkımı ya
Kanayan yaram yememek zaten ama diyetisyenim de 100 kilo olurdun diyor hajsjsjsm o da doğru da aman can boğazdan gelirmiş ben bunu 29 yaşımda aç kala kala öğrendimYe lütfenbak baktılar ne çıktı öncesinde yokmuş iştebyeni başlamış
İş yerinde bi komşumuz da öyle şekeri çıkınca çok öfkeleniyor ya da öfkelenince şeker fırlıyor. Zor gerçekten iyi sabretmiş babacığın. Her hastalık çok zor ancak yaşayan bilir.Evet gerçi 4 5 senedir kalem kullanıyor ama iyi dayandı. Babamın durumu birazda sinirsel sinirlenince şeker tavan yapıyor adamda. Ama çok şükür ki atlattı sayılır birazcık kilosu var verebilirsiniz ki çok şükür verebiliyorda iğneleri bırakabilirmiş. 2 iğne var biri günde 3 biride gece uyumadan yapıyordu
Aşkım olmazdın ya 58 le hamile kaldım 7 aylık 63 kilo ile 24 cü haftada şeker tehşisi koydular. O biraz bedensel birşey . Çok yatkınsan kilo almaya belki ama sanamamKanayan yaram yememek zaten ama diyetisyenim de 100 kilo olurdun diyor hajsjsjsm o da doğru da aman can boğazdan gelirmiş ben bunu 29 yaşımda aç kala kala öğrendim![]()
Ben normalde su içsem bana yarar ama hamilelikte kilo almıyorum aksine veriyorum şekerden öncede öyleydim. Hiç abur cubur yada dışarıdan yemedim hep evde yedim ama baya yedim iki ay özellikle. Hamile kaldığım da 73 kiloydum suan iki bebişle beraber 69 kiloyum. Bebekleri saymasam 10 kiloya yakın gitmiştir. Bebekler suan toplam 2 buçuk 3 desem plesentalar sular falan o şekilde oluyorAşkım olmazdın ya 58 le hamile kaldım 7 aylık 63 kilo ile 24 cü haftada şeker tehşisi koydular. O biraz bedensel birşey . Çok yatkınsan kilo almaya belki ama sanamam
Aşkım evlenmeden önce 50 kiloyu görmezdim hep 46-48 kilo gidip geliyordum. Evlendikten sonra 50-52 kiloda hep sabittim ne zaman aşılamaya başladım bu gonal-f ovitrelle anamı ağlattı. 68 kiloyla hamile kaldım baktım yiyorum kilo alıyorum aman ilerleyen aylarda gebelik şekerim çıkmasın, çok kötü olmayım diye başladım diyetisyene, çok güzel kilo verdim 21. haftaya kadar. Sonra sabit ilerledi kilom şu an güncel kilom 67Aşkım olmazdın ya 58 le hamile kaldım 7 aylık 63 kilo ile 24 cü haftada şeker tehşisi koydular. O biraz bedensel birşey . Çok yatkınsan kilo almaya belki ama sanamam
Sende tam tuaf olmuş kızBen normalde su içsem bana yarar ama hamilelikte kilo almıyorum aksine veriyorum şekerden öncede öyleydim. Hiç abur cubur yada dışarıdan yemedim hep evde yedim ama baya yedim iki ay özellikle. Hamile kaldığım da 73 kiloydum suan iki bebişle beraber 69 kiloyum. Bebekleri saymasam 10 kiloya yakın gitmiştir. Bebekler suan toplam 2 buçuk 3 desem plesentalar sular falan o şekilde oluyordaha 4 kilo alsam hamile kaldığım kiloya geliyorum ama ne kolum kaldı ne bacağım göbeğim de ikiz gibi değil bu aralar biraz büyüyor
![]()
Yaa sende bendensin bende evlenmeden 40 kiloydum insanlar çok sağlıksız duruyor derlerdi anlamazdım çünki başka türlüsünü bilmiyordumAşkım evlenmeden önce 50 kiloyu görmezdim hep 46-48 kilo gidip geliyordum. Evlendikten sonra 50-52 kiloda hep sabittim ne zaman aşılamaya başladım bu gonal-f ovitrelle anamı ağlattı. 68 kiloyla hamile kaldım baktım yiyorum kilo alıyorum aman ilerleyen aylarda gebelik şekerim çıkmasın, çok kötü olmayım diye başladım diyetisyene, çok güzel kilo verdim 21. haftaya kadar. Sonra sabit ilerledi kilom şu an güncel kilom 67![]()
Bugun 1 buçuk 2saate yakin ölecyim bakalim ne cikacak sabah açlik 106 çiktiBazı yemekler 2 ci saati daha çok etkiler özellikle karbonhidrat . Bir ondada bak 2 ci saat 120 altında olması lazım. Belki yavaş ve geç yükseliyordur . Ben bazen 2/3 saattede ölçüm yapıyorum .
Boyum 1.60 kilo 67 işte aşkım.Yaa sende bendensin bende evlenmeden 40 kiloydum insanlar çok sağlıksız duruyor derlerdi anlamazdım çünki başka türlüsünü bilmiyordumsonra bir gonal f lere başladım Pcos var tabi 58 kilo oldum. Tüm dolap yavaş yavaş yenilendi
32 beden bile büyük gelirken şimdi 38 lerde geziyorum
Ya 67 de çok değil inan boyunda vardır boyda önemli benim boyum 1.55 aslında ideal kilom 55 felan ama işte hormon ilaçları cidden aşırı aşırı şişiriyordu.
Dualarım seninle umarım çıkmazBugün şeker yükleme günüazıcık gerginim.
Hiç gerilme canim Gerilcek bisey yok tatliyi seviyorsan o şekerli suyu rahat içersin ben tatliyla çok aram olmadiği için sevmedim tadini şerbet gibi ayni tadi.umarim guzel sonuçlar alirsin devlettemi yaptircaksin canimBugün şeker yükleme günüazıcık gerginim.
Benim 3 gündür sabah açlık 119, 102, 99 bu şekilde çıktı. 2 gün önce akşam aç 151 çıktı. Kahvaltını yap sonra ölç bakalımBugun 1 buçuk 2saate yakin ölecyim bakalim ne cikacak sabah açlik 106 çikti![]()
Azer Bülbülden Dokunmayin cok fenayim sôylemek istiyorum sabah açlik sekerim 106 çikti luckykusDualarım seninle umarım çıkmaz![]()
Bence ekmeklede alakasi yok ya ben bunu anladim yukselcekse her turlu yukseliyoBenim 3 gündür sabah açlık 119, 102, 99 bu şekilde çıktı. 2 gün önce akşam aç 151 çıktı. Kahvaltını yap sonra ölç bakalım
Seninkide cok yuksek 95 alti olmasi lazimmiş açlikBenim 3 gündür sabah açlık 119, 102, 99 bu şekilde çıktı. 2 gün önce akşam aç 151 çıktı. Kahvaltını yap sonra ölç bakalım