- 15 Ağustos 2015
- 15.053
- 7.219
- 248
- 38
inşallah canım.Aminn cok sagol canim insaallah sonuna kadar guzel olur tekrar ayni seyleri yasamam insaallah
kötü düşünme bol bol dua et.rabbim güzel yazılar yazmış olsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah canım.Aminn cok sagol canim insaallah sonuna kadar guzel olur tekrar ayni seyleri yasamam insaallah
inşallah canım.
kötü düşünme bol bol dua et.rabbim güzel yazılar yazmış olsun
amin inşallah canımAminn insaallah.daha dikkatli olcam bu sefer pihtilasma da varmis bende dusukten sonra ortaya cikti ona gore bi tedavi gorurum artk.Allah insaallah en guzelinden yazmistir hepimize canm
Cok tesekkurler canim.. Tekrarlicam yarin insh guzel sonuc alirim...2gün sonra tekrarla testi :) ,hadi maşallah canım hayırlı uğurlu olsun inşallahh![]()
![]()
Cok sagolasin. İnsallah ya insh:)hayırlı uğurlu olsunnTakip et bakalım inşallah yükselir
![]()
Ay insallah insallahHayırlısı olsun canım inşallah kat kat artar değerin![]()
Günaydın canım. Nasılsın?günaydın kızlaar![]()
iyiyim canım benim çok şükür seen nasılsın ,iş yoğunluğu devam mıGünaydın canım. Nasılsın?
da öyle sapmalar olabiliyor birkaç gün sorun teşkil etmez havalardan da olabilir canım.
sağol canım iyiğim bu ara o kadar değil patronların toplantısı falan olduğunda yoğun oluyor gelen gidenden onun dışında sakin.iyiyim canım benim çok şükür seen nasılsın ,iş yoğunluğu devam mı
Günaydın canım.. Yoğun musun ?günaydınn kızlaaar ay anca gelebildiim![]()
geç kaldın bebişşş iş yoğunluğu jmuuugünaydınn kızlaaar ay anca gelebildiim![]()
iyi hadi bari kötünün iyisi buna şükür :)sağol canım iyiğim bu ara o kadar değil patronların toplantısı falan olduğunda yoğun oluyor gelen gidenden onun dışında sakin.
Ay bir amca geldi abarttsız 1,5 saattir anlatıyor.geç kaldın bebişşş iş yoğunluğu jmuuu
Asıl düzenin 28 ise onu hesapla çünkü arada erken yada geç olabiliyor.Her zamanki düzeninden git benceAy bir amca geldi abarttsız 1,5 saattir anlatıyor.Bide bisey dicem benim gecen ay 25 günde gelmsti regl.Ben buay yine 28 hesapladım.25 mi hesaplamam lazım?
![]()
yok kuzu gene 28hesaplıcaksın .. geçen ayki erken geldi ama normal döngün 28Ay bir amca geldi abarttsız 1,5 saattir anlatıyor.Bide bisey dicem benim gecen ay 25 günde gelmsti regl.Ben buay yine 28 hesapladım.25 mi hesaplamam lazım?
![]()