Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

ay hadi inşallah gelmez :dua:,yaptın mı test
Adet için belirti var ama daha olmadım
Testte yapmadım canım cesaretli yok biraz daha geçsin istiyorum geçen ayda 1 hafta geçmişti ama sonuç negatifti...
Korunmayi bırakana kadar çok düzenli bir adetim vardı şimdi ise belli olmuyor ya erken oluyorum ya geçiyor bazen günümde oluyorum
Hayırlısı olsun canım cok ta umutlanmak istemiyorum geçen ay çok umutlanmistim cunku

Adet için belirti var ama daha olmadım
Testte yapmadım canım cesaretli yok biraz daha geçsin istiyorum geçen ayda 1 hafta geçmişti ama sonuç negatifti...
Korunmayi bırakana kadar çok düzenli bir adetim vardı şimdi ise belli olmuyor ya erken oluyorum ya geçiyor bazen günümde oluyorum
Hayırlısı olsun canım cok ta umutlanmak istemiyorum geçen ay çok umutlanmistim cunku
sen bilirsin canım ama test yapsan da yapmasan da gerçek değişmeyecek..bu tarz gecikmeler psikolojik de olabiliyor..inşallah bebiştendir :dua:

Aminn cok sagol canim insaallah sonuna kadar guzel olur tekrar ayni seyleri yasamam insaallah
merhaba, hayırlısı olsun inş.
Allah c.c. sağsağlim kavuşmayı nasip etsin
benimde ilki düştü.
testlerden sonra pıhtılaşma bozukluğu olduğunu söyledi doktor.
sen şimdi gebesin, doktorunun nasıl bir tedavi izlediğini yazabilir misin?

kombi bozuldu kız bizim :bicak:Petekler ısıtmıyor sanki en bazda yakıyomusuz gibi ılıtıp bırakıyor:mad:Pazardan beri uğrasıyruz onla:ruh:Ayı kapadık o yüzdeen:KK69:
hoppaaa kötü olmuşşş :@
olsun en azından son haftaya girdin bir şey olmaz kapa gitsin nadasa bırak kendini :D

Back
X