- 21 Ağustos 2015
- 32.050
- 97.301
- 598
- 38
ozaman doğru 29.01 batyok kuzu gene 28hesaplıcaksın .. geçen ayki erken geldi ama normal döngün 28

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ozaman doğru 29.01 batyok kuzu gene 28hesaplıcaksın .. geçen ayki erken geldi ama normal döngün 28
Ay azcık heyecan katayıım günüm geçti hobereeey diye sevineyim dedim izin vermediniz yaAsıl düzenin 28 ise onu hesapla çünkü arada erken yada geç olabiliyor.Her zamanki düzeninden git bence
Adet için belirti var ama daha olmadımay hadi inşallah gelmez,yaptın mı test
aynen kuşum 28gün olarak hesaplıcaksın tekrarozaman doğru 29.01 bat![]()
haha deliAy azcık heyecan katayıım günüm geçti hobereeey diye sevineyim dedim izin vermediniz ya![]()
sen bilirsin canım ama test yapsan da yapmasan da gerçek değişmeyecek..bu tarz gecikmeler psikolojik de olabiliyor..inşallah bebiştendirAdet için belirti var ama daha olmadım
Testte yapmadım canım cesaretli yok biraz daha geçsin istiyorum geçen ayda 1 hafta geçmişti ama sonuç negatifti...
Korunmayi bırakana kadar çok düzenli bir adetim vardı şimdi ise belli olmuyor ya erken oluyorum ya geçiyor bazen günümde oluyorum
Hayırlısı olsun canım cok ta umutlanmak istemiyorum geçen ay çok umutlanmistim cunku
haha deligünün bi geçecek tam geçecek bak gööör
![]()
sen devam mı gün aşırı maçlaraİnsaaalhhh
![]()
ah kuuzm o sevincin sonu hüsrana bağlanmasın diye dedik bizAy azcık heyecan katayıım günüm geçti hobereeey diye sevineyim dedim izin vermediniz ya![]()
merhaba, hayırlısı olsun inş.Aminn cok sagol canim insaallah sonuna kadar guzel olur tekrar ayni seyleri yasamam insaallah
kombi bozuldu kız bizimsen devam mı gün aşırı maçlara![]()
Biliyorum kuzumm saolasınah kuuzm o sevincin sonu hüsrana bağlanmasın diye dedik biz![]()
ama inşaallah bebiş sebebiyle 9 ay gecikkme yaşa Amin çok aminn
![]()
hoppaaa kötü olmuşşşkombi bozuldu kız bizimPetekler ısıtmıyor sanki en bazda yakıyomusuz gibi ılıtıp bırakıyor
Pazardan beri uğrasıyruz onla
Ayı kapadık o yüzdeen
![]()
yrn dr.kontrolü var canım yrn netleşecek her şey
aynen yaa 5-6 oldu iste kısmet artıkhoppaaa kötü olmuşşş
olsun en azından son haftaya girdin bir şey olmaz kapa gitsin nadasa bırak kendini![]()
bence fazla bile olmuştur 5-6dan kııız maşallah iyi çalıştın bu ayaynen yaa 5-6 oldu iste kısmet artık![]()
Aa ayı kapatmak ne demeeek ben yumurtlama dönemi kombi bozuk iken tencerede su kaynatmis insanım duymayayim böyle şeylerkombi bozuldu kız bizimPetekler ısıtmıyor sanki en bazda yakıyomusuz gibi ılıtıp bırakıyor
Pazardan beri uğrasıyruz onla
Ayı kapadık o yüzdeen
![]()
ahahahahah süpermiş kızAa ayı kapatmak ne demeeek ben yumurtlama dönemi kombi bozuk iken tencerede su kaynatmis insanım duymayayim böyle şeyler![]()