Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

ama şimdi seviosun değil mi kocanı?
aşk çok farklı bir olay yaaa, ben hiç inanmadım aşka. aşkı da yaşamadım zaten
bende sonradan sevdim
seviyorum ama hem mantık önde bende.
öyle ölüyor bitiyor değilim.
önceden aşık olmuştum yaşadım yaş geçince herşeyde mantık ağır gelmeye başladı.
sonradan eşim çıktı karşıma tam istediğim gibi birisi değil benim istediğim 3 şey vardı alkolden uzak durabilip namaz kılan, benden zeki birde beni benden çok sevennn
ben bu üç şey uğruna çok gemiler yaktım zamanında
o yüzden ben Rabbimden senin rızan için kendi isteklerimden vazgeçtim diyip çıktım bu yola.
seviyorum eşimi beni sevişini seviyorumm. kırdığıda çok oldu ama hatalar karşılıklıdır...
Allah başımızı önümüze eğdirmesinnn

Kız ne rezilliği ne kadar güzel deliiii
bütün beni bilen arkadaşlarım anca senin hakkından ancak bu gelir.
yoksa sen asla evlenmezsin diyorlardı.
ben maalesef hep böyle ruhsuz bi duruş, umursamaz tavır, görmezden geliş,içimde yaşayarak, dışa vurmadan (ama bir sn bile unutmadan olanları) yola devam

amin canım cümlemizi utandırmasın ne güzel.

koç mu senin burcun

Yaaaa Ne guzel hıkayeler. Bende esımle benı benden daha cok sevıyo dıye evlendım.Rabbım eksık etmesın yanımdan

Whatsapp yada facebook olur arkadaşlar burada yazmak cok zor geliyor banaaaa :) surekli okuyorum konu akıp gidiyor

ayyyy kocamın burcu oda öyledir umursamaz görünür ama gel birde içine sor
şuan bile öyleyim bata kalmış 3 hala o umursamaz tavır sanki başkasının batını bekliyormuş gbi kendimede öyle telkinde bulunuyorum ama aslında çok ince düşünürüm 5 kez düşünüp br kez karar veririm.

kızlar sayenizde bugünde işlerim yarım kaldı günüm su gibi akıp gitti kocaman öpüyorum sizi ben birazdan kaçar

balkanlardan gelen yağmurrr sonunca durdu durdu iş çıkış saatimi bulduuu
hadi bakalım bereketiyle gelsin hepimizeee

hava yapıyosun bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…