ahhhh ah bi olaydı ama hissediyorum benim bebeğim yakında bana selamm vercekkkkbende alnıma yazcammmmbangr bangııııırrr
burdaaaaaaaaa tabikiiiiiiiiiiiiiii gidermiyim ben hiççç yanlız bırakırmıyım seniiiiiiayliiiiiiiin sen de m gittinn niye kimse yok yaaaaabu grubun gececileri nerdeeee
Zeynep seni görmek ne güzel özledik coook nasilsinKizlar ben gecenlerde kirmizilar geldi dedim ama hemen kesildi dahada gelmedi tek bir kere gordum bende adet oldum sanmistim sevindim hemen calismalara baslariz diye ama degilmis bugun yada yarin adet olmam lazim cunku gunum geldi acaba olucakmiyim daha uzun sürer mi acaba
Okey bende busra taksim die varim sanirim instg da ekliyorumKizlar beni de instagramdan ekleyebilirsiniz. Ben de sizi takip edeyim :))) ismim queenfyz
Burdayiz banucummmm nasilsin bende yogunluktan giremiyorum gündüz buarada infolic combi kullanmaya basladim bensayfada kimse kalmaynca ben
Eki Görüntüle 1664881
Cok şükür iyiyim canm bende sizi ozledim ama is yogunlugundan giremiyrm arada okuyrm ama msjlariZeynep seni görmek ne güzel özledik coook nasilsin
ben talep gönderdiiim cansustclrKizlar beni de instagramdan ekleyebilirsiniz. Ben de sizi takip edeyim :))) ismim queenfyz
geçmiş olsun kuzuu dikkat etGünaydın belim tutulmus ama ben okul yolundayim ; (
ben de sarı giydim bugünnnnkızlar günaydınnn izmirde de hava soğuk değil fakat kapalı bende sarılarımı giydim güneş benim içimdeee
yaşasın sarı kardeşliğiiiben de sarı giydim bugünnnn
yaşasın sarı kardeşliğiii
canım ben istek attımKizlar beni de instagramdan ekleyebilirsiniz. Ben de sizi takip edeyim :))) ismim queenfyz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?