çok güldüm yaaaaa allah emiii
koyarım bi gün resmimi sözüm olsunn unutursam hatırlattthuyunu suyunu beğendim canım eşimin tipinden anlaman lazım tipe değil huya bakarım benama merak işte
evetttutanırım böyle olursaateşekkür ederim canım benim kalbimiz güzel olsun gerisi boş
haahahah süpermiş bee
benimkini duysanız ağzınız açık kalırALTINIM kızzz senin macereların çok gibi. birgün dinlemek isterim valla
eşinle tanışma hikayen güzelmiş gerçektenn
bizde görücü usulü evlendik
duyalımm bakalımmmbenimkini duysanız ağzınız açık kalır
Allah nasip ederse bundan sonra takvime göre korunacağim.yani 3-4 gun ya iliski ya da boşalma olmayacak sonra allah ne verdiyseben de hep eylül doğumu çok zor ay en zor deyip durdum bana da hep eylül doğumu nasip olcak gibi bi his var içimde
onun için de bi 2ay daha var yaninasip kısmet bu ay beklenti sıfır zaten
duyaaalımmmmm hadiii :)benimkini duysanız ağzınız açık kalır
oki ama haber verip koyki kaçırmayayımkoyarım bi gün resmimi sözüm olsunn unutursam hatırlattt
duyaaalımmmmm hadiii :)
herkes anlatsın bakalım
Afedersin ben hatlari karistirdim galiba cok ozur dilerim ya kaçırmışim bidahaki aylara ins. Bende regliyim bosveeerHoşgeldin cnm yanlışın var ben bugün mens oldum hamile değilim
kuzu sen bende instagram da eklimisin
bilemedim
ekli değilsem ekle SINEMB.A
oluroki ama haber verip koyki kaçırmayayım
Hamişmisssiiiiiinbeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
yes yorumda yaptım şimdim güzelliğin dibikuzu sen bende instagram da eklimisin
bilemedim
ekli değilsem ekle SINEMB.A
Tamamdir fstik takvime bakip gonderiyorum resmen hamis kalirsak beraber kalcaz sanirimmmhoşgeldiiinnnn canım benim.sat.taşız artk bende bugün regl oldum annene tekrar geçmiş olsun bat.ını yaz güncelleyelim bilgileri
Hamişmisssiiiiiin
Evet bitanecimmm cok sevindim senin adina once yasadiklarini bildigim icin su an dikkat et kendin insaallah guzel gunler görür hayrlisiyla kucagina alirsin bebisiniBmt2008 canim çok tesekkur ederim yatıyorum anca karnimda çok kasılma var düşük riskim olduğundan böyle devam ediyoruz işte hamdolsun . annenin iyi olmasına çok sevindim . tasinmissin dikkat et vücudun yorgun düsmustur şimdi cçalışmalara tam gaz devam inşallah :))
yıl 2001 :) daha çocuğuz uzun uğraşlar sonucu benimle tanışmayı başardı benimki tesadüf işte aynı liseye başlamışız :) gene uzun uğraşları sonucu istemeye istemeye çıkma teklifini kabul ettim . öyle böyle devirdik yılları 2012de de evlendik :)duyaaalımmmmm hadiii :)
herkes anlatsın bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?